dimarts, 13 de gener del 2009

....."Y yo que me creia Steve McQueen."

Després d'un cap de setmana negatiu en el terreny de joc amb l'insuficient empat aconseguit a domicili del recentment ascendit Stoke City i de la llarga setmana d'encreuament d'acusacions entre Rafa Benítez i l'entrenador del Manchester United, Alex Ferguson, bo és afrontar el propers derbis amb el veí Everton de dilluns i diumenge que ve amb un somriure.

Amb una estrofa del tema de Joaquín Sabina "Medias negras" servint com a títol per al post, us oferim una nova edició de la secció "els dobles del futbol" que aquesta vegada té com a protagonistes a David Moyes i a l'actor Steve McQueen. No em negareu, que el semblant entre tots dos personatges, no és evident.

A l'hora de la veritat, Moyes i McQueen ben poques coses comparteixen. Pot ser l'únic tret comú entre tots dos sigui que l'actor era un gran amant de l'esport, tot i que de l'esport del motor, ja que en el seu dia, l'actor de pel·lícules com "La Gran Evasión" o "Bullit" va pensar en dedicar-se professionalment al món de les curses. Fins i tot va arribar a protagonitzar un paper d'un pilot de curses a la pel·lícula "Le Mans" on com en altres films, ell mateix protagonitzava a sovint les escenes de persecucions amb vehicles.

Esperem que l'entrenador escocès hagi de sortir a corre-cuita amb el seu vehicle d'Anfield tant dilluns com diumenge, després de rebre dues derrotes per part del Liverpool FC.

4 comentaris:

Anfield ha dit...

Moyes tiene complejo de Rafa, fijaos como en los derbis se pone corbata y traje.

Anònim ha dit...

Qué grandes eran Steve McQueen y Paul Newman. A poco que lo hagais bien, este McQueen tendrá en Anfield su particular Papillón.

Un abrazo, maestro.

Alba ha dit...

Bon post, la veritat es que està sentu dura la setmana pel Liverpool; espero que sigui capaç de superar els propers partits en victories, perquè, a la Premier, el Manchester apreta de valent.
Salutacions

Stubbins ha dit...

@ Elmander

Imagino que te referias al post de Eloi acerca de Gerrard. Lo he leido, aunque un poco tarde. Nada que añadir, suscribo al 100% lo expuesto en el artículo.

Gracias por el aviso.