dijous, 31 de juliol del 2008

Sense gols a "El Madrigal"

Villarreal FC 0-0 LIVERPOOL FC (Amistós)

Tercer empat consecutiu dels homes de Benítez en el cinquè test de pretemporada, que ha servit com a nota més destacable per veure per primera vegada en acció amb la samarreta del Liverpool FC, al nou i flamant fitxatge, Robbie Keane. L'irlandès ha gaudit d'una molt bona oportunitat a la mitja hora de joc, però malauradament, la pilota ha sortit per sobre de la porteria groga.

Però no tant sols Keane ha estat protagonista per aquesta acció. A les acaballes del primer temps, en un intel·ligent moviment en diagonal sense pilota, Keane ha obert un important forat en la defensa castellonenca, a l'arrastrar al seu darrera a un defensor, que ha facilitat a Benayoun servir una pilota al jove francès Ngog, que malgrat efectuar un bon xut a porteria, s'ha trobat amb una sensacional intervenció del porter local Diego López que ha hagut d'estirar-se de valent per blocar la pilota. Han estat les millors ocasions del Liverpool en la primera part, que ha estat força disputada i de domini red, malgrat que als darrers minuts, el Vil-real ha gaudit de molt bones ocasions per desfer l'igualada, pilota al pal inclosa.

La segona part, ha vist com els reds han baixat un xic el seu rendiment, com a consequència dels nombrosos canvis efectuats, fins a nou jugadors han sortit de refresc a disputar els segons quaranta-cinc minuts.

Abans del partit, els jugadors internacionals espanyols de tots dos clubs, membres de l'equip campió d'Europa, han rebut un reconeixement públic per part del Vila-real i han rebut un obsequi en forma de submarí grog, símbol del club castellonenc.

El partit va ser seguit per un important número de supporters Reds, que en un número aproximat de dos milers, es van apropar a "El Madrigal" per seguir les evolucions dels de Benítez i gaudir de l'ambient previ al partit. Entre aquests supporters, una delegació dels BARCELONA REDS que en companyia dels MADRID REDS, la SALOU BRANCH i dels integrants de THE KID TORRES blog, van viure una jornada de joia i convivència, en el que ha estat la primera trobada de spanish branches. Properament us oferirem imatges i la crònica del viatge.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Well done for this wonderful blog.

juan ha dit...

No votamos Man of the Match?

3 punts...

Anònim ha dit...

Felicitaciones a las dos Madrid Reds y los Barcelona Reds por esa sintonia tan buena que hubo entre todos durante todo el dia, por lo que e leido os lo pasaiteis pipa y disfrutateis de todo lo acontecido, yo os vi por la tele al principio del partido con la banner al aire.

un abrazo para todos.

Anònim ha dit...

Sorteo de la previa de la Champions League

dia, (12ó 13) Standard Liege & Liverpool

Vuelta (26 ó 27) Liverpool & Standar Liege

Stubbins ha dit...

@ Juan

Solo official matches. El primero de esta temporada será el partido frente al Standard.