dijous, 1 de maig del 2008

PRIDE.

Chelsea FC 3-2 LIVERPOOL FC

El marcador d'Stamford Bridge indicava un 3-2 final favorable al Chelsea FC després de 120 minuts de lluita. El resultat òbviament, classificava als blues d'Avram Grant a la final de Moscou del proper 21 de maig, esmicolant el somni de tots els red supporters de repetir final de Champions League per tercera vegada en quatre anys.

El Liverpool FC surt d'Stamford Bridge derrotat, però amb el cap ben alt, sabedor de que va donar fins a l'últim alè, per trobar el camí cap a la capital rusa. Es va estar ben a prop d'aconseguir, però aquesta vegada no va ser possible. La joia i l'alegria, avui porten el color blue del Chelsea. En aquesta ocasió ha tocat al Liverpool l'amarg sabor de la derrota. Però ser derrotat quan es absolutament dona tot sobre un terreny de joc, no deixa ni de bon tros un regust de frustració. Tot el contrari. Orgull és la paraula que defineix l'estat d'ànim de gran part dels supporters quan avui ens hem llevat.

Sens dubte, el gol en pròpia porta de Riise ara fa vuit dies a Anfield, va condicionar el partit. El conjunt de Benítez, havia de sortir imperiosament a la recerca del gol per equilibrar el pes del valor doble dels gols aconseguits fora de casa i calia imprimir a l'equip d'un plus d'ofensivitat. L'onze inicial de Benítez, presentava la novetat de Yossi Benayoun, que va ocupar el lloc de Ryan Babel en la banda esquerra atacant.

Tot i les necessitats dels de Benítez, va ser el Chelsea qui va dur el comandament al iniciar-se el partit. Els atacs dels de Grant eren constants i Reina va haver de lluir-se en varies ocasions. Però també el Liverpool va gaudir d'una bona oportunitat a peus de Fernando Torres que no va poder superar la sortida de Cech.

En la primera mitja hora de joc, el davanter blue Didier Drogba va ser un autèntic malson per a la defensa red. Skrtel va tindre que esforçar-se al màxim per aturar-lo. Tant és així, que el jugador eslovac va haver d'abandonar prematurament el terreny de joc al haver patit una més que probable lesió de lligaments del genoll. Hyypia el supliria i Carragher s'encarregaria de vigilar les accions del jugador de Costa d'Ivori, en una nova edició d'un duel espectacular.

Ja passada la mitja hora de joc, arribaria el primer gol dels londinencs. Drogba, omnipresent en la nit d'ahir sabia aprofitar el refús de Pepe Reina a xut de Kalou i batia al porter madrileny per el pal curt. Poc canviaven les coses per el conjunt de Benítez amb aquest gol. Als Reds, tant sols els hi calia el gol que cercaven des de l'inici per igualar la eliminatòria. No calia posar-se nerviosos, ni perdre la compostura. I així va ser. A partir d'aquest moment, va ser el Liverpool qui portava la iniciativa del joc, tot i que sense posar en seriós perill el marc de Cech.

Seria en la segona part quan arribarien les primeres oportunitats serioses de trencar la imbatibilitat dels blues. Kuyt, gaudiria d'una bona ocasió, però Cech novament brillant aconseguia refusar la pilota. Eren els millors minuts dels de Benítez. El premi a la constància no trigaria a arribar.

Transcorria el minut 64 de partit, quan Yossi Benayoun recollia una pilota en banda dreta de l'atac red. El jugador israelià, amb la pilota als peus i superant a tots els adversaris que li sortien al pas, es dirigia cap a l'àrea blue en una excel·lent jugada amb pilota controlada. Al arribar a la mitja lluna, assistia a Fernando Torres que infal·lible aconseguia batre a Petr Cech, equilibrant de totes totes la eliminatòria.

El Liverpool estava crescut. El Chelsea tocat. Però poc duraria l'atordiment als d'Avram Grant, que reaccionaven ben ràpid oferint novament batalla. El partit arribava a la seva fi, sense que cap dels equips, pogués desequilibrar l'empat existent. La eliminatòria tindria un suplement de 30 minuts. La pròrroga estava servida.

