dimecres, 28 de gener del 2009

Decepció.

Wigan Athletic 1-1 LIVERPOOL FC


El text que complerta aquesta crònica duia un tó ben diferent del que finalment ha acabat per integrar-la. En el JJB Stadium de Wigan, el Liverpool estava aconseguint una victòria per la mínima però suficient com per continuar en la lluita per el títol frec a frec amb el Manchester United que ahir guanyava contundentment al West Bromwich. El gol de Benayoun, havia de ser suficient com per dur-se cap a Anfield tres punts tant necessaris com vitals.

Una inoportuna traveta dins de l'àrea de Lucas Leiva sobre el jugador del Wigan Koumas al minut vuitantaun i la posterior transformació de la pena màxima per part de l'ex-jugador del Celta de Vigo Mido, han acabat per ensorrar, qui sap si definitivament les opcions de conquesta del títol de lliga per als de Benítez.

De res servia el joc desplegat els vuitanta minuts anteriors. Joc que sense ser res de l'altre mon, havia anulat per complert a l'equip de Steve Bruce, que no havia efectuat cap xut a porteria, essent els seus davanters Mido i Zaki totalment inèdits. Benítez novament tornava a confiar en Babel i l'holandès tornava a desebre. La batuta al mig del camp, era entregada a Lucas Leiva i Javier Mascherano, que han efectuat un bon partit, ocupant i cobrint una zona molt amplia del terreny de joc i realitzant bones passades a l'esquena de la defensa latic. Torres i Gerrard, novament demostraven que quan tenen la pilota als peus, qualsevol cosa pot passar i Benayoun apareixia per sorpresa en qualsevol zona del camp amb el seu habitual joc ple d'intel·ligència. De res ha servit. I encara gràcies que el xut de Noriega al minut 90 de partit ha anat a petar al travesser.

Es tracta sens dubte d'un cop molt dur de païr. La setmana es farà dificil i diumenge podriem assistir al final de l'aventura lliguera del Liverpool. Una derrota a Anfield enfront del Chelsea, seria pràcticament definitiva.

Cal ser optimistes i pensar que una victòria podria fer girar la truita i fer oblidar l'amarg regust de les darreres setmanes. S'ha d'anar a per totes. Jo mateix, aquesta nit ni tant sols hagués escrit aquesta crònica, però aqui està penjada. De res serveix lamentar-se. A treballar!!

FORMACIÓ:
Reina, Arbeloa, Carragher, Skrtel, Fabio Aurelio, Benayoun (Kuyt 74'), Mascherano, Lucas Leiva, Babel, Gerrard (Keane 82') i Torres (Riera 71')

GOL:
0-1 Benayoun 41'

7 comentaris:

Stubbins ha dit...

Quin pal nois.

Puntuacions. Res ha de fer canviar la normalitat.

Mascherano: 5 pts.
Benayoun: 3 pts.
Gerrard: 1 pt.

Encara hi som a temps. Som-hi nois!

Anònim ha dit...

@stubbins
optimismo¡¡
¿cuando los kopites que confiais en rafa,os sacareis la venda de los ojos,y despertais de vuestra cegera?
paciencia ¿no?
ya esta bien hombre ,ya esta bien,podria escribir un libro.
esto no es depresión es mas bien de psiquiatra.

Anònim ha dit...

y ojala gane la liga el villa.
Asi quedaria demostrado,que tenemos de entrenador a un terco........

xavi martin ha dit...

benayoun 5
masche 3
skrtel 1

otro regalito y van..Rafa sigue experimentando ¿te vas al Madrid?vale vete venga..pero dejanos soñar con la premier nene.ah¡ y sigue dandole cancha a Babel que esta que se sale y sigue jugando con un delantero..no sea que perdamos en vez de conseguir "el puto 1 a 1"que tantas alegrias nos da. nada reds el domingo a morir o a dormir ynwa

Stubbins ha dit...

Con la perspectiva que dan unas horas tras el partido, expongo mi opinión.

Creo que muchos de vosotros lo único que miráis es el resultado. Es perfectamente comprensible y al fin y al cabo, es lo que manda en el futbol. Veo que pocos analizan el partido en sí.

Ayer tan sólo hubo un equipo en el terreno de juego, el Liverpool. Los Latics, no dispararon una sola vez a puerta, hasta la llegada de la inoportuna jugada del penalty. Algún mérito tiene eso. Es cierto que el juego no fue bueno, pero el partido estaba plenamente controlado. Aburrido pero controlado ¿Alguien vió a Zaki o Mido?

En cuanto a la alineación. Aquí si que soy crítico con Rafa. Babel demostró definitivamente que no es jugador para el Liverpool. No entendí su titularidad. Tampoco entendí la suplencia de Xabi. Es el jugador más en forma del equipo junto con Gerrard y no se puede prescindir de él. Mascherano y Lucas jugaron un buen encuentro, especialmente el argentino que empieza a recuperar la forma del tramo final del año pasado. Lucas estuvo bien, pero como es obvio, la jugada del penalty le estigmatiza.

Benayoun es el jugador más inteligente de la plantilla y que ve la jugada 2 horas antes que el resto. Es una lástima que desaparezca gran parte del partido. Para mí es un jugador a tener en cuenta.

Yo soy de la opinión de que el 11 titular, en la medida de la disponibilidad) lo deben de conformar la espina dorsal del equipo (Reina, Carra, Alonso, Gerrard, Torres) El resto puede ir variando en función del rival.

Yo no tiro la toalla. El tema está muy jodido, pero contando como victoria el partido pendiente del Scumchester, son 5 puntos que son 2 partidos. Uno de ellos nos enfrenta directamente. Si ya vamos con mentalidad pededora a casa de esos..... cagada pastoret que decimos en Catalunya.

Todo es problema de resultados, de confianza. Una victoria frente al Chelsea es la mejor manera de reaccionar. Estamos en un punto de inflexión. Si no se logra la victoria, pues quizás debamos empezar a despedirnos del sueño. Pero mientras tanto....

Yo sigo creyendo en el equipo, en Rafa y en el Liverpool. Yo me quedo en el barco.

Salut amics!

Luis JFT96 ha dit...

Amén Stu.

LMP:

Masche - 5 punts
Yossi - 3 punts
Skrtel - 1 punt

Alba ha dit...

LA veritat es que últimament el Liverpool no està gens fi, no sé que li passa, però està deixant escapar molts punts que segurament fan que ja es despedeixi pel títol.
Una llàstima perquè havia començat molt bé.
Salutacions