dilluns, 5 de gener del 2009

Doble sessió de Derby!!!

El futbol no descansa a les illes. Ni vint-i-quatre hores havien passat des de que els supporters assaborien encara la victòria sobre el Preston North End i el pas a la 4ª ronda classificatòria del trofeu del KO, que la sort va deparar un Liverpool FC - Everton FC en la següent eliminatòria, camí de la final del Nou Wembley.

Per si faltés poc al·licient, la sort ha volgut que es disputin dos derbis entre Reds i Blues la mateixa setmana, doncs dilluns 19 de Gener, els de Benítez i Moyes es veuran les cares a Anfield en partit corresponent a la 23ª jornada de Premier. El partit de FA Cup encara no té data confirmada, però es disputaria sempre el cap de setmana del 24 i 25 de Gener a l'estadi d'Anfield novament.

Per a molts aficionats al futbol, que un sorteig depari un partit de la transcendència d'un derbi amb el màxim rival ciutadà, significa la pitjor de les sorts. Per als supporters del Liverpool, i de ben segur per als de l'Everton també, aquesta és la millor de les noticies que es podien esperar. Emoció, nervis i tensió estan servides. Futbol en estat pur. Això és la FA Cup!!! Llarga vida a la Competició de competicions.

6 comentaris:

Anfield ha dit...

Ojala le enseñemos a estos toffees quien manda en Liverpool.

Anònim ha dit...

Pues a ganar el derbi por doble. Tengo reconocere que el Everton me cae bien, no se me hace odioso. Yo soy más del Liverpool, pero el Everton me cae simpático desde los tiempos de Lineker. Pero si juega contra el Liverpool, quiero que ganen los reds y más desde que allí juega el "Niño" Torres.

un abrazo.

p.d.: Stubbins, magnífica la página de estadísticas sobre el Liverpool.

Alba ha dit...

Una semana interesant en partits els del Liverpool. La veritat es que no es gaire habitual aquesta coincidència.
Salutacions

Unknown ha dit...

Hola fans del liverpool!!!

Sóc de Barcelona i també m'agrada molt el Liverpool. Amb uns amics estem parlan d'anar a Anfield. Vosaltres que en sabeu més (i segur que heu anat) hem podrieu dir com muntar-ho? Volem nar a veure Liverpool-Chelsea... Tema vols, hotels, entrades...

Moltissimes gràcies i gran BLOG e ;)!!!

Riikii ha dit...

molt bon blog..


Abraçada

Stubbins ha dit...

@ Ricard

Benvingut al blog. Us recomano que escolliu un altre partit que no pas el del Chelsea. Partis com aquest, Everton, Arsenal o Man. Utd., és practicament impossibe aconseguir entrades.

Salutacions.