diumenge, 26 d’abril del 2009

Guanyen per obligació.

Hull City AFC 1-3 LIVERPOOL FC


Victòria obligada la del Liverpool ahir en la seva primera visita al KC Stadium del Hull City. Partit amb poc ritme i amb un rival que en cap moment va voler prendre la iniciativa per tal d'apoderar-se del partit, els de Benítez van haver de suar de valent per trencar la teranyina defensiva ideada per els Tigers de Phil Brown.

De fet ben aviat va estar el Liverpool d'inaugurar el marcador en el minut 6 quan en una jugada personal de Yossi Benayoun, fantàstic una vegada més, Fernando Torres va estar a punt de batre al porter local, després de l'assistència del jugador israelí que va trencar per complert amb els seus regats a l'atapaïda defensa local.

Però tant sols les accions individuals de Benayoun permetíen als Reds crear cert perill. La forta pressió en el mig del camp sobre homes com Xabi Alonso era evident, i el mariscal del Liverpool secundat per Leiva i Mascherano, era incapaç de conectar amb la línia atacant.

Amb aquest parametres del partit era evident que tant sols una jugada a pilota aturada, seria capaç de portar perill sobre la porteria local. Així va ser, quan a punt d'arribar al descans, l'arbitre assenyalava una falta inexistent sobre Mascherano, que Xabi Alonso després d'estavellar contra la tanca en el seu primer intent de xut a porta, va aprofitar el refús per enviar un míssil a porteria al que Myhill res podia fer.

La segona part va viure una deplorable acció del davanter tiger Folan que en una imitació del central del Real Madrid Pepe, va tirar per terra a Skrtel donant-li un cop de peu sense la pilota en joc. L'arbitre molt correctament va expulsar al jugador.

Amb deu homes i amb un plantejament molt conservador, El Hull havia dit gairebé adeu al partit. La confirmació d'aquest fet es produïa quan en el minut 62 Kuyt aprofitava una centrada de Benayoun rematada defectusament per Skrtel per establir el 0-2.

Geovanni però s'encargaria de posar el neguit en l'afició Red, quan deu minuts després aprofitava una passada a l'interior de l'àrea per reduïr distàncies. Reina va badar en la seva sortida al primer pal i el seu ex-company a les files del FC Barcelona no perdonava a pocs metres de la porteria.

El gol animava al Hull que per primer cop durant el partit es feria clar dominador del joc. A punt per acabar el partit, Dirk Kuyt sumava el seu segon gol que donava ja de manera definitiva els tres punts als de Benítez.

La persecució continua. El campió no afluixa malgrat les dificultats. Encara queda lliga.

FORMACIÓ:

Reina, Arbeloa, Carragher, Skrtel, Insua, Mascherano, Xabi Alonso, Lucas Leiva, Benayoun, Kuyt i Torres.

GOLS:

0-1 Xabi Alonso 44'
0-2 Kuyt 62'
1-3 Kuyt 90'

8 comentaris:

Stubbins ha dit...

Puntuo.

Benayoun: 5 pts. Fantàstic.
Kuyt: 3 pts. Lluitador i golejador.
Torres: 1 pt. Es va buscar la vida com va poder.

Partit gris però que finalitza amb victòria que és el que es demanava.

Menció especial per a Howard Webb. Vergonyós xiular i inventar-se un penal que tant sols ell va veure en la seva ment evertonian.

xavi martin ha dit...

¿acabara la sort del Manu? sincerament crec que no..pero confiem en el Boro y els Gunners..nosaltres a seguir guanyant.
BENAYOUN : 5 POINTS
KUYTT : 3
TORRES : 1

Alba ha dit...

Es normal en partit davant de rivals petits que siguin sosos. En aquests enforntaments, els tres punts guanyats son el més important.
Salutacions

Luis JFT96 ha dit...

Salutacions del meu pare tambe jejeje

Psiko ha dit...

Yossi 5
Kuijt 3
Lucas 1

Roger ha dit...

Stubbins!!

Feia temps ... quina temporada ... hauria estat bé, una semi amb vosaltres ...

Luis JFT96 ha dit...

Ah, lo de votar y eso...

LMP:
Yossi preziosi - 5 punts
Dick out - 3 punts
Torrezno 1 punt

Enhorabuena a los premiados.

Stubbins ha dit...

Tanquem puntuacions:

Benayoun: 20 pts.
Kuyt: 12 pts.
Torres: 3 pts.
Lucas Leiva: 1 pt.

Puntuen per la general:

Benayoun:5 pts.
Kuyt: 3 pts.
Torres: 1 pt.

Gràcies a tots.