dimarts, 20 d’octubre del 2009

Mal d'ull

LIVERPOOL FC 1-2 Olimpyque Lyonnais


Es incomprensible. Trobar una explicació minimament raonable a la mala sort i al surrealisme que està patint l'equip Red les darreres jornades (pilota de platja inclosa), es converteix en un exercici propi d'especialistes en fenòmens paranormals, que no pas, d'analistes futbolístics o simplement supporters que és el que en realitat som.

S'afrontava el partit d'avui amb les baixes segures de Fernando Torres i Glen Johnson, mentre que Steven Gerrard era de la partida, malgrat que el capità encara patia molesties en la zona inguinal. Doncs bé, minut 25 i Gerrard havia d'abandonar el terreny de joc. Per acabar-ho d'adobar, Martin Kelly, el jove jugador del planter que honrosament subsituia a Glen Johnson, havia d'empendre el mateix camí que Gerrard, molt abans de finalitzar el partit.

La suma de tots aquests inoportuns elements, feien de la nit d'avui, la pitjor per tal d'enfrontar-se a un equip com l'Olympique Lyonnais, que lluny de ser aquell equip tirà en la lliga francesa, era i és en les circumstàncies que avui s'han donat, prou superior al mermat Liverpool.

Tret de la mala estrugança, no s'ha de dir res en contra de la victòria visitant. Els gals han estat en tot moment superiors a l'equip d'Anfield i ben aviat s'haguessin pogut avançar en el marcador si no hagués estat per un felí Pepe Reina que al minut deu era capaç de rebutjar un remat de cap de Lisandro que portava gol escrit al cuir.

El Liverpool estava completament desaparegut del terreny de joc. Amb Gerrard i després de la substitució forçosa del capità. Ni Mascherano ni Lucas Leiva han aparegut durant tota la nit per portar el pes del partit. Novament era des de les bandes, d'on provenia el perill local. Kuyt i Ngog gaudien de bones oportunitats però totalment aïllades i el porter visitant Lloris, sabia neutralitzar brillantment.

Abans d'arribar al descans, el Liverpool ha mostrat la seva cara més ofensiva i Benayoun ha estat capaç d'obrir el marcador en el minut 42 al aprofitar un servei de banda esquerra de Fabio Aurelio que inicialment Kelly ha estat incapaç de rematar a porta. El jugador brasiler, gaudiria d'una inmillorable ocasió per ampliar les diferències poc abans de prendre el camí dels vestidors, quan en una magnífica centrada de Martin Kelly, rematava de cap a porteria, trobant una intervenció espectacular de Lloris que desfeia el gol isntantaneament.

Iniciat el segon temps, Kuyt en un magnífic cop de cap superant per alt al seu defensor a punt estava d'aconseguir el segon gol, però novament Lloris en una estirada a l'arrel del pal abortava el gol red. Ngog també gaudia d'una bona oportunitat al controlar dintre de l'àrea una pilota amb el pit, encara que malauradament, el seu remat a porta era molt defectuós.

Al minut 70 de partit, en un corner favorable al gals, Reina badava inicialment en la sortida, fet que era aprofitat per Toulalan per rematar a porteria, trobant una magníficia resposta del porter espanyol que repetia al segon intent de Govou. A la tercera, era la vençuda per els de Lyon i Gonalons aconseguia l'empat.

No seria el darrer ensurt de la nit a Anfield. Poc abans del minut 90, Delgado en el segon pal, aprofitava una centrada al cor de l'àrea petita que ningú encertava a refusar per posar el marcador definitiu de un gol a dos.

Panorama molt negre el que es viu a Anfield, no tant sols per el futur en la competició continental, si no per el partit més immediat que toca afrontar que no és altre que la visita del Manchester United diumenge que ve a les 15:00 hores. De pitjors n'hem sortit.

FORMACIÓ:
Reina, Kelly, Carragher, Agger, Insua, Kuyt (Skrtel 74'), Mascherano, Lucas Leiva, Benayoun (Voronin 85'), Gerrard (C) (Fabio Aurelio 25') i Ngog.

GOL:
1-0 Benayoun 42'

8 comentaris:

Stubbins ha dit...

Come on you Mighty Reds, come on!!!

Ara més que mai, cal donar suport a l'equip, que es molt maco fer-ho quan es guanya i tothom oblida el que diu el YNWA.

Puntuacions:

Fabio Aurelio: 5 pts. Ha ressucitat l'equip.

Kelly: 3 pts. Magnífic el jove de 18 anyets.

Benayoun: 1 pt. Com sempre, determinant. Llàstima que sigui jugador de tant sols una hora, per questions físiques.

Alba ha dit...

Dos partits per oblidar; després de la robada a Sunderland, ara el mal del temps afegit. Esperem que reaccionin aviat.
Salutacions

el Churi ha dit...

Kelly 5 points

Aurelio 3 points

Reina 1 point.

Jorge-George Olmos ha dit...

Mala Suerte
sigue mi teoria de los pelirrojos
Maldito Fermin y su banderin.

Kelly 5 Points
Reina 3 Points
Ngog 1 Point(que pena que no tenga mas minutos)

xavi martin ha dit...

no tengo palabras.Es evident que aquest equip esta tocat.

FABIO 5 POINTS
BENA 3
KELLY 1

VORONIN VETE POR DONDE VINISTE Y DE DONDE NO TUVISTES QUE VOLVER.
BABEL..VETE CON POCHOLO,ES TU AMIGO.

juan ha dit...

Aurelio 5 puntos

Ngog 3 puntos

Kelly Kapowsky 1 punto

Anònim ha dit...

When you walk through a storm
Hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of the storm
Is a golden sky
And the sweet silver song of a lark

Walk on through the wind
Walk on through the rain
Tho' your dreams be tossed and blown
Walk on, walk on
With hope in your heart
And you'll never walk alone
You'll never walk alone
When you walk through a storm
Hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of the storm
Is a golden sky
And the sweet silver song of a lark

Walk on through the wind
Walk on through the rain
Tho' your dreams be tossed and blown
Walk on, walk on
With hope in your heart
And you'll never walk alone
You'll never walk alone

Hola Familia, tens rao Stubbins en akest moment mes RED que mai jo cada dia camino pels carrers amb el Xandall (del LIVERPOOL FC) i ara que fa rasketa amb la meva bufandeta del LIVERPOOL FC clar, fins diumenge una abraçada.

Benayoun: 5 Punts
Kelly: 3 Punts
Reina 1 Punt


Proud To Be a RED!!!!
Josep Maria Azcon Mai Camina Sol

Stubbins ha dit...

Tanco puntuacions.

Fabio Aurelio: 18 pts.
Kelly: 18 pts.
Benayoun: 6 pts.
Reina: 6 pts.
Ngog: 4 pts.

Puntuen per la general:

Fabio Aurelio: 5 pts.
Kelly: 5 pts.
Benayoun: 3 pts.
Reina: 3 pts.
Ngog: 1 pt.

Gràcies.