divendres, 18 de juliol del 2008

"No te rias que es peor"

Ho diu l'Sport. Eto'o anirà al Liverpool FC i encara més. Fernando Torres acabarà vestint la samarreta blue del Chelsea amb una escenificació més dels capricis del multimilionari Roman Abramovich.

Amb aquesta portada s'ha despertat la comunitat red catalana quan ha fet una mirada de reull aquest matí cap als quioscs en l'apartat de premsa esportiva. La sola visió del titular ja ha fet frenar en sec a més d'un víctima de l'ensurt. Clar que després de seguir llegint els subtítols que acompanyen la portada i les seves pàgines interiors, els somriures sota el nas ja han estat majúsculs.

En pàgines interiors, l'article afirma que segons una informació apareguda a Anglaterra, molt fiable, però que en cap cas és citada per el redactor de l'article, el Liverpool en persona de Rafa Benítez estaría pensant-se molt seriosament la venda de Fernando Torres, després de que suposadament a Anfield haguès arribat una macrooferta per el davanter espanyol de 100 milions d'Euros. Benítez amb aquest efectiu en caixa, apostaria per suplir la baixa de Torres amb Samuel Eto'o que estaria tasat a un preu molt asequible per a les arques reds, després del sustancial ingrés efectuat per part del magnat Roman Abramovich.

En resum. Una nova partida de PC Futbol de la premsa catalana que esquitxa gratuïtament al Liverpool FC. No hi ha res com ser el responsable de les edicions de les portades de la premsa esportiva. A inventar-se qualsevol noticia sense cap mena de rigor.

Ho diu l'Sport.

10 comentaris:

Javi Saiz ha dit...

De risa la noticia, como todas las de este panfleto. Me gustaría que ficháramos a Robbie Keane, y tras los fichajes de los laterales y el portero no creo que haya más variaciones en la plantilla.

Un saludo crack, espero que vaya todo bien, intentaré pasarme, pero ultimamente no he tenido tiempo para nada.

Mixaeliko ha dit...

Me encataría que torres acabará fichando por el Barça pero es difícilismo y lo sé,ojala fuera así.

www.mxk10.blogspot.com

Spitfire ha dit...

L'sport?! Jajajaja! Els tebeos fa anys que els vaig deixar de banda... jajaja! AIxò sí, a la meva edad encara m'ho passo d'allò més bé llegint aquest "panfleto"! Encara recordo fa anys com anunciaven que el Bar$a estava interessat en Tamudo... per riure! Jajaja!

Divedres acabo per fi aquest maleït curs (i si no pasa res, sense haber d'anar a septembre!! Jajaja!). Perdona que no m'hagi passat per aqui abans, pero el mes de juny-juliol pels universitaris és un malson! Una abraçada!

Unknown ha dit...

Hi, Barcelona Reds...

Great site, keep it up!

YNWA...

low ha dit...

cada any ens el volen enxufar a l'etoo... quina fixació tenen.

Anònim ha dit...

Mejor no hacer mucho caso a estas serpientes veraniegas. Se tiene que vender algo cuando no hay fútbol. Un abrazo.

Anònim ha dit...

Lo de citar una fuente ficticia es muy recurrido en estos panfletos que se hacen llamar diarios. Ni caso Stubbins, Eto'o es un gran jugador pero el Liverpool no es un Chelsea cualquiera sino un club con una filosofía muy concreta y especial.

Un saludo.

Anònim ha dit...

He llegit a As que ja s'ha fitxat a Robbie Keane. Es pot confirmar d'aguna manera o és un altre bluf?

Anònim ha dit...

Ja ho confirmo jo mateix. Ja surt a la pàgina oficial del Liverpool

Stubbins ha dit...

@ Longui

Confirmat i presentat.