dimecres, 9 de desembre del 2009

Bucle dramàtic.

LIVERPOOL FC 1-2 AC Fiorentina


Novament el descompte esgarrapa punts al Liverpool. Aquesta vegada no es tractava de punts vitals, doncs el partit poca història representava per als interessos reds, tret de l'honor de endur-se la victòria, en el comiat del conjunt d'Anfield a la competició europea per excelència. El que si és cert, és que són masses i molt cars els errors comessos en els darrers minuts en aquesta competició. Fins a 6 punts (4 Olympique Lyonnais i 2 Fiorentina aquesta nit) han volat del caseller dels de Benítez en els darrers instants dels partits. Sis punts que haurien donat una classificació holgada per a la ronda de eliminatòries. Ja és massa tard lamentar-se i tant sols queda l'advertiment per a treballar i solventar durant les properes setmanes aquestes situacions.

El partit d'avui es presentava com una bona oportunitat per poder veure el debut a Anfield i com a jugador titular d'Alberto Aqualani, així com algun jugador jove del planter. Així ha estat i Benítez ha disposat de sortida del jugador italià i del jove Stephen Darby en el lateral dret. L'ex-jugador de la Roma, ha efectuat un partit discret, tot i que de molt bona entessa amb Javier Mascherano i amb Steven Gerrard que actuava en una posició més avançada que el doble pivot italo-argentí. A "Il Principino" se li han vist ganes de lluir-se amb accions innecesàries com ara tocs de tacó, però també ha disposat sempre d'una molt bona col·locació i oferiment als seus companys.

El primer temps ha estat de clar color italià, malgrat la possesió de pilota molt alta dels locals. Els jugadors de Cesare Prandelli han gaudit d'una doble oportunitat a la sortida de dos corners per part de Di Natale i Montolivo, que Diego Cavalieri, substitut avui de Reina, ha sabut desvaratar amb bones intervencions. Curiosament però, qui ha trobat el gol ha estat el Liverpool en el minut 43. Yossi Benayoun s'avançava al primer pal per rematar de cap creuat un servei de falta d'Steven Gerrard.

El segon temps, ha vist un millor Liverpool. Gerrard s'ha posat l'equip a les seves esquenes i ha començat a tirar dels seus companys cap a la porteria de Frey. Lamentablement però, el Liverpool veia com Jorgensen igualava el matx en una bona i ràpida jugada atacant italiana. Poc després tornava als terrenys de joc Fernando Torres. Era la primera vegada que Gerrard, Aquilani i Torres coincidien sobre un terreny de joc, tot i que, la coincidència ha durat ben pocs minuts, donada la substitució del jugador italià pel jugador malagueny Daniel Pacheco, que feia així el seu debut oficial amb el primer equip del Liverpool. Pacheco, hagués pogut celebrar un debut excepcional, si en la seva primera intervenció hagués aconseguit marcar, però Frey ha sabut refusar a corner una pilota que anava directa a gol.

Amb Torres al camp, s'ha vist un altre Liverpool. Les ja clàssiques connexions entre Gerrard i el de Fuenlabrada, han començat a aparèixer i s'ha vist al millor Liverpool de fa dies. Però el que és el futbol. En el minut 92 una greu errada de Darby al controlar la pilota, ha permés a Vargas arribar a l'àrea per fer la passada de la mort a Gilardino que batia sense contemplacions a Cavalieri.

Amarg regust de boca per acomiadar la Champions, però queda el consol de la recuperació física tant d'Aquilani com de Fernando Torres. Estem convençuts que es veurà un altre Liverpool.

FORMACIÓ:
Cavalieri, Darby, Agger, Skrtel, Insua, Benyaoun, Mascherano (Fabio Aurelio 86'), Aquilani (Pacheco 76'), Dossena, Gerrard (C) i Kuyt (Torres 65').

GOL:
1-0 Benayoun 43'

5 comentaris:

Stubbins ha dit...

Sembla un dejà vu, però no ho és.

Puntuacions:

Gerrard: 5 pts.
Mascherano: 3 pts.
Torres: 1 pt.

Alba ha dit...

Aquesta no ha estat la champions del Liverpool. La veitat es que la temporada no està sent bona. A veure si entren amb més bon peu el 2010.
Salutacions

David ha dit...

Interesante blog. Visita también www.comofutboldeplaceta.blogspot.com

juan ha dit...

Te voy a dejar unos votos que hace tiempo que no lo hago.

5 puntos Gerrard

3 puntos Agger

1 punto Torres

Stubbins ha dit...

Tanquem puntuacions:

Gerrard: 10 pts.
Mascherano i Agger: 3 pts.
Torres: 2 pts.

Puntuen per al general.

Gerrard: 5 pts.
Mascherano i Agger: 3 pts.
Torres: 1 pt.