divendres, 27 de juny del 2008

Eurofinal amb sabor red.


El Liverpool FC prendrà part, encara que de manera indirecta, de la final de l'Eurocopa 2008 del proper diumenge. Fernando Torres, Xabi Alonso, Alvaro Arbeloa i Pepe Reina, seran presents en la gespa de l'antic Pratter vienès per a disputar la finalísima del màxim trofeu a nivell de seleccions que es disputa a Europa. La selecció espanyola, tindrà com a rival a la sempre competitiva Alemanya.

El conjunt de Luís Aragonés ha realitzat un campionat, que tot i restar encara el partit més important del mateix, cal qualificar d'excepcional. Amb quatre victòries i un empat en els cinc partits disputats per "la roja" fins el moment, la selecció ha desplegat un futbol elegant, vistós, eficient i no ha ofert cap mena d'oportunitat per al lluïment dels seus rivals. Es tal el moment de confiança que disfruta l'actual selecció, que fins i tot han aconseguit vèncer la eterna maledicció dels quarts de final, tot guanyant el passat cap de setmana a la sempre competitiva Itàlia, amb la seva pròpia medicina.

Des de la vessant red, la final de diumenge comptarà amb l'interès de presenciar les evolucions de Fernando Torres en la punta d'atac del combinat espanyol. No està tenint bona sort "El Niño" en aquest campionat de cara a porteria. Un únic gol no és un bon balanç per a un jugador que ve de marcar 31 gols durant la temporada. Però els números de vegades enganyen i el rendiment de Torres està sent prou bó i molt eficient per a la resta de companys de selecció amb l'aportació de varies assistències i per sobre de tot una notable presència en moltes de les accions de perill del combinat d'Aragonés. Tant de bo, Torres trobi el premi al seu esforç amb una bona actuació en la final de diumenge, acompanyada d'algun gol que ajudi a portar el títol a Espanya 44 anys després.

Pel que fa a la resta de reds de la selecció espanyola, tant sols Xabi Alonso ha semblat comptar amb la confiança d'Aragonés en moments puntuals del campionat. Alonso, Reina i Arbeloa van ser de la sortida en el irrellevant partit enfront de Grècia de la fase de la lligueta, i tant sols el basc ha gaudit d'alguns minuts com a peça de recanvi d'algun dels titulars al llarg de la competició.

Que tots quatre puguin aixecar el trofeu aquest diumenge cap allà a les 22:30 hores. La seva victòria, també serà un triomf red. Ho celebrarem com a tal.

3 comentaris:

Psiko ha dit...

El partit de Xabi Alonso contra Grècia ha estat una de les millors actuacions individuals de la Euro.

Torres es farà sentir a la final...arriben les crítiques i sortirà el millor Torres. Jo estic convençut de que tot l'equip juga molt amb la pilota al peu, i ell necessita que el "llencin" en velocitat i per això li costa adaptar-se.

Stubbins ha dit...

Ho he dit un munt de vegades. Vendre a Xabi seria una greu errada. La campanya passada no va ser gens bona, degut a la lesió que el va apartar dels terrenys de joc durant dos o tres messos. Però Xabi és un jugador únic en el panorama futbolístic actual. La seva capacitat per portar el tempo del partit, els seus desplaçaments llargs de pilota sempre al peu del company i la seva col.locació i recuperació de pilota, no les trobo en cap altre jugador.

Una abraçada Psiko.

Psiko ha dit...

T'ho vaig dir.

FERNANDO TORRES SPAIN'S NUMBER 9.