diumenge, 11 de gener del 2009

No els hi agrada la terrisseria.

Stoke City 0-0 LIVERPOOL FC.


Poca ambició la mostrada ahir per el Liverpool que es va deixar dos punts en el Britannia Stadium, d'on perfectament hagués pogut sortir victoriós, d'haver mostrat una cara més agresiva. No és bona senyal per un equip que lluita per el títol, haver sumat tant sols dos punts, en els dos enfrontaments contra un equip que és seriós candidat al descens.

Els de Benítez sortien a disputar el seu partit contra els potters amb Martin Skrtel novament com a titular, després de la seva seriosa lesió de genoll i amb Fabio Aurelio al lateral esquerra, suplint a Emialiano Insua que estarà absent durant un mes per la seva participació amb Argentina en el mundial juvenil de Veneçuela. La primera part va ser molt ensopida on tant sols Kuyt va gaudir d'una bona oportunitat per variar el 0-0 inicial del marcador.

En la segona meitat, ni tant sols la sortida de Fernando Torres, va fer possible superar la porteria local. La millor ocasió del partit, va estar en les botes de Gerrard, que va enviar una pilota al travesser, en el llançament d'un lliure directe.

Molt mala imatge la oferta per els reds, que esperaràn durant la tarde d'avui el resultat entre els dos seus perseguidors que s'enfronten entre ells en el partit més estelar de la jornada.

FORMACIÓ:
Reina, Carragher, Hyypia, Skrtel, Fabio Aurelio, Benayoun (Babel 76'), Mascherano, Lucas Leiva, Riera (Torres 60'), Gerrard i Kuyt
.

6 comentaris:

Stubbins ha dit...

Dels partits més dolents de la temporada.

Gerrard: 5 pts.
Hyypia: 3 pts.
Benayoun: 1 pt.

Luis JFT96 ha dit...

Del partido en Anfield no puedo decir nada porque lo intentamos y mucho, pero es que ayer.....pufff.

LMP:
Hyypia: 5 punts.
................

Jorge-George Olmos ha dit...

Ayer segui a nuestro equipo en Triskel con los grandes Liverpurdians,Lover y Juan y conoci a S(a)imon pero fue lo mejor de la tarde por que el partido aburrio que no veas
Carragher-5 Points
Gerrard-3 Points
Torres-1 Point

Stubbins ha dit...

Hombre Luis! Nuevamente por aquí tras tu asueto invernal. Sigui vosté benvingut.

@ Jorge

Esa si que es buena y una perfecta compañia para ver un partido de los Reds. Las ganas que tengo de veros a todos de nuevo, nano.

Alba ha dit...

Molt sovint, elks equips petits son els que compliquen les coses. La veritat es que son en aquests camps on es guanyen les lligues i els quatre punts perduts en aquests dos partits es poden trobar a faltar al final de la lliga.
Salutacions

Stubbins ha dit...

Tanco puntuacions:

Gerrard: 8 pts.
Hyypia: 8 pts.
Carragher: 5 pts.
Torres: 1 pt.
Benayoun: 1 pt.

Puntuen per la general:

Gerrard: 5 pts.
Hyypia: 5 pts.
Carragher: 3 pts.
Torres i Benayoun: 1 pt.