dijous, 8 de maig del 2008

Es pot comptar amb la canalla.

Amb la temporada 2007/08 pràcticament finalitzada i amb la planificació del proper exercici ja en marxa, a Rafa Benítez i el seu staff tècnic, no els hi caldrà buscar gaire lluny de casa per trobar alguns dels reforços necessaris per a conformar el nou planter.

Deia Bill Shankly que Liverpool comptava amb els dos millors equips del Merseyside, el Liverpool FC i els seus reserves. Doncs sense fer absoluta aquesta dita històrica, aquesta temporada ha quedat clar que l'equip de reserves del Liverpool FC ha estat el clar dominador de les lliguetes territorials i nacionals dels equips reserves, el que a Espanya coneixem com a filials.

En el dia d'ahir, l'equip que entrena l'ex-jugador Red de finals dels 80 Gary Ablett, va conquerir amb total brillantor, el títol de campió nacional d'equips reserves, al batre en la final disputada a Anfield a l'Aston Villa per un contundent 3-0.

Els noms de Krisztian Nemeth (a l'imatge), Jordy Brouwer o del jugador de Bilbao Mikel San José, ben aviat haurien de començar a prendre seriosa presència en les convocatòries del primer equip i entrar en el ja clàssic sistema de rotacions de Rafa Benítez, per tal de donar descans puntual als jugadors titulars i de dotar de valuosos minuts a les joves promeses. Aquesta mateixa temporada, Emiliano Insua i Damien Plessis, integrants de l'equip reserva han començat a tindre la seva oportunitat en el primer equip i no l'han desaprofitada pas, oferint mostres de ser jugadors plenament capacitats per formar part de manera ja continuada del primer equip.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabuena chavales. The next step is FIRST TEAM.

Anònim ha dit...

Congratulations young people.

Y.N.W.A.

@Stubbins

te hice un pregunta en el anterior Post y todavia no me as contestado, ¿que no te interesa lo que te pregunto?

Stubbins ha dit...

@ James

Si que lo he leido, desde el primer dia. Por aqui lo tengo a salvo para devolvertelo. No te he contestado antes porque he andado muy liado esta semana. No se me enfade hombre!

Anònim ha dit...

@Stubbins

Yo no me enfado y el articulo no es para que me lo devuelvas que te lo di para ti, solo queria saber que te habia parecido y si te sirve para la cronica de Heysel.

Stubbins ha dit...

Algo haremos para el aniversario de Heysel y el artículo me vendrá muy bien, claro que si. Es un buen artículo centrado en los orígenes del fenómeno hooligan. A ver si puedo hacerlo, que estoy más liado... Este fin de semana me pongo a picar y a dejarlo +/- preparado.

Anònim ha dit...

Massa "cantera", cinc jugadors de cop al primer equip? No ho veig clar. Un o dos pot ser si, peró encara que cantera = compromís, no sempre és igual a qualitat i pot arrivar a descompensar una plantilla.

Anònim ha dit...

Hola nois , no sé si escric el lloc correcte.
Era per preguntar si hi ha la possibilitat de comprar entrades (de cara la temporada que ve, per l'octubre-novembre), a través d'internet, per anar a veure a casa el Liverpool.
També m'agradaria saber quan sorteixen(juliol-agost?), per saber quins partits podria veure , etc....
Bé, us ho pregunto perquè sóc una noia i no estic molt posada. I és un regal d'aniversari que vull fer-li al meu nòvio.

Em podeu ajudar ?

Moltes gràcies !

Anònim ha dit...

@ eva

Yessss, el calendario a finales de Junio ya lo sabremos, y cuando sepas el partido que te interesa me lo dices a traves de mi correo elctronico que viene en mi web

www.redsanimalslfc.com

me llamo James.

Ya te aviso que los partidos entre los grandes es muy dificil cojer entradas porque estan muy buscadas y si vas a la reventa te crujiran con los precios, pero para los partidos mas normales no hay problemas, si tenias intencion de ir a the kop olvidate porque ahi solo vamos los socios no se venden entradas de esta grada.

Un saludo

Anfield ha dit...

una lastima no poder ver a los reservas nunca, sabeis alguna web de donde descargarme partidos de esta temporada?

estoy deseando ver a nemeth

EDU

Stubbins ha dit...

@ Longui

Aquests cadells són la bomba. No miris l'edat. No defraudaràn, ja t'ho dic jo.

@ Eva

Hola Eva, benvinguda al blog.

Com be ha dit el James, el calendari es sorteja a finals de juny, però no et precipitis fins que no arribi el sorteig de la prèvia de la Champions, doncs aquest calendari varia en funció d'aquest sorteig.

Si vols també pots adreçar-te al correu del blog i tant jo com el James t'ajudarem amb el que calgui.

barcelonareds@gmail.com

Una abraçada.

@ EDU (Anfield)

Hay varios blogs dedicados a ofrecer los "higlights" de los partidos del Liverpool. Aqui te dejo algunos.

http://liverpoolclip.com/

http://liverpoolfcclips.blogspot.com/

En el que te adjunto ahora puedes ver los goles del 3-0 al Villa.

http://101greatgoals.magnify.net/item/5L5HF77CCC6J1J70

Anònim ha dit...

@ Stubbins

Ponte encontacto conmigo tema "Villareal"