diumenge, 12 d’abril del 2009

Nova golejada.

LIVERPOOL FC 4-0 Blackburn Rovers


El Liverpool es va retrobar ahir amb les golejades i amb un futbol que aniquila per complert als rivals. Després de la dura e inesperada desfesta del passat dimecres enfront del Chelsea, els de Benítez van recuperar la imatge mostrada davant de Real Madrid, Manchester United o Aston Villa, amb un futbol de molta qualitat i una definició cara a porteria letal.

I en aquest apartat de definició cara a porta, cal destacar per sobre de tots a un home. Fernando Torres. El de Fuenlabrada va deixar per a la posteritat un dels gols més macos que es recorden dels seus fins al moment 47 gols oficials amb el Liverpool FC. Tant sols s'havien disputat 5 minuts de joc i Torres controlava amb el pit i d'esquenes a porteria una passada de Jamie Carragher des de la zona mitja del camp. Torres amb una execució perfecta i sense deixar botar la pilota a terra després del seu magnífic control orientat situat pràcticament a l'aresta dreta de l'àrea visitant, etzibava una gardela amb cama dreta que superava amb una parabola diabòlica la inutil estirada del porter Paul Robinson.

No seria l'únic gol de la tarde per al davanter red. Al minut 33 del matx, Torres aprofitava un lliure directe magníficament executat per Xabi Alonso per rematar de cap el segon gol del partit que donava ja cómoda avantatge als de Benítez en el marcador. Més còmode podria haver estat si els jugadors reds haguessin tingut encara més precissió de cara a porteria. El mateix Fernando Torres disposava d'una clara oportunitat abans de marcar el segon al aprofitar el rebuig de Robinson a xut de Mascherano. També Kuyt va estar a punt d'aconseguir el seu gol, però Robinson va treure una mà miracolosa evitant el gol de l'holandès.

El segon temps ja va transcòrrer amb la tranquilitat que donaven els dos gols d'avantatge i amb Blackburn Rovers que malgrat disposar d'alguna bona ocasió abortada per un segur Pepe Reina, baixava els braços conscient de la seva inferioritat.

Ja en el tram final del partit, arribarien els gols d'Agger amb una canonada marca de la casa des de més de 30 metres que perforava l'ascaire de la porteria dels Rovers i de David N'Gog que sabia aprofitar els minuts concedits amb el seu segon gol a la Premier al rematar una assistència de cap de Lucas Leiva.

Abans de l'inici del partit, es recordava amb un sentit, sepulcral i emotiu minut de silenci a les 96 víctimies d'Hillsborough de la qual el proper dimecres 15 d'abril es compliràn 20 anys, donant així inici als actes d'homenatge durant tota aquesta setmana. Stephen Warnock, capità del Blackburn Rovers i ex-jugador red, va depositar una corona de flors enfront del Kop com a respecte del club de Lancashire a les víctimes.

FORMACIÓ:
Reina, Arbeloa, Carragher, Agger, Insua, Kuyt, Mascherano, Xabi Alonso, Riera, Benayoun i Torres.

GOLS:
1-0 Fernando Torres 5'
2-0 Fernando Torres 33'
3-0 Agger 83'
4-0 N'Gog 90'



3 comentaris:

Stubbins ha dit...

Malgrat veure el partit per internet amb moltes dificultats, deixo els meus punts.

Fernando Torres: 5 pts. Vaja golarro!
Mascherano: 3 pts. "Tiene un pene grande"
Xabi Alonso: 1 pt. Beti Xabi!

Ens veiem dimarts.

Alba ha dit...

Un bona victòria i més després de la derrota davant del Chelsea. la veritat es que la Premier estaà claenta calenta i crec que no es decidirà fins l'última jornada.
Salutacions

Luis JFT96 ha dit...

Gracies Stu!