Els equips, lluny de oferir-se una treva en el suplementari, van continuar l'intercanvi de cops en noble i apassionant lluita. Hyypia va ser el primer en gaudir d'una bona oportunitat, però el seu cop de cap va sortir desviat del marc blue.

Poc després, Essien enganxava un fort tret a una pilota morta en la frontal de l'àrea. El xut del jugador ghanès, entrava a l'interior de la porteria de Reina sense remissió. La bandera de l'arbitre assistent però, estava alçada. El gol quedava anul·lat per clar fora de joc de fins a quatre jugadors locals. L'afició red sospirava alleugerida. Seria per poc temps.

Gairebé a la següent jugada, Hyypia feia un clar penal sobre Ballack que Frank Lampard aconseguia transformar. Emotiu gol del jugador anglès que aquesta setmana perdia a la seva mare com a conseqüència d'una pneumònia.

Malgrat el dur cop rebut, calia ser optimistes i pensar que un gol portava al Liverpool directament a Moscou. Malauradament, Drogba tornaria a marcar eixamplant les diferencies i fent-la aquesta vegada pràcticament definitiva.

Però aquest equip gaudeix d'un orgull a prova de bomba. Amb dos gols de desavantatge i tant sols amb quinze minuts per endavant, el Liverpool es llençava a l'atac a la recerca del miracle. Sami Hyypia en jugada a l'interior de l'àrea com si de Torres es tractés, era víctima d'un clar penal que l'arbitre va obviar. Tothom va creure que seria possible, quan Ryan Babel de xut llunyà feia doblegar les mans de Petr Cech que veia com la pilota es colava en la seva porteria. Tots vam somiar. Però no va haver-hi temps per a res més.

Final de trajecte per al Liverpool FC en la edició de la Champions League 2007/08. Amb la quarta posició de Premier totalment garantida a falta de dues jornades, és hora de començar a analitzar el present exercici i començar a treballar en el projecte de l'any que ve.

Passi el que passi, peti qui peti, ho direm alt i clar. PROUD TO BE REDMEN.

FORMACIÓ:
Reina, Arbeloa, Skrtel (Hyypia), Carragher, Riise, Benayoun (Pennant), Mascherano, Xabi Alonso, Gerrard, Kuyt i Torres (Babel)

GOLS:
1-1 Torres 64'
3-2 Babel 118'

PD: En els propers dies, es publicara una crònica amb material gràfic, on es tractarà de reflexar de la millor manera possible, amb quina intensitat es va viure el partit al Collins.

A tots els que vau ser-hi presents en la nit d'ahir, reds o no, amics o desconeguts, GRÀCIES.

17 comentaris:

Stubbins ha dit...

Podria donar-li el cinc a tot l'equip i a tots els amics que ahir ens van acompanyar al Michael Collins donant suport als de Rafa. Però s'ha de ser rigorós i fer les coses com estan establertes.

Les meves puntuacions:

Carragher: 5 pts. Tenim un equip amb 11 Carras!!!
Mascherano: 3 pts.
Reina: 1 pt.

Gràcies per tot tius.

Anònim ha dit...

Carragher 5
Reina 3
Torres 1

Quina nit!!

Anònim ha dit...

Puntuacions.

Carragher: 5 pts.
Mascherano: 3 pts.
Reina: 1 pt.


El corazon todavia me va a 2000 y es que lo vivido anoche en el Collins sencillamente fue "it was a magical evening"

They deserve our thanks.

Go Reds !!!
Y.N.W.A.

Anònim ha dit...

@ Rosa

Ya tienes tele?......ja ja ja.

mandame un e-mail please necesito contactar contigo.
Thank's.

hillsborough_justice96@yahoo.co.uk ó reds.animals@yahoo.co.uk

juan ha dit...

