dissabte, 5 d’abril del 2008

Cap a una trilogia èpica.

Arsenal FC 1-1 LIVERPOOL FC

El món de l'esport està replet d'episodis èpics entre dos mateixos contrincants que posen en joc les seves habilitats en més d'una ocasió, vista la igualtat de les seves aptituds. Moltes vegades, han estat tres capítols que aquestes rivalitats han deixat per a la posteritat als aficionats i entre les trilogies més recordades, hi destaquen les d'el món de la boxa. Trilogies com les de "Sugar" Ray Leonard Vs Roberto "Mano de Piedra" Durán. O les dues trilogies protagonitzades per el GRAN Muhammad Alí contra Ken Norton i Joe "Smokin'" Frazier. Doncs a aquestes fites èpiques se li poden sumar ja amb tot dret i amb un capítol encara per disputar, els Arsenal Vs Liverpool de l'abril del 2008, com a esdeveniments esportius d'una intensitat màxima i d'una espectacularitat per a l'espectador que els fa irrepetibles i memorables.

Futbolísticament parlant, eren molts els interrogants que es presentaven per a la disputa del partit. Sortirien tots dos equips amb les seves màximes figures a disputar al màxim l'enfrontament? O per contra, s'estimarien més reservar forces per a la disputa a cara o creu del proper dimarts a Anfield? Rafa Benítez feia bons els presagis en les jornades anteriors al matx, disposant aquesta tarde, d'un onze inicial amb majoria de jugadors poc habituals en les darreres jornades, reservant d'aquesta manera als pesos pesants per al partit de dimarts.

Fins i tot, el tècnic ha sorprès a tothom amb la inclusió en el mateix del jove francès Damien Plessis que feia d'aquesta manera el seu debut en partit oficial amb el primer equip. I quin debut. D'Excel·lent es podia qualificar l'actuació del jove mig-campista gal, procedent aquest estiu de l'Olimpyque de Lió. Plessis, és un jugador amb un perfil molt similar al de Mohamed Sissoko, però per el vist aquesta tarde, dotat de uns fonaments tàctics superiors a l'hores d'ara jugador de la Juventus de Torí i d'unes característiques tècniques més acurades. El jove francès no s'ha vist en cap moment superat per les circumstàncies i com a mostra del seu atreviment, ha deixat anar una puntadeta de peu sense pilota a Cesc Fabregas, al poc d'haver-se iniciat el partit, per deixar clar qui era el propietari de la zona mitja del terreny de joc.

Benayoun i Crouch, ocupaven les places habitualment reservades per a Gerrard i Torres, que iniciaven el partit, tot seguint les seves evolucions des de la banqueta. Altres jugadors que retornaven a l'onze titular eren Arbeloa, Finnan i Pennant. Amb aquesta disposició el Liverpool, ha iniciat el partit com el passat dimecres. Des de l'inici, els homes de Benítez s'han apropiat del partit, ofegant qualsevol intent de reacció dels de Wenger amb un Plessis pletòric en el mig del camp.

Peter Crouch ha estat el protagonista en portar el perill per primer cop a la porteria del navarrès Almunia, amb un llunyà xut des de fora de l'àrea al que l'ex-porter del Centre d'Esports Sabadell i Osasuna entre d'altres, ha respost amb una magnífica mà, refusant a córner una pilota que es colava per tota l'escaire. Crouch no fallaria en el segon intent. A poc d'arribar a la conclusió de la primera part, Reina enviava una llarga puntada al centre del camp que Benayoun recollia per servir al llarguerut davanter anglès, que en una magnífica maniobra eludia l'oposició del defensor, per engatellar un xut durissim i sec que es colava pegat a l'arrel del pal dret de la porteria local.

Era el just premi per a un Liverpool FC que havia superat per complert durant els primers trenta minuts de joc, a un Arsenal que tant sols havia pogut reaccionar minuts previs al gol de Crouch.

Amb la necessitat imperiosa per part de l'Arsenal de sortir a per la victòria en la segona part, si volia continuar mantenint les seves aspiracions al títol de Premier, la xerrada tàctica de Rafa Benítez als vestidors als seus jugadors, semblava clara i evident. Tractar d'aguantar les envestides locals i sortir ràpidament a la contra. Malauradament per els interessos reds, ben ràpidament es trencava tot el plantejament. Una vegada més a pilota aturada, la defensa del Liverpool feia aigües i el danès Niclass Brendtner igualava el partit als nou minuts de la represa. I és que en els darrers partits les jugades d'estratègia estant ensorrant la solidesa defensiva que mostra l'equip de Benítez. Si Adebayor aquest mateix dimarts ho posava de manifest, avui el seu company Brendtner i en una jugada anterior Kolo Touré, han demostrat que aquest, és un dels aspectes a treballar en els properes hores en les instal·lacions de Melwood.

