diumenge, 3 de febrer del 2008

Per fi una victòria.

LIVERPOOL FC 3-0 Sunderland AFC

Primera victòria del Liverpool FC a la Premier League en el que portem d'any. Els homes de Rafa Benítez van aconseguir doblegar per 3 gols a 0 a un Sunderland molt conservador que tot i això va disposar d'alguna ocasió per donar un ensurt.

El resultat final, amaga un partit molt travat disputat per els jugadors de Benítez que fidel a les seves rotacions, va tornar a dissenyar un onze inicial ple de sorpreses amb la inclusió de Jamie Carragher com a lateral dret i Lucas Leiva actuant com a interior esquerra, posició en la que el jove mig-campista brasiler, no es va trobar en cap moment còmode.

No es pot dir que aquesta modificació tàctica de Benítez resultes errònia. Els resultats van avalar aquesta vegada al tècnic madrileny. El Liverpool FC trobava el camí de la victòria quan en jugada per la banda dreta de Jamie Carragher, el ahir lateral dret, es desfeia brillantment del seu opositor per realitzar una impecable centrada, que era aprofitada per Peter Crouch per rematar de cap elevant-se per sobre de tota la defensa dels black cats i posar d'aquesta manera el 1 a 0 que redreçava als reds al camí perdut des de fa dies. El camí de la victòria.

El Liverpool FC havia aconseguit obrir el marcador, però el seu joc no era ni de bon tros el desitjable i continuava la línia oferta en els darrers partits. Es a dir, joc sense idees i cap jugador que per si mateix tractés de posar-se l'equip a les seves esquenes i guiar a la resta de companys.

Per sort, poc després del gol de Crouch, el Liverpool trobava el segon gol, el gol de la tranquil·litat últimament tant escassa per Anfield. Fernando Torres recollia una pilota pentinada de Peter Crouch i iniciava una cursa cap a la porteria rival i plantar-se tot sol davant del porter Gordon del Sunderland, després de deixar per velocitat al seu defensor. El Niño no perdonaria i aconseguia el segon gol de la nit al batre per baix al porter visitant.

La relaxació arribava a Anfield i l'equip va evidenciar-la tot creient que tot estava fet. El Sunderland ho va aprofitar per posar setge sobre la porteria de Reina. I ben apunt va estar de donar un ensurt als jugadors i supporters reds, en un parell d'ocasions, incloent un clar penal per mans dintre de l'àrea de Carragher. Aquesta vegada la sort va estar de cara dels jugadors del Liverpool i ja a les acaballes del partit, Gerrard feia pujar el 3-0 definitiu en el marcador al transformar un penal.

Victòria necessària aconseguida sense cap mena de lluïment i acompanyada novament per l'etern debat de les rotacions de Rafa Benítez, que ahir va sorprendre a propis i a estranys amb una alineació repleta de novetats. Els fets demostren que Benítez no es va equivocar, però l'actual situació que viu l'equip, no és ni de bon tros la idònia per desorientar als jugadors amb canvis de posicions i la absència dels jugadors més en forma de l'onze inicial.

FORMACIÓ:
Reina, Carragher, Skretl, Hyypia, Fabio Aurelio (Finnan '46), Pennant, Gerrard, Mascherano, Lucas Leiva (Benayoun '61), Crouch (Kuyt '83) i Torres.

GOLS:
1-0 Crouch '57
2-0 Torres '69
3-0 Gerrard '89 (pen)

11 comentaris:

Stubbins ha dit...

Les meves puntuacions:

Crouch: 5 pts
Torres: 3 pts
Mascherano: 1 pt

Red Howard ha dit...

Crouch 5 ptos.
Torres 3 ptos.
Hyypia 1 pto.

juan ha dit...

Anda que vaya partidito hemos hecho,

5 puntos Masche
3 puntos Crouchy
1 punto Hyypia

Telita la actuación de Lucas.

Anònim ha dit...

Ya era hora!!!

LMP:

Masche 5 punts
Crouchy 3 punts
Pennant 1 punt

Anònim ha dit...

Habeces arafa le gusta jugar con
fuego,y se ha quemado mas de una vez, ayer le salio bien y volvera hacerlo hasta cagarla otra vez.ayer se gano por fin pero nos cuesta hacer goles.
CROUCH 5 PUNTOS
HYYPIA 3 PUNTOS
PENNANT 1 PUNTO

Alba ha dit...

Ja era hora que aconseguèssin una victoria en lliga. Esperem que continuin així i no sigui una flor d'un dia.
Salutacions

Anònim ha dit...

Se necesita esta victoria. El equipo vuelve por la senda adecuada. Yo creo que conseguirá la cuarta plaza.

un abrazo.

Sentimiento Perico ha dit...

Enhorabuena por la victoria!!!
Y otro gol de torres.....me alegro mucho!!!
http://sentimientoperico.blogpsot.com

Chechu ha dit...

He vist el nom de MAscherano per aquí i m'ha motivat per parlar d'ell. Crec que el Liverpool es basa fonamentalment en Javier perquè ocupa tota la tasca defensiva de la mitja. És un jugador amb un recorregut físic fantàstic. Mai no es fatiga. A més no té un dolent control de la pilota, sinó que dóna bona sortida.

Et proposo un intercanvi de links.
Que vagi bé

olhadolh ha dit...

Saludos stubbins, para la previa de la Champions quiero hacer algo especial, que es hacer 2-3 preguntillas a los aficionados, evidentemente te preguntaria por el Liverpool, mi email es hookerlh@hotmail.com, si no puedes no pasa nada, tan amigos.

Menos mal el Liverpool gano, hay que asegurar el 4º puesto.
¡Saludos!

Chucky ha dit...

Stubbins, soy Red. Tienes un email mío. Necesito cronista para el domingo. Un saludo