diumenge, 11 de maig del 2008

Victòria i record per tancar la temporada.

Tottenham Hotspurs 0-2 LIVERPOOL FC.

Tres punts com a premi col·lectiu i premi individual per a Fernando Torres, que amb el gol aconseguit avui a White Hart Lane, tanca la temporada amb vint-i-quatre gols, xifra que trenca el record anterior de gols aconseguits per un jugador forà en el seu primer any com a jugador de Premier League, honor que tenia fins fa ben pocs minuts, l'actual jugador del Real Madrid Ruud Van Nistelrooy.

Amb els dos apunts mencionats en l'anterior paràgraf, la victòria i el record de Torres, podríem concloure la crònica d'un partit que no ha tingut més història que l'esmentada.

Un any més, el Liverpool FC arribava a la darrera jornada del campionat sense cap mena d'aspiració al títol i amb els deures ja complerts des de feia un parell de jornades al obtenir la confirmació de la quarta plaça de la classificació. Amb uns Hotspurs, que es presentaven amb les mateixes condicions al matx, ni tant sols el primer duel a les banquetes entre tècnics espanyols ha aixecat l'interès que sens dubte hagués despertat, en unes condicions ben diferents.

Malgrat l'intranscendent del partit, l'afició red s'ha desplaçat a Londres en un important número i gaudit d'una solejada tarde primaveral londinenca, que els supporters han aprofitat per seguir el partit amb un gran ambient de festa a les grades entonant els càntics habituals durant gran part de l'enfrontament.

S'esperava la presència d'algun dels joves talents de la pedrera red, que aquesta setmana aconseguia de manera brillant el Campionat Nacional de la lliga de reserve teams. Finalment Benítez, tant sols ha comptat amb Emiliano Insua que ha demostrat una vegada més que el lateral esquerra està perfectament cobert amb la seva participació.

El partit en moltes de les seves fases, ha vingut a demostrar el que tothom ja sabia. Que ningú s'hi jugava res de res. Amb tant pocs al·licients, els dos equips s'han limitat a jugar un partit amb molt poc ritme i sense cap mena de tensió.

Tant sols en els últims vint minuts de l'enfrontament, s'ha premut l'accelerador i ha estat en aquest moment quan el Liverpool ha aconseguit moure el marcador. Voronin en primera instància, aprofitava una pilota pentinada per Torres per fer pujar el 0-1 a l'electrònic, quan transcorria el minut 68 de partit. Ben pocs minuts després, Torres aconseguia el gol del record, al ajustar el seu xut al pal, fora de l'abast del porter yiddo Cerny.

Res més a destacar. Si de cas un altre guardó a títol individual per a Pepe Reina que ha guanyat per tercer any consecutiu el Golden Glove com a porter amb més clean sheets, (partits amb la porteria a zero). Avui s'ha lluit quan entre els dos gols reds ha efectuat una gran aturada a remat del búlgar Berbatov, que li ha permès aconseguir la xifra de 18 partits amb la seva porta imbatuda.

Final de temporada doncs i temps a partir d'ara per a l'anàlisi del succeït i per a la planificació de la temporada 2008/2009.

FORMACIÓ:
Reina, Arbeloa, Carragher, Skrtel, Insua, Kuyt (Lucas Leiva), Gerrard, Mascherano, Babel (Benayoun), Voronin (Finnan) i Torres.

GOLS:
0-1: Voronin 68'
0-2: Fernando Torres 74'

19 comentaris:

Stubbins ha dit...

Ho sento tius. El TV Ants ha fet de les seves i tant sols he pogut veure 20 minuts de partit. Insuficient per puntuar, us ho deixo a vosaltres.

Anònim ha dit...

Lo mismo digo Stu, creo que los "chinos" nos han estropeado el fin de campaña.

Anònim ha dit...

Imposible puntuar sin ver el partido. Torres ha marcado otra vez. Acaba la temporada con 24 goles Liga, récord de un debutante en Premier League.

