dimecres, 28 d’octubre del 2009

El jovent i Aquilani responen, però no troben premi.

Arsenal FC 2-1 LIVERPOOL FC


Banc de proves aquesta nit a l'Emirates Stadium de Londres que ha servit per comprobar que el jovent de The Academy puja amb força i que el fitxatge d'Alberto Aquilani pot significar una d'aquelles adquisicions que com la de Fernando Torres, facin època. Es molt d'hora parlar, quan l'ex-jugador de la Roma, tant sols ha disputat un quart d'hora de joc en competició oficial, però les maneres apuntades per l'italià, han deixat ben a les clares que es tracta d'un jugador diferent a la resta. En la seva breu participació en la nit d'avui, Aquilani ha estat a tot arreu. Ha tallat pilotes en defensa. Ha distribuit el joc en curt, en llarg i sempre amb gran criteri. I fins i tot ha disposat d'una oportunitat al rematar de xilena dintre de l'àrea. Jugada que per cert, ha acabat amb la pilota contactant el braç de Philip Senderos dintre de l'àrea.

Liverpool i Arsenal com deien, presentaven força novetats en el seu onze inicial. Benítez deixava homes com Reina, Carragher, Johnson, Lucas, Benayoun, Gerrard o Torres a la banqueta o fora de la convocatòria, per donar entrada als Cavalieri, Kyrgiakos, Degen, Spearing, Plessis o Ngog. Els joves jugadors, han donat mostra de molt bones maneres des d'un principi i han jugat a un gran nivell.

Clar que per nivell el que disposa Arsene Wenger en l'Arsenal de les talentoses promeses. Fran Mérida, l'ex-jugador de la Masia del FC Barcelona, aconseguía el primer gol del partit al aprofitar una badada de Voronin per etzibar un fort i sec xut a la porta de Cavalieri, que després d'impactar en el pal, es colava en la porteria red.

L'Arsenal prenia avantatge, però el partit era disputat de tu a tu per tots dos equips. L'Arsenal és un equip amb una filosòfia ofensiva i aixó ho aprofitava el Liverpool per jugar amb comoditat al mig del camp amb un Spearing ordenant totes les accions amb força criteri. El bon joc red, es traduia amb bones arribades a la porteria d'un indecís Fabianski. Degen, brillant i ofensiu durant tot el partit, gaudia d'una bona oportunitat en una arribada des de la seva banda dreta.

Als vint-i-cinc minuts arribaría el gol de l'empat. Insua amb una magnífica "folha seca" sorprenía al porter gunner des de fora de l'àrea. Primer gol de l'ex-jugador de Boca Juniors com a jugador del Liverpool. Una veritable obra d'art. El partit entrava en una fase d'intercanvi de cops que no variaria el marcador.

Al inici de la segona meitat, l'Arsenal en la persona de Bendtner, aprofitava la suavitat defensiva de Kyrgiakos per posar el 2-1 en el marcador. Malgrat l'adversitat del resultat, els Reds continuaven la recerca de la porteria gunner i Voronin en una jugada de combinación amb Degen, creuava massa la pilota que sortia desviada per molt poc de la porteria de Fabianski. Poc després Babel en xut de lliure directe posava al porter a prova.

Calia posar un input sobre el terreny de joc i Rafa apostava per Aquilani que substituia a un complidor Plessis. Poc abans, Benayoun sortia al camp per un meritoria Ngog que havia actuat durant tot el partit amb els seus habituals moviments plens d'intel·ligència. El jove Nathan Eccleston, tenia l'oportunitat de debutar amb el primer equip, substituint a Philip Deggen.

No hi havia temps per a res més. L'Arsenal aconseguía la victòria que era celebrada a la grada per Cesc Fàbregas i Arshavin vestits de carrer.

FORMACIÓ:
Cavalieri, Degen (Eccleston 88'), Kyrgiakos, Skrtel, Insua, Kuyt (C), Spearing, Plessis (Aquilani 77'), Babel, Voronin i Ngog (Benayoun 75')

GOL:
1-1 Insua 25'

4 comentaris:

Stubbins ha dit...

Bé. Eliminats de la Carling, però amb el regust d'haver vist com es pot comptar amb els joves jugadors i de veure com Aquilani pot resultar aquell jugador que tots esperem que ens porti a la consecució de fites importants.

Puntuacions:

Degen: 5 pts. Sensacional per banda dreta.

Ngog: 3 pts. Jugador amb uns moviments sempre intel·ligents.

Spearing: 1 pt. Oferint-se i distribuint be el joc.

Jorge-George Olmos ha dit...

De verdad estais muy flipado con Aquilani,pero bueno.
El partido fue de tu a tu,pero para mi el Arsenal se movio mejor en la pecera de la Carling.Del Liverpool me gusto Degen y las subidas de Insua asi como el trabajo de Jay Spearing.
Mis puntos.
Degen - 5 points
Spearing - 3 Points
Ngog - 1 Point

Alba ha dit...

Una sorpresa aquesta eliminació de la Carling Cup. La veritat es que no està anant del to bé aquesta temporada.
Salutacions

Stubbins ha dit...

Tanquem puntuacions

Degen 10 pts.
Ngog: 4 pts.
Spearing: 4 pts.

Puntuen per la general:

Degen: 5 pts.
Ngog i Spearing: 3 pts.
Queda desert 1 pt.