diumenge, 13 de juliol del 2008

Peter Crouch signa pel Portsmouth.

Divendres es va fer de manera oficial l'anunci de la incorporació al Portsmouth de Peter Crouch, posant d'aquesta manera punt i final a una relació amb el club red de tres anys, on el llarguerut davanter centre de Macclesfield ha aconseguit anotar 22 gols en un total de 85 partits.

No van ser fàcils els primers dies de Peter Crouch com a jugador Red. La premsa i un sector dels aficionats van ser força crítics amb el davanter centre i amb Rafa Benítez que va ser el principal valedor del seu fitxatge. Crouch va trigar a marcar el seu primer gol com a jugador red un total de dinou partits. Aquest fet i la seva desmanegada figura es convertien en els principals arguments per els seus detractors. Res més lluny de la realitat. Crouch és un jugador d'una qualitat tècnica molt per sobre del que sembla, amb un gran joc d'esquena a la porteria i una gran intel·ligència dintre del terreny de joc.

Amb un gol espectacular de tisora enfront del Galatasaray davant de The Kop en la Champions League de la temporada 2007-2008, va fer tancar la boca a molts dels seus detractors. Per el record quedarà també, el hat-trick anotat a l'Arsenal en partit de Premier.

El principal motiu de la marxa de Crouch al Pompey, és la necessitat de minuts reclamats per el jugador a Rafa Benítez. Amb l'arribada de Torres a l'equip, el rol de Crouch en el planter va quedar reservat a veure els partits des de la banqueta en espera d'alguna oportunitat. Tot i la seva disconformitat amb el tècnic madrileny, de la boca de Peter Crouch mai va sortit cap mena de retret públic contra el seu ja ex-entrenador.

Peter Crouch torna d'aquesta manera al Portsmouth, club on ja va militar durant una temporada, a canvi de prop de 14 milions d'Euros. Allà es trobarà a les ordres d'Harry Redknapp i amb la possibilitat de jugar competició europea.

Les darreres paraules de Crouch com a jugador red, han estat de gratitud cap al club d'Anfield, manifestant que és un autèntic privilegiat d'haver pogut defensar la samarreta amb el liverbird al pit. Ha marxat un autèntic gentleman. Good luck Peter

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Se veía venir. Crouch quería jugar más y en el Liverpool lo tenía muy complicado desde la llegada de Torres. Suerte para este largirucho delantero . Un abrazo

Anònim ha dit...

He's big, he's red... gran càntic i gran jugador. Llástima que al mundial d'Alemanya, no guanyessin a Portugal. Crouchy va jugar uns minuts fantástics i va merèixer el gol. Allò hagués canviat la seva carrera.

Psiko

low ha dit...

A mi em semblava un bon jugador de banqueta pero es normal que vulgui jugar més. Sort Crouchinho.

Alba ha dit...

Una autèntica llàstima, perquè havia estat un dels jugadors claus per el Liverpool en les últimes temporades. A l'equip li costarà trobar un substitut de garanties.
Salutacions

Mixaeliko ha dit...

Artículo sobre Ronaldinho


www.mxk10.blogspot.com

Buen blog,te interesa un intercambio de links?

Anònim ha dit...

@ Psiko

Congratulations.

JAMES

Anònim ha dit...

Lo de Peter Crouch otra gran cagada y van.......... ya e perdido la cuenta, este Liverpool promete sin duda alguna esta temporada lucharemos por............NO DESCENDER.


JAMES.

Mixaeliko ha dit...

Añadido quedas! ;)


www.mxk10.blogspot.com

Rafadalton ha dit...

@Stubbins
Jo crec que és una llàstima perdre'l. Un paio amb gol i amb unes característiques i habilitats úniques per fer sistema o tenir alternatives.

Heu sentit alguna cosa des del mon Red del possible interés del Liverpool per Eto'o? Stubbins, ja t'explicaré d'on m'ha arribat el rumor.

salutacions! i aquest any em sembla que em perdo les festes (portava anant-hi 3 anys consecutius... frena frenaaaa)