Hay que luchar por la Liga el proximo año. Se llevan ya muchos años sin conseguir este título.


un abrazo.

Anònim ha dit...

Mi puntuacion es

Torres 5 Puntos.
Gerrard 3 Puntos.
Insua 1 punto.

Anònim ha dit...

el hecho de que ni Riise, ni Crouchie, ni Pennant estaban convocados, ¿significa que los 3 se irán?
una pena porque los 3 me caen bien (bueno la verdad es 99% de los jugadores que se ponen la camiseta rija me caen bien, por el mero hecho de ser del Liverpool)

enhorabuena a Fernando y Pepe!

s(a)imon

Anònim ha dit...

si alguien no ha visto los 'highlights' del partido, aquí están, y de bastante buena calidad:

http://101greatgoals.magnify.net/item/95M1X929ZS5FPF0D

nos queda esta temporada a ver si Robbie Fowler está en condiciones para ganar otra FA Cup.

s(a)imon

Alba ha dit...

Sempre va bé tancar la temporada amb victoria. Ens veiem a la previa de la Champions al mes d'agost.
Salutacions

Stubbins ha dit...

@ James

Menos mal que hay uno que puntua. Yo es que solo vi 20 minutos y los goles

@ S(a)imon

Y lo que más grave me sabe, que siguiendo tu teoria, tampoco estaba Xabi. A mi me da que se nos va. He llegado demasiado tarde a los highlights que me has adjuntado. Ya los han retirado los de la Premier. Mil gracias de todos modos.

Anfield ha dit...

Ahora a poner el Football Manager 2008 y soñar con el equipo del año que viene.

EDU

juan ha dit...

Yo también puntuo que me vi el segundo tiempo:

5 puntos Gerrard

3 puntos el Torrezn

1 punto Voronin

Sin mucha novedad. Tampoco hacía falta verlo, no?

Stubbins ha dit...

Hombre Juan. A mi siempre me gusta seguir los partidos aunque sean intrascendentes. Además el partido tenia el aliciente del record de Torres y la posibilidad de ver a algun cachorro, que al final no se cumplió.

Gracias por los votos.

Anònim ha dit...

@STUBBINS

You've Got Mail

Anònim ha dit...

he leido esta mañana que Villareal quiere a Crouchie y tambien que quiere abrir la temporada jugando contra nosotros. Sabeis algo más para confirmar o desmentir estos rumores?

s(a)imon

Anònim ha dit...

Falta confirmar la hora pero sera el miercoles dia 30 de julio en villareal.

Stubbins ha dit...

@ James & S(a)imon

En serio!!!????

Mira que hay fechas eh!! Yo no podré ir. Ya os lo avanzo ahora. Fin de mes y principios it's impossible.

Anònim ha dit...

yo tampoco puedo ir! estaré en Turquía. Claro que tengo ganas de ir de viaje pero si el partido fuera 2 días antes, podría hacer las dos cosas.
que rabia!

s(a)imon

Anònim ha dit...

yo tampoco puedo ir! estaré en Turquía. Claro que tengo ganas de ir de viaje pero si el partido fuera 2 días antes, podría hacer las dos cosas.
que rabia!

s(a)imon

Anònim ha dit...

Pues yo no me lo pierdo ni loco, y ademas despues volare a Liverpool igual voy con el Team.

Stubbins ha dit...

Tancades les puntuacions.

Torres: 8 pts.
Gerrard: 8 pts.
Insua: 1 pt.
Voronin: 1 pt.

Puntuen per la general:

Torres: 5 pts.
Gerrard: 3 pts.
Insua: 1 pt.
Voronin: 1 pt.

En cas d'empat en la primera plaça, obté els 5 pts qui major número de punts hagi obtingut al llarg de la temporada. En aquest cas Torres.

Ja teniu la classficació general FINAL actualitzada a la esquerra de les vostres pantalles.

GRACIES A TOTS PER LA VOSTRE PARTICIPACIÓ.