dimecres, 14 de maig del 2008

Fernando Torres MVP 2007/2008

Fernando Torres amb un total de 99 punts, ha estat escollit com el Jugador de la temporada 2007/2008, segons els visitants i lectors del blog, que al llarg de la temporada han deixat les seves puntuacions partit darrera partit. "El Niño" ha superat en la classificació general final a Steven Gerrard (85 punts) i Javier Mascherano (59 punts), segon i tercer classificats respectivament. Torres succeeix d'aquesta manera a Robbie Fowler, que va ser escollit com a jugador més valuós de la passada temporada, tot i que el mètode utilitzat a les hores, va ser d’elecció directa al final de temporada.


Aquesta temporada s'ha optat per un sistema de puntuació en el que cadascun dels visitants, havia de donar 5, 3 i 1 punts als jugadors que segons el seu criteri havien destacat en el partit. Amb tots els vots computats, s'atorgaven 5, 3 i 1 punts als tres primers jugadors que més punts havien obtingut al final de la votació, que es sumaven al comput de la classificació general.

Fernando Torres va obtenir fins a 14 ocasions, els 5 punts que el designaven com a jugador del partit, per 11 vegades Steven Gerrard i en 6 ocasions Javier Mascherano i Jamie Carragher.

Com sempre, al marge esquerra de la vostre pantalla, disposeu de la classificació aquesta vegada ja definitiva dels onze primers classificats.

A tots els participants en les votacions, agrair-lis un cop més la seva desinteressada participació i emplaçar-los per a la temporada que ve. Gràcies a tots.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Creo que los resultados reflejan los que ha sido la temporada. Los tres primeros no tienen discusión, son nuestros tres cracks mundiales. Quizá se echa de menos a Skrtel (pero solo ha jugado media temporada) en el Top ten.

¿qué premio le vas a dar? jejeje

Anònim ha dit...

Torres a estat el millor. Només li demano per la propera temporada que marqui més fora de casa i serà impagable.

Stubbins ha dit...

Hola chatus.

A falta de furbo, os dejo un chiste.

¿Saben ustedes por que los Redmen, llevamos las uñas (fingers & toes) bien cortitas?

Respuesta: Para que no nos digan que somos del Manchester UÑAITED.

xxxDDDD. No me digais que no es bueno.

Au!!!!

Anònim ha dit...

Sin duda, la votación refleja perfectamente quienes han sido los mejores jugadores del Liverpool. Muy justa. Esperaba que Torres lo hiciese bien, pero no a tan gran nivel. un abrazo.

Anònim ha dit...

@Stubbins

Yessssssssss, very good,fantastic,brilliant!!!!!!!!!!

el Churi ha dit...

@stubbins

...que dolent l'acudit nano, dedicat a fer cròniques...

Anònim ha dit...

@ Stubbins

Ponte en contacto conmigo tema "Villareal"