diumenge, 4 d’octubre del 2009

Drogba trenca la igualtat.

Chelsea FC 2-0 LIVERPOOL FC


Bon partit el disputat per tots dos conjunts aquesta tarda a Stamford Bridge. Gran equilibri entre tots dos equips, que ha estat trencat per el jugador ivorià Didier Drogba, que una vegada més amb dues accions puntuals de gran classe i de gran jugador que sap estar present en el moment oportú, ha decidit amb dues asistències un duel que ben bé podia haver acabat amb taules en el marcador.

Durant tot moment els homes de Benítez han donat la cara i han estat inicialment els encarregats de dur el pes del partit amb un gran Lucas Leiva que mica en mica s'està asentant com una peça bàsica en l'esquema de Benítez. Mascherano secundava al jugador brasiler amb molt bones intercepcions en el mig del camp destruint tota acció ofensiva del quadre de Carlo Ancelotti. Malgrat el clar domini inicial, Fernando Torres i Gerrard actuant com a mitja punta apareixíen molt lluny de la portería de Hilario que suplia al sancionat Peter Cech.

Els blues, començaríen a fer funcionar els engranatges de la seva màquina cap a la mitja hora de partit. La oportunitat més clara per als londinencs, como no, arribaría a la sortida d'un corner, on Ballack, amb l'errada de marcatge de Carragher rematava tot sol de cap per sobre del travesser. Si el 23 del Liverpool es mostrava descolocat, tot el contrari oferia Martin Skrtel, sensacional durant tot el matx.

La primera part acabaría amb els jugadors camí dels vestidors sense moure el marcador, però no sense un parell d'ensurts en la porteria dels locals, quan a la sortida d'un còrner, Martin Skrtel era clarament obstucalitzat per Drogba, sense que l'arbitre veiés cap mena d'acció mereixedora de ser castigada amb penal. Posteriorment, Riera en el 45, executava un llunyà free-kick, que a punt estava de sorprendre al porter lus Hilario.

A la repressa del joc, la igualtat continuava sent la tònica habitual del partit, tot i que la intensitat en el joc es veia aminorada un xic. Amb aquesta treva no declarada, el Chelsea ha sabut aprofitar la badada en la conducció de Javier Mascherano en el mig del camp. Didier Drogba per banda esquerra, servia el gol en safata a Nicolas Anelka, tot just a l'hora de partit. Pepe Reina es reincorporava del terra plé de ràbia i amb visibles mostres de desacord amb l'acció en el mig del camp del jugador argentí.

El gol feia moure la banqueta a Rafa Benítez i Yossi Benayoun entrava en el terreny de joc substituint a un desconegut i esteril Albert Riera. Amb el jugador israelià sobre el terreny de joc, el Liverpool ha guanyat en imaginació i els seus atacs han passat ha tindre una gran mobilitat i desiquilibri aportat per un jugador que partit darrera partit demostra que mereix un lloc en l'onze titular. El segon moviment de banqueta dels reds, sería l'entrada de Babel per Lucas Leiva. L'holandés, tot i la percetible millora en el seu joc en les darreres jornades, no ha pogut ser el revulsiu del Reds.

A punt ha estat el Liverpool d'aconseguir l'empat a pocs minuts del final. Gerrard en una acció dintre de l'àrea, xutava contra el cos de John Terry, el rebuig arribava a Fernando Torres que no encertava a introduïr el seu remat dintre de la porteria de Hilario per ben poc. Més sort tindria el Chelsea minuts després. Ja amb el minut noranta reflectit en el cronometre, Didier Drogba li guanyava la partida a un lent i poc contundent Jamie Carragher i novament servia el gol en safata, en aquesta ocasió a Florent Malouda. Benayoun tindria una clara oportunitat de maquillar el resultat en la següent jugada però la pilota sortia fora per ben poquet.

Resultat negatiu per als de Benítez, però una bona imatge oferta que tant sols pot ser criticada per la falta de punteria cara a porta i les escases ocasions de perill provocades. La Premier pren ara un descans de quinze dies, per els compromissos internacionals de seleccions.

FORMACIÓ:
Reina, Johnson, Carragher, Skrtel, Insua (FAbio Aurelio 83'), Kuyt, Mascherano, Lucas Leiva (Babel 75'), Riera (Benayoun 66'), Gerrard (C) i Torres.

9 comentaris:

Stubbins ha dit...

Mereixia molt més el Liverpool que ha posat de manifest que la diferència entre tots dos equips no és ni molt menys tant gran com reflexa el marcador.

La jugada del penal sobre Skrtel, podria haver variat el partit, però de res serveix lamentar-se. Hi ha molta lliga en joc encara.

Puntuacions:

Skrtel: 5 pts.
Lucas Leiva: 3 pts.
Benayoun: 1 pt.

P.M.X. ha dit...

No ha jugat malament el Liverpool, pero té poca cosa més que 7 o 8 bons jugadors. Quan un partit es complica, els costa deu i ajuda revertir la tendència. En fi, que no li veig gaire futur, i si en Champions tampoco funciona...

una abraçada desde cultura-de-futbol.blogspot.com

el Churi ha dit...

Els meus punts:

5 Leiva
3 Skrtel
1 Johnson

Psiko ha dit...

5 Leiva
3 Yosi
1 Kuyt

Tot i que l'he vist simultàniament amb el Vilareal-RCDE, però imaginaràs la poca atenció que he posat en el nostre partit.

Alba ha dit...

Un partit on els dos equips van demostrar el perquè son dels poderosso de la Premeier. Al Liverpool no li van sortir les coses i ho va pagar amb derrota.
Salutacions

xavi martin ha dit...

Odio a Drogba (piscinas mas que piscinas)semblas la yaya collons.

SKRTEL : 5 POINTS
YOSSY 3
LEIVA 1

Anònim ha dit...

Em toca.

Yosi 5 (només en 30 minuts)
Skrtel 3
Leiva 1

Per cert

que diu el AS?

juan ha dit...

Yossi 5

Luquitas 3

Johnson 1

Stubbins ha dit...

Les puntuacions més apretades del que portem d'any.

Lucas Levia: 18 pts.
Benayoun: 17 pts.
Skrtel: 16 pts.
Johnson: 2 pts.
Kuyt: 1 pt.

Puntuen per la general:

Lucas Leiva: 5 pts.
Benayoun: 3 pts.
Sktrel: 1 pt.

GRACIES AMICS!!