dilluns, 14 de desembre del 2009

Bloquejats.

LIVERPOOL FC 1-2 Arsenal FC

Una temporada per oblidar. La mala sort, la falta de fortuna va tornar a reaparéixer en la tarda d'ahir a Anfield. En el minut cinquanta de partit un gol en pròpia porta de Glen Johnson, va sepultar al Liverpool que fins a les hores havia fet un partit realment digne, posant-se fins i tot per davant en el marcador i superant en tot moment a un Arsenal que no va donar mostres de perill a la porteria de Reina, fins al fatídic moment.

Els primers minuts de partit van ser esbojarrats amb un ritme de partit molt alt però sense un clar dominador del matx. Poc a poc els de Benítez van posar setge a la porteria defensada per Almunia. En el minut dotze de partit, Gerrard condueix una contra amb la companyia de Fernando Torres. El capità asistía una fantàstica pilota per al madrileny que tot sol davant d'Almunia impacta fluix de primeres a l'esferic acabant mansament a les mans del porter navarrés. Clara ocasió desaprofitada per Torres, que d'haver controlat la pilota i avançat amb ella hagués creat més perill a la porteria gunner.

Eren els millors minuts del Liverpool i tot seguit gairebé sense descans, Gerrard era derribat dintre de l'àrea per Gallas, sense que l'arbitre Howard Webb interpretés pena màxima. La polèmica acompanya una vegada més a l'àrbitre internacional anglés, quan dirigeix un partit dels d'Anfield.

El Liverpool dominava a plaer el partit i els seus jugadors superaven per totes les demarcacions als gunners. Johnson s'internava per banda dreta i la seva centrada no era aprofitada per cap dels davanters reds. Gerrard també gaudiría d'una bona oportunitat però no va saber aprofitar una bona asistència de Dirk Kuyt.

Finalment, els d'Anfield trobaven el premi a un bon primer temps. Al minut 41, Fabio Aurelio executava una lliure directe a l'interior de l'àrea que Almunia refusava de punys defectuosament, deixant la pilota a Kuyt que després de controlar amb el pit, xutava a porteria practicament buida. Semblava que la mala estrugança s'allunyava definitivament d'Anfield.

Doncs no. A l'inici de la segona part, una jugada de banda de Nasri acaba en gol en pròpia porteria de Johnson que al tractar de refusar la pilota, dubta i acaba batent a un Pepe Reina que de seguida va a donar suport moral al seu company. Johnson es lamenta. La resta de l'equip es resigna i desapareix subitament tot el bon treball dels anteriors cinquanta minuts.

Al minut 58, nova jugada per banda dreta atacant de l'Arsenal per part de Fabregas. El català fa una passada a Arshavin que Johnson no arriba a interceptar. El jugador rus retalla al lateral anglés i etziba un fort xut de cama esquerra al que Pepe Reina tant sols pot seguir amb la mirada, coneixedor de que la pilota és molt ajustada al pal. Tant que després de picar el pal, s'endinsa en la xarxa. Ben possiblement era la cinquena pilota que tocava l'ex-jugador del Zénit de Sant Petersburg tocava a Anfield des de la seva arribada al club londinenc, significant el cinquè gol en la compta particular d'Arshavin, en un record d'efectivitat digne de resaltar.

Rafa Benítez tractava de fer reaccionar a un equip totalment fos anímicament. L'entrada de Aquilani per Mascherano, no servia de gran cosa. Ni tant sols amb la presència del jugador italià en el camp, el Liverpool sabia trobar el nord. Xabi Alonso observaba les evolucions dels seus ex-companys des de la grada d'Anfield.

FORMACIÓ:
Reina, Johnson (Degen 82'), Carragher, Agger, Fabio Aurelio, Kuyt, Mascherano (Aquilani 65'), Lucas Leiva, Benayoun (Ngog 79'), Gerrard (C) i Torres.

GOL:
1-0 Kuyt 41'

6 comentaris:

Stubbins ha dit...

No hi ha manera de treure el cap.

Puntuacions:

Mascherano: 5 pts.
Lucas Leiva: 3 pts.
Agger: 1 pt.

A reaccionar dimecres davant el Wigan.

xavi martin ha dit...

Lamentable. falta de sort? mes be de concentracio.Mai el equip habia demostrat tanta debilitat defensiva.Y no hem valt l'excussa Alonso. Patirem......

MASCHE 5
KUITT 3
CARRA 1

el Churi ha dit...

Mascherano 5
Agger 3
Kuyt 1

Jorge-George Olmos ha dit...

Visto en directo veo buenas y malisimas cosas,la primera es el bajon en la segunda parte y aqui mis votaciones.

Masche-5
Agger-3
Kuyt(que casi se abraza conmigo) 1 point,jaja

juan ha dit...

A ver si revisamos los comentarios. ¿Qué quiere decir el que está justo antes que el mío?

5 puntos Agger

3 puntos Leiva

1 punto Kuyt

Stubbins ha dit...

Tanco puntuacions i elimino comentari infiltrat.

Mascherano: 20 pts.
Agger: 12 pts.
Lucas Leiva: 6 pts.
Kuyt: 5 pts.
Carragher: 1 pt.

Puntuen per la general:

Mascherano: 5 pts.
Agger: 3 pts.
Lucas Leiva: 1 pt.

GRACIES.