dijous, 5 de juny del 2008

Reds a l'Euro 2008.

Un total de fins a sis jugadors de l'actual planter del Liverpool FC, prendran part a partir del proper dissabte en la tretzena edició del Campionat d'Europa de seleccions que es disputarà a Suïssa i Àustria fins que el 29 de juny, l'estadi Ernst Happel de Viena (antic Pratter) coroni a la selecció campiona d'Europa.

Ben curiosament i com a símptoma inequívoc dels nous temps que corren en el futbol mundial, la selecció que compta amb més jugadors reds en les seves files, és la selecció espanyola amb fins a quatre integrants. Pepe Reina, Alvaro Arbeloa, Xabi Alonso i Fernando Torres, s'han guanyat la confiança del seleccionador espanyol, Luis Aragonés per representar a una selecció que acudeix a una nova cita internacional de màxim nivell amb dubtes per el joc exhibit, però amb la seguretat de no haver rebut cap derrota des de fa prop de dos anys.

Fernando Torres, és segons molts del analistes internacionals, un dels jugadors cridats a ser una de les màximes sensacions del campionat. Molts són els que tenen en el punt de mira de les seves crítiques a "El Niño", en el cas de que no repeteixi en el campionat de Suïssa i Àustria, la magnífica actuació desenvolupada durant el seu primer any en la Premier League.

Mentre que el de Fuenlabrada, té pràcticament garantida la seva presència en el onze titular a confeccionar per Luís Aragonés, la resta de jugadors reds hauran d'esperar millors ocasions, sent Xabi Alonso qui compta amb més paperetes per obtenir una posició en el mig del camp de "la roja".

Suïssa una de les amfitriones, comptarà també amb el seguiment i l'interès de la parròquia red durant el campionat. Aquest interès ve donat, per la presencia del fins ara únic fitxatge de cara a la temporada vinent, Philipp Degem. El lateral dret titular de la selecció alpina, compta amb la total confiança del seleccionador i aquesta serà doncs, una bona oportunitat per que els supporters podem avaluar a un jugador gairebé desconegut per a la gran majoria, però que compta amb el vist-i-plau de Rafa Benítez. Tota una garantia. La primera oportunitat, serà dissabte a les 18:00 en el partit inaugural del campionat entre Suïssa i la República Txeca.

Per últim, queda l'Holanda de Marco Van Basten que ha vist reduïda la presència de jugadors del Liverpool FC de dos a un integrant degut a la baixa la darrera setmana de Ryan Babel per un trencament de lligaments del seu turmell. D'aquesta manera, tant sols Dirk Kuyt serà el representant red en una selecció holandesa que com sempre surt entre les fermes candidates al títol.

Entre les grans absències del campionat, s'hi troba la selecció anglesa, que hauria pogut incrementar el número de representants reds en la competició. Els mals resultats obtinguts per els "pros" en la fase de classificació, ha fet que un jugador de la categoria d'Steven Gerrard no sigui present en la segona màxima competició a nivell de seleccions nacionals. Recordem que Jamie Carragher, va anunciar la seva renuncia a la selecció.

Desitgem la millor de les sorts a tots els jugadors reds que prendran part en aquest Euro 2008.

4 comentaris:

Alba ha dit...

La veritat es que les Eurocopes són un mal de caps pels equips que estaran pendents que els jugadors no es lesionin. Esperem que així sigui.
Salutacions

Luis JFT96 ha dit...

Que no se lesione nadie (aparte de Babel) y que nuestros ojeadores aprovechen para ver a nuestras futuras estrellas y elijan bien, eso es todo lo que le pido a la Eurocopa, que por otra parte es una competición bastante mejor que los mundiales, hay poca morralla.

Anònim ha dit...

Siempre que se llevan a un jugador de mi equipo con una selección, pienso en que no se lesione. Es mi gran preocupración. Un abrazo.

Teixi ha dit...

Kuyt va a ser el red con más protagonismo en esta Eurocopa, lo veo muy motivado y en buena forma.

saludos, thepremier.blogspot.com