dissabte, 10 de maig del 2008

Rafa i O'Neill a la grenya per Barry.

Amb una jornada de lliga encara per disputar, ja s'ha donat inici al mercat de fitxatges en la Premier League i amb l'obertura de les ofertes i les demandes, el rebombori i les primeres reaccions no han trigat a aparèixer.

Molts eren els rumors que apuntaven a l'interès de Rafa Benítez per el migcampista de l'Aston Villa Gareth Barry. Ahir aquests rumors es van convertir en fets reals, quan el general manager del Liverpool va fer publiques a la web oficial del club del Mersey les conversacions telefòniques mantingudes amb el màxim responsable esportiu de l'Aston Villa, el nord irlandès Martin O'Neill.

En aquestes conversacions, Benítez va fer conèixer directament a O'Neill el clar interès del tècnic madrileny per l'internacional anglès per al seu proper projecte esportiu. El club d'Anfield, podria haver fet una oferta ja en ferm per Barry, qüestió que Benítez ni va desmentir, ni va confirmar, que podria incloure a part d'una xifra econòmica, a algun jugador de l'actual planter del Liverpool FC. Per la seva part, O'Neill advertia a Benítez que el jugador no estava en venda i que el club de Birmingham estudiava molt seriosament oferir al jugador una millora al seu actual contracte amb el Villa que expira d'aquí a dues temporades.

Amb les postures ben clares i posades sobre la taula per part de totes dues parts, Benítez i O'Neill van citar-se per re-emprendre les negociacions a la finalització de l'actual temporada.

El cas és que en el moment en que Rafa Benítez ha fet públiques les converses amb O'Neill, el nord irlandès ha esclatat de valent i ha mostrat el seu enuig públicament tot manifestant que tot es tracta d'una bogeria. El cert és que O'Neill, en cap moment ha negat que les converses telefòniques han existit, amb la qual cosa no s'entén aquesta reacció tant airada per part del tècnic de l'Aston Villa.

Possiblement, tot es tracti de quedar lliure de qualsevol culpa davant de l'afició del Villa i de l'opinió pública, en l'hipotètic cas que Gareth Barry abandoni el club de Birmingham en direcció a Anfield Road.

3 comentaris:

Alba ha dit...

La veritat es que em sorpren que es dongui el tret de sortida al mercat d'estiu abans d'acabar la temporada. En fi, cada equip ha de mirar el que li falta o en què coseja per buscar els reforços adients.
Salutacions

Anònim ha dit...

lo curioso es que O'Neill se ha quedado de que se hable tanto a la prensa, pero es el que ha hablado mucho màs del asunto.

Si Barry quiere jugar por la izquierda, bienvenido sea.

s(a)imon

pd. Stu, 0 acertados en el blog de Juan es mucho más interesante que lo mio, 1!

Anònim ha dit...

Si el río suena....

Yo lo considero un gran fichaje, siempre me ha gustado, es veterano, capitán (cabeza en su sitio), polivalente y lanzador de faltas y penaltys, va bien de cabeza y no se complica la vida. De perder a alguien el intercambio espero que sea Carson o Voronin (no creo que cuele).