dilluns, 7 de juliol del 2008

Harry Kewell jugarà al Galatasaray turc.

Després d'haver arribat a un acord de desvinculació amb el club d'Anfield al finalitzar la temporada passada, Harry Kewell ja coneix quin serà el seu proper destí, com a mínim en les dues properes temporades. El Galatasaray d'Istambul finalment s'ha fet amb els serveis del jugador australià que arribarà a terres del Bossforo amb la carta de llibertat i per tant, sense representar cap mena de cost a les arques del club turc.

Kewell deixa enrere una trajectòria de cinc anys com a jugador red, on les continues i repetides lesions van marcar lamentablement el que va ser un dels fitxatges més il·lusionants per als supporters, quan el jugador australià va signar per el Liverpool FC l'estiu del 2003 provinent del Leeds United, després d'una ferotge lluita amb clubs com Manchester United, FC Barcelona, Real Madrid CF o Milan AC, per l'adquisició dels serveis de l'internacional aussie.

Jugador d'una esquisitessa tècnica envejable, mai va fer recordar als Kopites el futbolista que meravellava amb els seus esprints per banda esquerra defensant la samarreta del Leeds United. Com a jugador red, va disputar un total de 93 partits, aconseguint 12 gols. Sense dubte, el gol més recordat és aquell que li va fer a l'Everton a Anfield en el derby de l'any 2006/07, quan des de banda dreta va sorprendre al porter Howard amb un potent xut de cama esquerra.

Harry Kewell va formar part de l'onze inicial en aquell històric 20 de maig del 2005, quan el Liverpool afrontava la final de la Champions League enfront del Milan AC, precisament a la ciutat on inicia el seu nou repte professional. Istambul. Kewell tant sols va poder disputar uns 20 minuts de la final, al patir una lesió muscular. Com a jugador red, també va conquerir la FA Cup de l'any posterior a Cardiff.

Abandona Anfield un futbolista del que l'afició red esperava molt més i que malauradament i sobre tot degut al seus crònics problemes físics, l'afició d'Anfield no ha pogut gaudir en la seva totalitat. Tant sols queda desitjar-li bona sort en la nova aventura turca.

Amb la seva marxa, Anfield també perd un dels càntics més imaginatius amb l'adaptació del seu nom (pronunciat correctament és Harry Kiul) al clàssic Daddy Cool dels Boney M.

3 comentaris:

Pablo Malagón ha dit...

Sois la leche inventando cánticos. El Kewell que llegó a Liverpool ya no era ni la mitad de lo que apuntó en sus inicios en el Leeds. En realidad, todo aquel Leeds se diluyó en poco tiempo. Al australiano le lastraron demasiado las lesiones. Espero que le vaya bien.

Un saludo, maestro.

Deportivista ha dit...

Este un gran blog.

¿Te gustaría intercambiar links conmigo?
Si te interesa responde en mi blog:
http://marcador-deportivo.blogspot.com/

Gracias por tu tiempo.

low ha dit...

Pobre Gala.Aixó no es fa,que son amics. Que tremolin els xiringuitos de falafel.