dissabte, 17 d’octubre del 2009

Tarda de platja a Sunderland.

Sunderland AFC 1-0 LIVERPOOL FC


Una pilota de platja llençada per un jove supporter dels Reds al terreny de joc, s'ha convertit en la gran protagonista d'un partit, que ja d'entrada es presumía molt dificil d'afrontar, per les conegudes baixes de Gerrard i Torres. Les dues absències, han obligat a Rafa Benítez a variar el seu sistema tàctic i a donar entrada a homes poc habituals en les darrers partits de lliga. Els Reds, no han pogut en cap moment superar el gol matiner de Darren Bent en circumstàncies anti-reglamentàries, com a consequència de l'esmentada pilota de platja, però que no pot amagar les mancances d'un planter insuficient per afrontar un títol de lliga.

Novetats en el sistema de joc i novetats en els noms que Benítez disposava aquesta tarda a l'Stadium of Light de Sunderland. Amb un sistema de 3-4-3 amb les novetats de Daniel Agger, Fabio Aurelio, Spearing i Ryan Babel. El més sorprenent pot ser sigui la disposició tàctica amb tres centrals naturals com Agger, Carragher i Skrtel en l'onze inicial. El dibuix tàctic utilitzat per Steve Bruce en el Sunderland, sempre compta amb la presència de dos davanters letals com són Bent i Jones. El primer ha donat mostres de les seves mortíferes armes ben aviat. No sense ajuda.

Al minut cinc de partit, una jugada de contra iniciada en el mig del camp per el propi Darren Bent, acaba en peus de Andy Reid que superava amb facilitat a un tou Fabio Aurelio, per endinsar-se dintre de l'àrea i servir la pilota enrere a la posició de Bent que xutava a porta i trobava la inestimable col·laboració d'una pilota de platja amb l'escut del Liverpool FC que previament havia llençat un jove supporter red. Reina, totalment confós, seguia la direcció de la pilota de platja, mentre que el cuir, prenia el camí del gol. Un gol que hauría d'haver estat anul·lat per la presència d'un element estrany al joc sobre el camp. Un zero per al referee en coneixement del reglament.

Tot el sistema dissenyat per Benítez, s'anava en orris per una jugada inaudita i matinera. En els minuts posteriors a la jugada del gol, el Liverpool buscava porteria amb accions de Babel i Fabio Aurelio, que no posaven en perill la porteria d'un tranquil Gordon. Era un miratge, per que ben ràpidament, el Sunderland amb uns Malbranque i Reid omnipresents, posaven en perill a tota la defensa red, amb les seves accions ofensives i també defensives amb una forta pressió sobre la sortida de pilota del conjunt red.

El dibuix tàctic de Benítez feia aigues amb un Leiva i Jay Spearing pràcticament inexistents i amb unes accions ofensives que tant sols arribaven en jugades per banda de Glen Johnson, que poc podia fer per tractar de fer arribar la pilota a una davantera que amb Babel i Kuyt, tampoc presentaven una garantía per portar perill sobre la porteria dels Black Cats.

El Sunderland per la seva part, a punt estava d'ampliar el marcador amb un Darren Bent en plena efervescència. Al minut 60, Bent enviava una pilota al pal després d'aprofitar una lamentable cessió de cap de Martin Skrtel cap a Reina. L'internacional anglés ha estat durant tota la tarda un malson per a la defensa Red.

Trigava molt Benítez a moure la banqueta i a variar el sistema tàctic inicial. Ho feia en el minut 72 quan Mascherano i Voronin sortien al camp en sustitució de Spearing i Skrtel respectivament. El Liverpool tornava al 4-4-2 habitual i ben ràpid es veien els primers resultats, amb moltes i més clares arribades a l'àrea rival. Malauradament, malgrat les ocasions de Kuyt i Voronin buscant l'empat, el marcador no patiria cap variació i els tres punts es quedaven a Sunderland, mentre que el Liverpool perdia la corda de Manchester United i Arsenal que si sabien aprofitar la patinada del Chelsea al Villa Park.

El que si queda clar, és que les queixes de Rafa Benítez cap a l'estament arbitral, per les quals va ser no sancionat però si amonestat per la Football Association, es continuen repetint en contra del Liverpool FC. I tot aixó quan a Old Trafford les rialles entre arbitres i Fergusson són ben habituals. No és plorar. Són fets totalment provats.

FORMACIÓ:
Reina, Johnson, Skrtel (Voronin 72'), Agger, Carragher (C), Fabio Aurelio, Lucas Leiva, Spearing (Mascherano 72'), Benayoun, Kuyt i Babel (Ngog 80').