Masche 5 puntos
Torres 3 puntos
Carra 1 punto

Fue una gran alegría hablar con vosotros antes del choque. El año que viene nos conoceremos personalmente.

YNWA!

Anònim ha dit...

Gran partido, gran eliminatoria y gran champions. Estoy muy orgulloso del equipo y de los aficionados red repartidos por todo el mundo. En noches como la de ayer se difunde por el mundo está unión que nos hace tan especiales. Gracias a todos. Me reconforta ver que no caemos en los mismos males que el fútbol español, apenas he leído quejas sobre el penalty a Hyypia, ni insultos al Chelsea, y eso nos honra, eso no sería "the liverpool way".

LMP:

Carragold. 5 punts

Reina - 3 punts

Masche - 1 punt

Spitfire ha dit...

Les meves puntuacions:

Mascherano - 5 punts (quins collons que té aquest nano!)
Carragher - 3 punts (gairebé impecable en defensa... la pilota que li teu a Drogba instants abans de xutar, sense fer penal, és d'autèntic mestre)
Reina - 1 punt (tot i encaixar 3 gols, en va salvar més d'una).

Ànim reds, que podeu estar orgullossísims dels vostres jugadors ;)

Unknown ha dit...

Pues sí, como muy bien decís en el titular, es para estar orgullosos del Liverpool. En la primera parte faltó juego, pero no nos podremos quejar de la entrega.

Un abrazo.

Anònim ha dit...

Entre Hyppia y Riise han tirado la eliminatoria. Vaya par de errores!!!. No entendí el cambio de Torres, pero parece que tenía molestias físicas. El Chelsea fue mejor en la prórroga, sobre todo, por su potencia.

Mis puntos:

Benayoum 5

Torres 3

Carragher 1

un abrazo.

Anònim ha dit...

Yo tambien daria a todo el equipo los 5 puntos,pero como no se puede hacer.
CARRAGHER 5 puntos lo de carra es para hacer una pelicula sobre su vida.
SKRTEL 3 puntos durante todo el tiempo ,que estuvo en el campo lo hizo de 10.
TORRES 1 punto lo hizo que lo que todos esperabamos de el gol.se me encogio el corazon verle desesperado viendo que nos estaban eliminando,yo quiero jugadores asi,implicados en el ewquip y por la causa.
@ todos los que asistieron anoche al collinspara dar su apoyo a los chavales gracias
@juan
el placer fue nuestro poder hablar contigo,queda pendiente el meeting point bcn-reds y madrid-reds.
saludos a todos los madrid-reds.
YNWA

Psiko ha dit...

5 - Yosi
3 - Mascherano
1 - Carra

Aíxò sí, cap d'ells va estar al nivell de Drogba, però sobretot d'Essien...QUINA BÈSTIA!!!

Stubbins ha dit...

@ Psiko

La que et vas perdre tiu!!! Vam montar una de les groses. Que t'expliqui l'Spitfire, que t'expliqui.

A veure si algún dia podem veure (i beure) un partit plegats d'una vegada home. Ja em van dir que vas haver de marxar per questions parentals. Lo primer, és el primer.

Salut!

Anònim ha dit...

www.sportingdirecto.es.gd

forza torres

Anònim ha dit...

@Stubbins

Help!!!!! echame una mano, contacta con Rosa y dile que se ponga en contacto conmigo

@Rosa

Estas ahiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?
Contesta Please.

@ Papi

You've Got Mail.

Alba ha dit...

La veritat es que va ser un partit vibrant fins el final, pero el 3 a 1 va fer massa mal i ja no van poder fer res. Una llàstima.
Salutacions

el Churi ha dit...

els meus punts:

Carragher...5
Torres...3
Masche...1

Stubbins ha dit...

Tanco puntuacions.

Carragher: 36 pts.
Mascherano: 24 pts.
Torres: 11 pts.
Benayoun: 10 pts.
Reina: 6 pts.
Skrtel: 3 pts.

Puntuen per la general:

Carragher: 5 pts.
Mascherano: 3 pts.
Torres: 1 pt.

Gràcies a tots.