divendres, 16 d’octubre del 2009

Es repren la Premier sense Gerrard ni Torres.

Males noticies envolten l'equip d'Anfield quince dies després de jugar el seu últim compromís de Premier a Stamford Bridge. A la derrota contra els d'Ancelotti, cal sumar ara les lessions dels dos grans pilars en els que es fonamenta el conjunt de Rafa Benítez com són Steven Gerrard i Fernando Torres. Cap dels dos jugadors seràn presents demà a Sunderland a l'Stadium Of Light.

El capità Red, pateix unes molestíes en la zona inguinal que es va produïr el passat dissabte durant el partit clasificatori per al Mundial de Sud-Africa entre Anglaterra i Ucraina, en el que va abandonar el terreny de joc molt abans que finalitzés el xoc, que va acabar amb victòria dels jugadors ucrainessos per un gol a zero. Gerrard va abandonar ja dimarts la concentració anglesa per ordre de Capello.

Pel que fa a Fernando Torres, la seva baixa es deu a les molesties musculars que pateix en els seus adductors produïdes en el partit que Espanya va disputar enfront Armenia el passsat dissabte, fet que va provocar que Torres no disputés ni un sol minut en el partit que el quadre de Vicente del Bosque disputava aquest dimecres a Bosnia.

Totes dues lesions no són d'importància i tots dos jugadors s'espera que estiguin a punt per al partit de la tercera jornada de la Champions League a disputar contra l'Olimpyque Lyonnais.

Com a contrapunt a les lesions de Gerrard i Torres, Rafa Benítez podria disposar de Daniel Agger per al partit de demà, després de que el central danés, disputés sense problemes els seus compromissos amb la selecció danesa, clasificant-se brillantment per al Mundial de Sud-Africa del proper any.

Conegudes les mancances en la banqueta red, Rafa Benítez tindrà demà grans problemes per confeccionar un onze de garantíes per enfrontar-se a un Sunderland que te a jugadors com Darren Bent o Kenwyne Jones com a grans amenaces ofensives. Com no, confiem en la capacitat de Benítez per portar als d'Anfield a una nova victòria.

1 comentari:

P.M.X. ha dit...

Uff, realment difícil. I treu alicients, sort que el poder veure l'espectacular inici de Bent ens farà seure'ns al sofà.

cultura-de-futbol.blogspot.com