Amb l'empat a un en el marcador i la igualtat novament restablerta, els dos equips no s'han vist en cap moment satisfets. Ha estat a les hores quan tots els aficionats, han pogut gaudir d'un espectacle futbolístic senzillament MAGNIFIC amb un continu atac i contra-atac en totes dues porteries.

L'intercanvi de cops ha estat excepcional. Els de Wenger, per que no els hi quedava un altre que guanyar el partit. I els de Benítez, perquè contràriament, al que molts li retreuen al tècnic madrileny, mai ha donat com a bon resultat l'empat. Les mostres són evidents. Gerrard i Torres han sortit en els minuts finals a disputar el partit en busca de la victòria, que no ha arribat per ben poc per la falta d'encert en els metres finals de Voronin. Aquesta gana per el triomf. Aquestes ànsies per la victòria, senzillament parlen de la confiança que te aquest equip en l'actualitat.

No jugarem a visionaris per pronosticar el resultat de dimarts que ve. El que si està clar, és que l'equip està mostrant una imatge immillorable com a bloc compacte i està capacitat per arribar ben lluny en la única competició, a la que malauradament pot optar d'aquí a final de temporada.

La trilogia arriba aquest dimarts al seu desenllaç. Els dos primers capítols han caigut del costat red amb victòria als punts, quedant la moral dels gunners sensiblement compromesa per el gol rebut com a local el dimarts i per el comiat a les seves aspiracions de lluita per el títol de lliga aquesta mateixa tarde. No val refiar-se. L'Arsenal ha demostrat en més d'una ocasió, que es tracta d'un equip amb caràcter malgrat la seva joventut. No val a badar. S'ha de sortir a per totes.

FORMACIÓ:
Reina, Finnan, Carragher, Skrtel, Arbeloa, Plessis, Lucas Leiva, Pennant (Gerrard), Riise, Benayoun (Voronin) i Crouch (Torres)

GOL:
0-1 Crouch 41'

24 comentaris:

Stubbins ha dit...

Les meves puntuacions:

- Crouch: 5 pts. Nova demostració de que no és cap "tronco" Golaç i participació continua.
- Plessis: 3 pts. Quin debut!! Pot ser mereixia els 5 punts. Vaja talent!!! Un altre descobriment!!!
- Carragher: 1 pt. Autèntic bastió infranqueable en els darrers minuts de partit, quan més atacava l'Arsenal.

Quin partit nanos!! Apa a votar.

Anònim ha dit...

Puntuacion:

Crouch 5
Plessis 3
Carragher 1

Estoy totalmente de acuerdo contigo Stubbins.

Por si no te has dado cuenta vamos camino del cuarto empate, porque en la premier jugado en Anfield acabaron....................te lo digo ó ya te acuerdas tu, ja ja ja ja.

Javi Saiz ha dit...

Crouch: 5 puntos.
Carra: 3 puntos
Benayoun: 1 punto

A mi Plessis me pareció una estatua, lento y con el balón normalito, aunque dejara algunos detalles tiene que demostrar mucho más. Vamos que no me gustó, aunque para gustos...

saludos cracks

Luis JFT96 ha dit...

No me extraña que no te guste, !!es un clon de Momo!! (Javi, ahora es cuando te toca defender a Momo,....lo que será todo un acontecimiento en la historia de este blog)

Vaya primera media hora de partido,!y estos eran los suplentes!, tiembla Arsenal. Bajo mi punto de vista este fue mejor partido para el espectador que el del miércoles, al menos yo me lo pasé muy bien, sin ganas de morirme, ni nada.

LMP:

He´s big, He´s red......5 punts, colosal.....como siempre (lo único malo que tiene el nuevo sistema es que no le vemos jugar apenas.
Skip, o Persil, o uno de esos detergentes, brillante debut el suyo, como me gusta ver nuevos jugadores.
Carragold......espero que no le pase factura el martes porque vaya soba de temporada lleva.

Un saludo y apoyando la moción de Lover propongo que mañana se salte un día en el calendario, y que sea ya martes.

