dilluns, 10 de març del 2008

A Milano senza biglietti

Demà de bon matí iniciem una nova aventura. El destí Milan. L'objectiu presenciar el partit de tornada de vuitens de final entre l'Inter de Milan i els Reds. Requisit imprescindible, aconseguir una entrada pel partit, be tres. I a hores d'ara la cosa pinta negra, negra i ben possiblement l'únic que veiem de l'estadi de San Siro (Giusseppe Meazza com agrada dir als seguidors de l'Inter) serà el mateix que podeu observar en la foto que acompanya a l'article. El seu exterior.

Tot i això, no defallim. Malgrat que a la web del club s'hagi recomanat a tot supporter que no disposi d'entrada, que no viatgi i malgrat que, a la web del club italià s'anuncii un ple històric per el partit de demà, no ens donem encara per vençuts. La possibilitat de que molts socis del club neri-azzurri "alliberin" el seu seient per facilitar l'assistència a l'estadi d'un altre tiffosi (ein?), obre alguna remota esperança de ser presents a l'estadi per donar suport als lads i a Rafa.

Per sort, la nostra arribada a la capital de la Lombardia a primera hora del matí, ens donarà el temps suficient com per acudir als diversos punts de venda de les entrades (entitat bancaria local, gran superfície i per últim les guixetes del propi estadi) abans del migdia. Serà a les hores, quan amb entrada o sense, acudirem il·lusionats o resignats a la gran festa Red prevista amb tota seguretat a la popular Plaça del Duomo.

Si la cervesa ho permet, a la nostre arribada us explicarem detalladament tot el que hagi succeït en aquesta nova experiència seguint al Liverpool FC. Molts diran que és una bogeria. No tant sols el fet de viatjar amb l'equip, sinó que encara més fer-ho sense entrada. Però be. El món és ple de bojos i la festa que comporta seguir a l'equip i "conquerir" una plaça en qualsevol capital europea, per desplegar les red banners i entonar els clàssics càntics fins perdre la veu i fins i tot la consciència, és inigualable.

Que tinguem sort.

12 comentaris:

Stubbins ha dit...

@ James

Gracias por tus deseos en el post anterior. Ya puedes ver como viajamos, sin entrada. Pero bueno y eso que importa? Tu lo sabes bien. Lo importante es estar allí al lado de los chavales.

Salut a tothom.

Anònim ha dit...

Efectivamente, cuantos viajes habre echo sin entrada, pero lo bueno es que nadie te va a quitar de estar cerca del equipo ademas no seras el unico estoy convencido de que sereis bastantes viendolo en un pub de la ciudad, y si volveis con la clasificacion en el bolsillo el tema de la entrada se olvida enseguida.

cuidaros mucho y no os metais en broncas que no merece la pena volver sanos que os queremos enteritos.

Anònim ha dit...

Suerte en la caza de entradas, si entráis dejaros la voz allí, y si no entráis también, pero cuidado con los tiffosi, aun con el buen ambiente que hay entre las aficiones de Liverpool e Inter siempre conviene estar alerta.

Rafadalton ha dit...

Sort, que ho passeu bé, que us classifiqueu i sobretot no us foteu en lios!

Jo la setmana que ve surto cap a Irlanda (cap a les 2). Tinc un partit a Belfast i un altre a Dublín. Toma ya! I enganxem les celebracions de St. Patrick's day! Cuidaaaaaooo!

Bé Stubbins a veure si ens veiemn un dia amb el nen passat setmana santa i ens expliquem les batalletes. Salut!

Anònim ha dit...

¡Ho hauria d'haver imaginat! I jo que pensava anar aquesta nit al Michael Collins ...

El viure l'ambient pre-partit a la ciutat no té preu, ja ens faràs una crònica.

¡Sort!

Anònim ha dit...

Amb "biglietti o senza biglietti" heu triomfat a Milano.

¡Felicitats!

Anònim ha dit...

torressssssssssssssss, de nuevo, el NIño marca y gana el Liverpool. el Inter a la calle. Oleeeeeeee Torres

un abrazo.

kr3st0 ha dit...

Esperamos fotos y anécdotas del viaje. 0-1 y a cuartos, que más quereis???

Saludos

el Churi ha dit...

Eso!!!
venga stubbins, deja la "papa" (borrachera) y cuelga la crónica!!!

Anònim ha dit...

@ stubbins

te mande un sms cuando marco el gol torres no se si te llego

felicidades tropa, esperamos con ansiedad esa cronica y esas fotos potando ja ja ja y cantando a tope.

feliz viaje de vuelta.

Anònim ha dit...

Pero Stubbins ha tornat, o no?
Me tiene muy preocupado este chiquillo.

Anònim ha dit...

Mira que le busque en las imágenes de la tele, y no se le vio el pelo (bueno eso era difícil), y eso que solo había 10.000 reds!!!!