diumenge, 25 de gener del 2009

Repetim.

LIVERPOOL FC 1-1 Everton FC

Repetim errades. Repetim entrega i lluita. Repetim resultat i com a consequència, Reds i Blues repetirem duel a Goodison Park per decidir qui continua en el camí cap a Wembley que passarà per derrotar en la següent ronda al vencedor d'una altre eliminatoria que necessitarà de "replay" com la que enfronta a Doncaster Rovers i Aston Villa.

Com en el partit de dilluns passat, novament l'estratègia i la falta de concentració en les jugades a pilota aturada, han condemnat al Liverpool. Greu errada. No hi ha cap altre qualificació per a la jugada que ha suposat el gol del conjunt evertonian cap a la mitja hora de joc. Al igual que ara fa sis dies, el conjunt de David Moyes ha donat una nova lliçó de com aprofitar al màxim una jugada a pilota aturada. El més greu per al conjunt de Benítez, és que el protagonista de l'acció ha estat el mateix que dilluns passat. Tim Cahill. El jugador australià novament ha estat el més inteligent dels vint-i-dos jugadors sobre el camp i passant totalment desapercebut per l'àrea, ha estat capaç d'arribar a la pilota deixant-la de cap a plena disposició de Joleon Lescott que tot sol, davant de Reina, tant sols tenia que desviar la trajectòria del cuir per fer-lo introduir a la porteria. Lescott embogia i desafiava a The Kop plantant-se amb un gest lleig enfront de l'afició red.

No ha estat l'Everton el conjunt descarat de dilluns. La baixa d'Arteta ha fet decreixer molt notablement el seu joc creatiu i durant tot el partit s'ha limitat a tancar-se molt ordenadament. Els reds han tingut molts problemes per superar la forta oposició defensiva blue i en moltes ocasions, el joc dels de Benítez topava amb el mur defensiu blue una vegada i un altre i no hi havia manera d'obrir forats. Babel i Dossena en banda esquerra, no han sabut superar en cap moment els seus adversaris i quan ho han fet, les seves centrades no han representat cap perill per a la porteria de Tim Howard. Especialment desesperant ha estat l'actuació de Ryan Babel, que no ha sabut aprofitar una vegada més la titularitat. En quinze minuts, Riera ha creat el perill que Babel ha estat incapaç de crear en la hora i quart que ha esat sobre el terreny de joc.

El descans arribava amb el Liverpool per sota en el marcador. La segona part començava amb els de Benítez completament volcats a l'atac i fruit d'aquesta insistència ha arribat el gol de l'empat. Una vegada més la parella Torres - Gerrard, acudia al rescat dels reds. Fernando Torres controlava amb el pit una pilota i servia espectacularment d'esquenes i d'esperó a Gerrard que de xut de cama esquerra batia a Tim Howard, fent pujar l'empat al marcador.

D'aquí fins al final del partit, tant sols el Liverpool s'ha mostrat interessat en fer desnivellar l'empat del marcador amb una nova gran oportunitat de Gerrard que a boca de canó ha estat a punt de batre novament a Howard que amb prou feines s'ha pogut treure de sobre la pilota, evitant d'aquesta manera el gol que hagués pogut donar la victòria i el pas a la següent ronda per als d'Anfield.

Goodison Park viurà una nova edició del derby del Merseyside. Els dos duels d'aquesta setmana, han demostrat el gran equilibri de forces entre tots dos conjunts. A Goodison, es preveu un partit intens i molt disputat. Partits d'aquells que agraden veure i que evidentment agraden de guanyar. Les emocions fortes no s'aturen.

FORMACIÓ:
Reina, Arbeloa, Carragher, Skrtel, Dossena, Kuyt, Mascherano, Xabi Alonso, Babel (Riera 75'), Gerrard i Torres

GOL:
1-1 Gerrard 54'

11 comentaris:

Stubbins ha dit...

Replay nanos.

Gerrard: 5 pts.
Torres: 3 pts.
Alonso: 1 pt.

Si es passa ronda, ens esperen Rovers (Doncaster) o Villans.

Jorge-George Olmos ha dit...

No puedo puntuar ya que me toco zapping y vi al Liverpool muy poco puesto que jugaba a la misma hora que el Atleti
Visteis lo de Torres,es increible.
Un abrazo
ya queda menos para vernos,no

I. ha dit...

Gerrard 5
Torres 3
Babel 1 (un saludo a los oportunistas.. xD)

Luis JFT96 ha dit...

Un bonito partido el jugado por un equipo y por las dos aficiones, que pronto me tengo que arrepentir de haber elogiado la actitud de los toffees en el partido de liga.

LMP:

Gerrard - 5 punts
Torres - 3 punts
Dossena - 1 punt

Un saludo McKo, y mira que me duele.

tgdor_ ha dit...

Gerrard 5 pts
Torres 3
Alonso 1


Bona nit!!!!!

Lo que hace la radio catalana...Stubbins!!! jajajaja

Sentimiento Perico ha dit...

Impresionante gol de Gerrard y asistencia de Torres, de lo mejor que he visto este año.
Un saludo.
http://sentimientoperico.blogspot.com

Anònim ha dit...

Pues a ganar en el derbi repetido. VAmos Liverpool. Qué maravilla ver jugar a Torres y Gerrard!

un abrazo.

Alba ha dit...

El Everton té presa la mesura al Liverpool. La veritat es que jugar tants partits seguits contra un mateix equip fa que sàpigues millor els seus punts forts i flebesl; un fet que ajuda sempre al més petit.
Salutacions

Unknown ha dit...

EL BARSA QUIERE FICHAR A UN PORTERO DE PAMPLONA:

http://txistorradigital.blogspot.com/2009/01/un-canterano-rojillo-objetivo-del-barca.html

Stubbins ha dit...

PUntuacions:

Gerrard: 20 pts.
Torres: 12 pts.
Xabi Alonso: 2 pts.
Babel: 1 pt.
Dossena: 1 pt

Puntuen per la general:

Gerrard: 5 pts.
Torres: 3 pts.
Xabi Alonso: 1 pt.

Com sempre, moltes gràcies per les vostres opinions i votacions.

Anònim ha dit...

Hello
http://www.targetednumberpicking.com/ - generic vardenafil
The user of Levita should not drive or perform unsafe task because this drug will cause dizziness, drowsiness, blurred vision and fainting.
[url=http://www.targetednumberpicking.com/]cheap vardenafil[/url]
It is the only the doctor who will determine if it is safe to continue or stop the intake of this drug.
cheap levitra online
Taking Levitra with a nitrate can cause serious damage.