dimarts, 29 de juliol del 2008

Serem a Vila-real.

No podiem faltar. El Liverpool jugant a menys de tres hores de camí de Barcelona, havia de comptar amb el suport dels BARCELONA REDS. I així serà. Demà a primera hora del matí, iniciem una nova aventura en Red.

Pot ser es tracti d'un partit amistós, però el desplaçament de demà presenta unes connotacions molt diferents als realitzats anteriorment. El de demà es tracta del primer desplaçament que realitzem com a Official Branch (penya oficial) del club. El reconeixement ens va vindre confirmat de manera definitiva per part del club en el dia d'ahir, a través d'una carta.

Però com a fet més destacable, l'aventura de demà és especial per que es tracta de la primera reunió de branches oficials de l'estat espanyol. A Vila-real acudiran els MADRID REDS i la SALOU BRANCH, en el que es preveu un autèntic festival Red per terres castellonenques.

Esportivament parlant, els de Benítez hauran de millorar la imatge oferta en els darrers compromisos amistosos enfront de Wisla Cracovia i Hertha de Berlin finalitzats ambdós amb empats. A El Madrigal, Benítez comptarà ja amb la participació dels internacionals espanyols campions d'Europa, que rebran un homenatge per part del club grog, juntament amb els jugadors locals Marcos Senna i Cazorla.

Els propers dies, podreu comptar tant amb la crònica del partit, com amb la crònica (o contra-crònica) de tot el que succeeixi a Vila-real.

Que tinguem sort!

3 comentaris:

Red Howard ha dit...

No parlo ni una miqueta de catalán, así que sólo decir que un fuerte abrazo a todos los colegas de los barcelona reds que estuvieron ayer con nosotros:
http://www.thekidtorres.com/2008/07/ambiente-de-gala-en-el-madrigal.html

En especial al pequeño Raúl, un encanto, que terminaría rendido el pobre...

Anònim ha dit...

hola, soy Paco y estuve alli en Vila Real viendo el partido del liverpool.
me desplace desde Madrid sin entrada y sin hotel para dormir con la esperanza de encontrar ambas cosas alli el mismo dia del partido. Lo consegui y fue uno de los dias más felices que recuerdo.
Alli en la plaza donde estuvimos todos los del liverpool bebiendo antes del partido, conocí a la gente de madrid y pude ver qeue son gente legal.como iba a ser menos siendo de aluche,verdad? jejejeje...
Tambien vi la pancarta vuestra de Barcelona, muy buena por cierto.
Llevo cerca de 20 años siguiendo al liverpool, desde los tiempos de Rush,Barnes,Molby,Grobbelaar... y he visto al liverpool en directo tres veces, y espero seguir muchos años haciendo y sintiendo lo mismo por LFC.
Un saludo a todos y seguro que volvemos a vernos en algun partido. a la gente de Madrid Red ya me contaisteis que parais en el Triskel; nos veremos algun dia fijo.
por cierto, teneis fotos de este dia? podiais incluirlas...

Stubbins ha dit...

Hola Paco

Me alegra que te gustara la bandera y de que coincidieras con todos nosotros allí en Villarreal. Por supuesto que colgaremos fotografias del viaje y de la fiesta en breve, todavia estoy preparando la crónica, pero pronto estará lista.

Espero que nos veamos por Madrid, Barcelona o por esas ciudades europeas donde jueguen los chavales

Un fuerte abrazo y gracias por tu comentario.