14 comentaris:

Jorge-George Olmos ha dit...

Pues si,carencias en la plantilla,si y es que no tiene mas y lo que tiene no dan nada de si.

Pd.Quien sera el de la Pelota.

EN mi blog le pongo fino

Los pelirrojos dan mala suerte

Stubbins ha dit...

Jorge, vuelvo a repetir que no he tenido nada que ver con la pelotita de playa... La mía se extravió en Plaça Catalunya el dia de l'Espanyol. jejeje.

¿Qué pasa no puntuas? Se hace dificil, pero ahí van las mias.

Johnson: 5 pts. A pesar de ser nulos sus esfuerzos, cabe premiar su esfuerzo.

Fabio Aurelio: 3 pts. Tuvo mucha presencia durante el primer tiempo pero se diluyó.

Benayoun: 1 pt. Como siempre, imaginación, aunque sin acierto esta vez.

Jorge-George Olmos ha dit...

jajaja
Se me fue
eso si no se a quien darselo.

Johnson-5 points
Benayoun-3 points
Spearing-1 point por que no fue su debut soñado en premier,pero el punto por que siga.

Rafadalton ha dit...

Nivea-5 points

Vaya tela nens.

el Churi ha dit...

Johnson 5
Yossi 3
Agger 1

y vamos a la playa... oh ohohoh oh!

xavi martin ha dit...

el titular de la cronica es bueno y logico pero yo añado "tarde de playa"y los chicos no lo desaprovechan.Lo de la nivea SC. (VAYA CUARTETO DE REFEREES).pero ahi estaban BABEL,haciendo snorkel,Agger, poniendose cremita y los demas practicando efectivamente futbol playa (ni una al pie).¿quien estaba dentro del partido? ni dios..si no me equivoco solo SKERTL se da cuenta de lo de la pelotita.PEPE ¿HAS VISTO ALGO? en fin. haceros a la idea.sera la temporada mas patetica se ve venir.
POINTS: 5 JOHNSON
3 FABIO
1 KUITT

Stubbins ha dit...

@ Xavi

"Babel haciendo snoorkle" jajajaja!!! Molt bó, molt bó!!!

¡¡¡Venga esos ánimos arriba chavales!!! Que esta semana tenemos dos partiditos muy duros. O. Lyon y Man. Who?

xavi martin ha dit...

nos vemos martes ¿collins? beber para olvidar..

Stubbins ha dit...

@ Xavi

Allà hi serem!!!

juan ha dit...

Johnson 5 puntos

Pepe 3 puntos

Jay Spearing (por el interés) 1 punto

Vaya partido. Ha sido como volver 10 años atrás.

Anònim ha dit...

Hola familia soc el Josep Maria; Uuffff vaja tarde nois, no van fer res de bo un altre vegada, pero lo de la pilota de platja es algo heavi heavi, jo la vaig veure a casa; "Pero que fot akesta bimba aki fora fora" vaig dir cridant abans que la pilota marques el gol a pasada del senyor Bent; 4 arbitres i ningu va veure res????? sospitos sospitos el Sir Fergusson deu estar trankilet, jo dels jugadors hagues marxat del terreny de joc!!!!, no hi ha dret hostia!!!, els arbitres eran Grouxo, Harpo i Chico i el 4art seria Charles Chaplin o Paco Martinez Soria, aixi ho entenc!, que no mels trobi pel Michael Collins.

Johnson: 5 punts
Benayoun: 3 punts
Spearing: 1 punt
un Catala emprenyat un Red Ferit, pero orgullos de ser RED, fins el diumenge (kina por fan els 4 arbitres) Josep Maria Azcon Never Walk Alone!!!.

Anònim ha dit...

Per cert aket dimarts no puc anar al Michael Collins soc de fora de Barcelona pero trankils que estare amb vosaltres amb la gent que omplira The Kop i tot Anfield i amb tota la gent que estima el LIVERPOOL FC, una abraçada i anins que mai camineu sols!!!! Josep Maria Azcon.

Alba ha dit...

La veritat es que encara em sembla impensable com l'àrbitre va donar per vàlid el gol del Sunderland. En fi, esperem que se'ls sancioni, pero el mal ja està fet.
Salutacions

Stubbins ha dit...

Tanquem puntuacions:

Johnson: 30 pts.
Benayoun: 10 pts.
Fabio Aurelio: 6 pts.
Reina: 3 pts.
Spearing: 3 pts.
Agger: 1 pt.
Kuyt: 1 pt.

Per tant, puntuen per la general:

Johnson: 5 pts.
Benayoun: 3 pts.
Fabio Aurelio: 1 pt.

Gràcies a tots com sempre.