dimarts, 7 d’abril del 2009

Collins és un Kopite.

Durant la retransmissió televisiva el passat disabte del Fulham - Liverpool, una imatge va soprendre ben gratament a molts dels integrants de la Red branch barcelonina. La imatge no va ser altre que veure a les grades de Craven Cottage a l'actor irlandès Liam Neeson en companyia dels seus dos fills donant suport als homes de Rafa Benítez, tal i com demostra la fotografía que acompanya l'article.

Les imatges no deixaríen de ser una simple curiositat d'un altre celebritat que no amaga la seva afició per el Liverpool FC. Però el cert, és que la curiositat dona pas a la casualitat quan fent un repàs a la extensa filmografia de Neeson, comprovem que en una de les seves més populars i recordades actuacions, va donar vida a ni més ni menys que al polític irlandès Michael Collins, personalitat que dona nom al pub punt de reunió en innumerables ocasions de la nostra branch.

La seva condició de Red supporter i la seva imatge ja per sempre lligada a la figura de Michael Collins, fan que William John "Liam" Neeson "Officer of the Order of British Empire" (OBE), es converteixi per dret propi en membre d'honor de la nostra branch, al igual que els seus dos fills Micheál i Daniel.

Alguna manera o altre trobarem de fer-li arribar aquest simbòlic nomenament com a Barcelona Red Honorífic. En set anys d'existència com a branch, anècdotes més increïbles ens han succeït i ens continuen succeïnt. És per això, que no es pot descartar que Mr. Neeson i familia s'assebentin algún dia de la seva nova condició de Reds barcelonins. Al temps.

Benvinguts Liam, Micheál i Daniel.

3 comentaris:

Jorge-George Olmos ha dit...

Jajajja
he estado apuntito de poner ala foto en mi blog en el de TKT,jajaja
Que grande Liam

Un abrazo y mañana a apoyar hasta dejarnos la garganta y en Madrid es fiesta el Jueves madre mia lo que puede ser,jajajaja
Me tomare una Guiness a la Salud de mis Brothers Reds Catalans

Marco ha dit...

Vaya hallazgo Stubbins!!!!

Saludos de Buenos Aires.

Unknown ha dit...

Me alegro de que Liam se haya recuperado de la muerte de su mujer hace escasamente 3-4 semanas. RIP Natasha Richardson