diumenge, 4 de maig del 2008

Anfield tanca la paradeta.

LIVERPOOL FC 1-0 Manchester City.


Tancament de la temporada 2007/08 a Anfield, que ha servit per veure com Fernando Torres igualava, a falta d'un partit, el record de gols anotats en la primera temporada a Premier (23) que tenia Ruud Van Nistelrooy. "El Niño" amb el gol d'aquesta tarde, incrementa el número de partits consecutius anotant a Anfield a vuit. El partit d'aquesta tarde, ha servit també per estrenar les noves equipacions com a local, que seran lluïdes en les properes dues temporades.

S'esperava la presència dels joves jugadors del reserve team, per al partit d'acomiadament de la temporada a Anfield. Finalment, Rafa Benítez ha decidit donar continuïtat als homes que habitualment han integrat l'equip titular, amb l'única salvetat d'Emiliano Insua, que ha ocupat amb brillantor durant els noranta minuts de partit el lateral esquerra dels Reds.

El partit s'ha iniciat amb un ritme de joc molt baix i sense accions destacades durant els primers quaranta-cinc minuts. Tant sols un bon xut de rosca d'Steven Gerrard i una no menys excel·lent resposta del jove porter dels citizens Josh Hart, ha destacat d'un primer temps que ha deixat força a les clares, que tots dos conjunts ja no s'hi jugaven res a aquestes alçades de la temporada.

La segona part però, ha arrancat amb un altre guió. Steven Gerrard i Fernando Torres han sortit decidits a trencar el partit definitivament, i les seves bones combinacions, han estat a punt de trencar la igualtat existent en el marcador. Els de Benítez tenien al City a la seva plena disposició i els de Manchester tant sols han creat perill real a pilota aturada, quan el brasiler Elano ha enviat un lliure directe al pal.

El gol es veia a vindre i així ha estat, quan a punt d'arribar a l'hora de joc, Fernando Torres aconseguia creuar la pilota lluny de l'abast del porter Hart, aconseguint d'aquesta manera el seu gol número 32 de la temporada.

A partir d'aquest moment, s'ha vist a un Liverpool que ha jugat a plaer enfront d'un City totalment resignat, que ha donat moltíssimes facilitats, sense que els davanters reds, aprofitessin l'avinentesa per acomiadar la temporada a Anfield amb un marcador ben ampli a favor dels interessos dels locals. Kuyt, amb una pilota al pal, Lucas Leiva de plàstica xilena, Mascherano i Babel han estat protagonistes de les oportunitats fallides.

L'ovació de la tarde però, se l'ha endut un jugador visitant. Aquest no ha estat altre que Dietmar Hamman, que es retrobava amb l'estadi i l'afició que el van veure triomfar durant varies temporades. Hamman, integrant de l'equip del triplet de la temporada 2000/01, ha vist com tot l'estadi d'Anfield ha saludat amb una enorme ovació, el seu ingrès en el terreny de joc.

Victòria per la mínima per els de Benítez, que posaran el punt i final a una convulsa temporada el proper diumenge a White Hart Lane, per enfrontar-se al Tottenham de Juande Ramos. Duel espanyol a les banquetes. Llàstima que sigui poc menys que un partit de costellada.

Al final del partit, s'ha viscut la ja tradicional volta d'honor amb tots els integrants del planter, acompanyats per els més petits de cada casa, agraint a tota l'afició el suport donat durant tota la temporada.



FORMACIÓ:
Reina, Finnan, Carragher, Hyypia, Insua, Gerrard (Voronin), Mascherano, Lucas Leiva (Xabi Alonso), Babel (Benayoun), Kuyt i Torres.

GOL:
1-0 Fernando Torres: 58'

21 comentaris:

Stubbins ha dit...

Aqui s'acaba el que es donava... a Anfield.

Les meves puntuacions:

Mascherano: 5 pts.
Kuyt: 3 pts.
Gerrard: 1 pt.

Destacar a Emiliano Insua, crec que ja tenim lateral esquerra.

Anònim ha dit...

Boniques fotos,la dels jugadors,i la family,com sempre england is diferent.
GERRARD 5 PUNTS
TORRES 3 PUNTS
CARRAGHER 1 PUNT

Anònim ha dit...

Me gusta la nueva equipacion

@ papi

Lo que pensemos nosotros no lo piensa nadie, je je je je.

Puntuaciones

Mascherano: 5 puntos
Gerrard: 3 puntos.
Kuyt: 1 punto.

Anònim ha dit...

¿alguien me puede explicar el canvio de torres el miercoles?joder como corria hoy.

Anònim ha dit...

@ Papi

Hostia papi!!!! pasate por el blog de Juan, mode me lo acaba de explicar y luego mira mi contestacion.

