dimarts, 13 de gener de 2009

....."Y yo que me creia Steve McQueen."

Després d'un cap de setmana negatiu en el terreny de joc amb l'insuficient empat aconseguit a domicili del recentment ascendit Stoke City i de la llarga setmana d'encreuament d'acusacions entre Rafa Benítez i l'entrenador del Manchester United, Alex Ferguson, bo és afrontar el propers derbis amb el veí Everton de dilluns i diumenge que ve amb un somriure.

Amb una estrofa del tema de Joaquín Sabina "Medias negras" servint com a títol per al post, us oferim una nova edició de la secció "els dobles del futbol" que aquesta vegada té com a protagonistes a David Moyes i a l'actor Steve McQueen. No em negareu, que el semblant entre tots dos personatges, no és evident.

A l'hora de la veritat, Moyes i McQueen ben poques coses comparteixen. Pot ser l'únic tret comú entre tots dos sigui que l'actor era un gran amant de l'esport, tot i que de l'esport del motor, ja que en el seu dia, l'actor de pel·lícules com "La Gran Evasión" o "Bullit" va pensar en dedicar-se professionalment al món de les curses. Fins i tot va arribar a protagonitzar un paper d'un pilot de curses a la pel·lícula "Le Mans" on com en altres films, ell mateix protagonitzava a sovint les escenes de persecucions amb vehicles.

Esperem que l'entrenador escocès hagi de sortir a corre-cuita amb el seu vehicle d'Anfield tant dilluns com diumenge, després de rebre dues derrotes per part del Liverpool FC.

5 comentaris:

Anfield ha dit...

Moyes tiene complejo de Rafa, fijaos como en los derbis se pone corbata y traje.

pablo ha dit...

Qué grandes eran Steve McQueen y Paul Newman. A poco que lo hagais bien, este McQueen tendrá en Anfield su particular Papillón.

Un abrazo, maestro.

Elmander de la tele ha dit...

http://yo-ya-lo-dije.blogspot.com/

Alba ha dit...

Bon post, la veritat es que està sentu dura la setmana pel Liverpool; espero que sigui capaç de superar els propers partits en victories, perquè, a la Premier, el Manchester apreta de valent.
Salutacions

Stubbins ha dit...

@ Elmander

Imagino que te referias al post de Eloi acerca de Gerrard. Lo he leido, aunque un poco tarde. Nada que añadir, suscribo al 100% lo expuesto en el artículo.

Gracias por el aviso.