Anònim ha dit...

punto super importante,gran partido del equipo,y partidazo de crouch,seria una buena opcion tambien salir este martes con crouch de titular,trabaja igual de bien como kuyt y vamos que lo conocemos todos lo que es capaz de aportar al eqipo crouch.
Crouch 5 puntos
Plessis 3 puntos
Arbeloa

A mi si me gusto mucho Plessis,vamos alucine con el.
saludos redmens

Anònim ha dit...

Un empate merecido y con mucho mérito. El ARsenal se volvió a topar con el orden del Liverpool.

Mis puntos.

Crouch 5

Plessis 3

Lucas Leiva 1

un abrazo

Anònim ha dit...

primera visita a tu blog Stu, y buenisima la redaccion del partido. Gracias!

Simon/Saimon

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the MP3 e MP4, I hope you enjoy. The address is http://mp3-mp4-brasil.blogspot.com. A hug.

Stubbins ha dit...

@ Javi

Javi tio, tienes a toda la comunidad red en tu contra XD. Pero hombre de dios. Pero si ese chaval hizo un partidazo en unas circunstancias en las que cualquier otro se hubiera hecho caquita.

@ Luis

Lástima de no haber definido en esa primera media hora, porque los teniamos contra las cuerdas. Yo también disfruté. Menudo meneo!!

@ Simon / Saimon

No sabes como me alegra tenerte por aqui. Celebro que te haya gustado la crónica. Bienvenido y gracias amic meu.

@ Papi

Nen!!! Aquest dimarts ens veiem segur no?

Anònim ha dit...

el partido es el martes por Canal Plus, no ?

Anònim ha dit...

@stubbins
com diria el nostre amic el zampa magners escoces seguro que si,ara fora conya ja quedo en tu per aquest dimarts,en el nostre minikop
espero veure el trapo,que sempre que el portem ens dona molta sort.

apa salut a tothom.

Stubbins ha dit...

@ Fernando

Durante la retransmisión del Bayern - Getafe (vaya partidazo el del Geta) se anunció que el partido seria emitido por A3TV. Si lo han cambiado durante estos ultimos dias, ya no lo sé.

Un saludo red al colchonero más ilustre de la blogosfera.

Stubbins ha dit...

@ Papi

El dimarts, "el trapo" estarà present. Aixó està garantit!

juan ha dit...

Otro partido que no veo este año y van...Middlesbrough en casa, West Ham en casa, Blckburn Rovers fuera, West Ham fuera, Arsenal fuera, Barnsley en la copa, Cardiff en Copa de la Liga, Sunderland en casa...en fin, espero que el año que viene vaya mejor.

Carlos ha dit...

Partido muy entretenido donde se demuestra que el Liverpool tiene más banquillo que el Arsenal. Quizá merecimos algo más que un punto, pero Voronin no supo aprovechar su momento.

Grande Crouch, como casi siempre, y sorprendente Plessis.

Mis puntuaciones:

5 pts: Crouch
3 pts: Carragher
1 pt: Plessis

raul9 ha dit...

Partidazo mañana..Estoy deseando que llegue la hora

raul9 ha dit...

Partidazo mañana..Estoy deseando que llegue la hora

Luis JFT96 ha dit...

Anem vermells!!!!

Stubbins ha dit...

Uuuuyyy!!!

Has estado cerca Luis. Concretamente seria:

SOM-HI ROJOS!!!!

Y la pronunciación "Somi royus" (La y pronunciada como si dijeras rouges en francés, no se si me he explicado)

Increibles avances con el catalán Luis!!!!!

Luis JFT96 ha dit...

Como que he estado cerca, !!!si no se parece en nada!!!

Anònim ha dit...

@Luis
tampoco lo has dicho tan mal,para mi ha sido correcto.
saludos.

Anònim ha dit...

@ Stubbins

Deixa'm escriure-ho que em fa il·lusió:

¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡YO YA LO DIJE!!!!!!!!!!!!!

¡Felicitats!

Anònim ha dit...

V A Y A P A R T I D A Z O !!!!!

Tres semifinales en cuatro años, esto es increible. Gracias a todos, pero sobre todo a Rafa, que es el que se suele llevar los palos en los momentos malos.

Y enhorabuena a todos los rojos del mundo.

Stubbins ha dit...

Puntuacions tancades:

Crouch: 35 pts.
Plessis: 16 pts.
Carragher: 9 pts.
Benayoun: 1 pt
Arbeloa: 1 pt.
Lucas: 1 pt.

Puntuen per la general:

Crouch: 5 pts.
Plessis: 3 pts.
Carragher: 1 pt.

Gracies a tots.