Anfield ha dit...

Ahora el ultimo partido que sera un mero tramite y a esperar noticias sobre posibles entradas y salidas.

Anònim ha dit...

Hola ha tots!!
cuan ens queda per apendre de la`premier!!!!aixo de fer la volta al camp amb la family aqui es inpensable...

Anònim ha dit...

Supongo que los hijos de Carra ingresaran en The Academy en breve, como han crecido los pequeñajos.

LMP:
Gerrard: 5 punts
Mascherano: 3 punts
Kuyt: 1 punt

Anònim ha dit...

En fin,final de temporada,y como hacen los jugadores,que se van de vacaciones,yo tambien me voy de vacaciones,como los jugadores,pero yo me voy al tibet,a predicar mi religión la RED.
Al igual alli me entienden,de lo que fuimos un dia un gran club,y a lo que somos ahora.
Evidentemente ,tenemos que hacer fuera a los yankees,y se marcharan.
pero yo quiero haceros una pregunta.
¿hacia donde queremos ir?
en fin me despido con un ha sido un placer revatir,con los foros de spaña,pero solo os quiero decir una cosa en unos tiempos muy lejanos no tan lejanos,probe el caviar,poco pero lo probe,y me gusto,ya no quiero probar el pollo,
quiero volver a probarlo ,pero no solo un año, si no muchos mas.
see you.
ynwa.
papi. desconectado,pero sin dejar de apoyar su religión LA RED.

Alba ha dit...

Sempre va bé acabar amb una victoria la temporada a casa i la volta al camp amb la familia divertida i curiosa de veure. En fi, ara toca una mica de descans i a planificar la propera temporada.
Salutacions

juan ha dit...

Felices vacaciones Papi.

Mis puntos para los de siempre

5 Gerrard
3 Torrezno
1 Finnan (no entiendo el ostracismo al que ha sido sometido este jugador en la presente temporada)

Stubbins ha dit...

@ Papi

Però tiu, si encara queda un partit! Que faràn los chavales sense el nostre suport i recolçament?? I ojo amb el Tíbet que estàn caient una de pals darrerament, que de meditació res, de res, jejeje.

Apa! ens veiem!

Anònim ha dit...

Un amigo me llamó el domingo a eso de las cuatro y me dijo que estaba en Anfield para ver el partido. Aproveché para decirle que me pillase una camiseta. Seguro que para ahorrar me la cogió de las antiguas, jejeje. Bueno, da igual, porque es igual de bonita. Cuando la tenga me hago una foto y os la envío, aunque mejor no la publiques y así no pierdes afluencia en este estupendo blog.

Una pena que el equipo haya terminado tan bien la temporada y no se haya ganado nada. Creo que el año que viene hay que exigir un poquito más en la Premier.

Un saludo, maestro.

Anònim ha dit...

@Pablo

pablo no digas la palabra exijir qu recibiras collejas por todos lados........

@ Stubbins

Me parece que no te has leido a conciencia lo que a escrito PAPI si no no le hubieras dicho lo que le as dicho.

Anònim ha dit...

Si! Final de infarto! pero enserio el equipo me esta dando mas razones para creer en el ascenso... a falta de seis jornadas estan fisicamente como toros! Jugamos desde el min 35 con uno menos por una expulsión injusta a Míchel, y el equipo consiguió remontar un 1-0 a cero el los minutos finales... El Molinón enloqueció con el gol en el 91.. fue alucinante.. El Molinon es el Anfield español... jeje!
puxa sporting
came on liverpool!!
saludos

Anònim ha dit...

elimina el comentario de see here es un virus!

Anònim ha dit...

De nada! Borré tu mensaje que me pusiste ahora en mi web porque borré la entrada. Saludos!
Go Liverpool!

Anònim ha dit...

si recuerdas con cariño a Craig Johnston...

http://soccernet.espn.go.com/columns/story?id=532094&root=global&cc=5739&lpos=spotlight&lid=tab3pos1

s(a)imon

Anònim ha dit...

a votar los 5 mejores partidos de la premier:

http://www.liverpoolfc.tv/kop100/?user_location=selection_point

interesante manera tambien de ver todos nuestros resultados de los ultimos años

s(a)imon

Anònim ha dit...

@ Stubbins

¿Te leistes el articulo que te pase en el Collins?

Stubbins ha dit...

@ James

Te he contestado en el post posterior.

@ S(a)imon

Craig Johnston, vaya recuerdos. Si no recuerdo mal marcó un gol en la final de FA Cup de 1986. Al retirarse no sé si lo sabreis muchos de vosotros, pero el tio se dedicó al diseño de botas de futbol para Adidas. Precisamente el modelo PREDATOR fue obra e ingenio suyo. Idle detrás al aussie.