dimarts, 20 de gener del 2009

Condemnats per l'estratègia.

LIVERPOOL FC 1-1 Everton FC


Gairebé amb el temps complert, l'Everton disposava de la darrera oportunitat d'equilibrar un partit amb gran igualtat de forces, però que dominava el Liverpool gracies a un nou gran gol amb la signatura de Steven Gerrard. Arteta es disposava a executar un lliure directe tot just davant del gruix de l'afició blue allotjada a l'Anfield Stand. Dintre de l'àrea red, l'habitual ball d'aparellaments entre defenses i davanters. Entre les parelles de ball, Hyypia s'ocupava de Joleon Lescott, a priori, el jugador més perillós al buscar la rematada de cap. Skrtel vigilava de prop a Tim Cahill, però l'australià molt viu i murri, va desfer-se del marcatge de l'eslovac en el moment precís, per rematar de cap en l'interior de la petita, fent pujar l'empat en el marcador i portant la bogeria al sector blue de la grada.

El gol de Cahill deixava en inútil el golaç de Gerrard de vint minuts abans. El d'Huyton va deixar per al record un nou gol de bellíssima factura, amb el segell propi del capità red. Pilota conduïda en cursa i fort i sec xut des de trenta metres ajustat al pal on el porter poca cosa pot fer. Gerrard celebrava el gol com ho fan els jugadors plenament compromesos amb la samarreta que llueixen. Corrent esbojarrat amb els dos punys en alt cap a la grada per celebrar el gol amb els seus. A la porteria contraria, Reina celebrava d'igual manera el gol. Tothom era conscient de la importància d'aquell gol i de la momentània victòria.

I és que el derby d'ahir a la nit a Anfield, no va ser ni de bon tros un partit fàcil. Les forces van estar terriblement igualades i el marcador parla a les clares d'aquesta igualtat. Per una vegada, l'electronic és fidel reflexe del succeït sobre el terreny de joc.

Un Everton molt seriós i sòlid es presentava a Anfield amb una tarjeta de presentació prou agressiva com per donar el primer seriós avís quan el temps de joc no cumplia ni el primer minut. Anichebe feia lluir a Pepe Reina que treia una mà miracolosa a una pilota que venia a gran velocitat i botant abans d'arribar a la posició del porter madrileny. No seria aquesta l'única ocasió en la que Reina s'hauria d'esforçar al màxim. Novament en la primera part, Reina treia una nova mà per evitar el gol blue a una rematada de capde Cahill que duia camí de gol.

Per part red, Fernando Torres va disposar de la millor oportunitat per obrir el marcador al encarar la porteria de Tim Howard, després de rebre una llarga passada de Sami Hyypia. "El Niño" després de superar en cursa al seu defensor, enviava malauradament la pilota al pal. Torres compartia davantera amb Robbie Keane i novament madrileny i irlandès no van oferir mostres de perillositat actuant conjuntament.

L'empat deixa al conjunt red sense el liderat que passa a mans del Manchester United, amb els mateixos punts que els d’Anfield, però amb la disputa d’un partit menys. S’ajusta molt la classificació en la lluita per el títol i un equip com l’Aston Villa que no semblava capaç d’entrar en la pugna, disposa ara de bones opcions per donar algun que altre ensurt als favorits.

Reds i Blues, tornaran a enfrontar-se diumenge novament a Anfield en partit a vida o mort per la continuitat en la FA Cup. No hi ha millor manera doncs, de venjar l’empat sofert ahir, que eliminar al màxim rival i veï de la competició més clàssica.

FORMACIÓ:
Reina, Carragher, Skrtel, Hyypia, Fabio Aurelio, Kuyt, Xabi Alonso, Gerrard, Riera (Babel 89'), Keane (Benayoun 67') i Torres (Lucas Leiva 85').

GOL:
1-0 Gerrard 68'

10 comentaris:

Stubbins ha dit...

Puntuacions:

Reina: 5 pts. (2 aturades antologiques)
Xabi Alonso: 3 pts (Torna l'ordre al mig del camp)
Torres: 1 pt. (Brega i lluita sense premi)

KEEP THE FAITH MATES!!!! NO SURRENDER!!!

Luis JFT96 ha dit...

Partido típicamente inglés, de ida y vuelta. Me alegró ver un Everton que salió de cara a por el partido, algo no muy habitual en los últimos enfrentamientos donde se ganaron a pulso el calificativos de "equipo pequeño" de Rafa.

LMP:

Reina - 5 punts, nos evitó un inicio tipo Hull.
Alonso - 3 punts Imprescindible.
Gerrard - 1 punt - what a goal!!!

La F.A. Cup es una excelente oportunidad de levantar la moral.

Anònim ha dit...

Me esperaba un Everton más tímido y la verdad es que no le perdió nunca la cara al partido. Me encantó la celebración de Gerrard y el pase antológico de Arteta en el gol del Everton, solo hizo falta poner la cabeza.

Reina, 5 puntos
Xabi, 3 puntos
Gerrard, 1 punto

Un saludo, maestro.

Anònim ha dit...

Pude ver el partido. Disfrute con el juego brillante y eléctrico de un derbi inglés. Mereció ganar el Liverpool, pero el Everton tuvo la suerte como aliado.

Mis puntos:

Xabi Alonso 5

Gerrard 3

Fernando Torres 1

un abrazo.

xavi martin ha dit...

tengo un redcabreo que no puedo evitar aun en caliente.la suerte del Manu-tevez y del Chelsea es la k no tenemos. no surrender..but..por favor a ser posible y no dudando de tener una plantilla cortita.."prescindamos dentro de lo posible de "nefasto Keane"(ya no puedo mas" Benayoun (no la cages cerca del area)y Babel ???sabe este sr donde esta?
LT.GERRARD :5 POINTS
RIERA : 3
REINA : 1

tgdor_ ha dit...

Cada día dudo más de Babel...

el Churi ha dit...

els meus punts son:

5, Reina
3, Gerrard
1, Torres

Salutacions.

Alba ha dit...

La veritat es que no se que li está passant a l'equip de Benítz, pero ha deixat escapar molts punts i ha perdut el liderat. Quan acabarà aquest bache? Esperem qye aviat perqè no es poden permetre el luje de deixar escapar el líder.
Salutacions

Anònim ha dit...

HOLA!!!
Me alegro por la buena situación que atraviesa el liverpool aunque solo la quiero ver interrumpida si el Barça se cruza con los RedS!! hehe!
soy el de Sporting Directo que ahora mismo por estudios no estoy pudiendo actualizar la web pero no quiere decir que no me pase por una super web como esta que nos mantiene informado un poco de la Premier y muy mucho del Liverpool. Taconazo de Torres esta jornada.. :D

PUXA SPORTING... COME ON LIVERPOOL... and FORZA BARÇA!!!

adeuuu

..desde asturias!

Stubbins ha dit...

Puntuacions:

Reina: 21 pts.
Xabi Alonso: 14 pts.
Gerrard: 13 pts.
Torres: 3 pts.
Riera: 3 pts.

Puntuen per la general:

Reina: 5 pts.
Xabi Alonso 3 pts.
Gerrard: 1 pt.

Gracies a tots per les vostres votacions.

@ Lucas (Sporting)

PUXA ASTURIES! PUXA QUINOTXO!