divendres, 8 de febrer del 2008

Sense Torres a Stamford Bridge.

Finalment s'ha confirmat el que tothom es temia. Fernando Torres restarà de baixa durant un periode de 10 dies per una estrabada muscular en els isquiotibials de la seva cama dreta, lesió soferta el passat dimecres en el partit amistós que la sel·lecció espanyola disputava davant de França a l'estadi de la Rosaleda de Málaga.

Aquest contratemps farà que "El Niño" es perdi l'important partit d'aquest diumenge enfront del Chelsea i amb tota seguretat el partit de FA Cup davant del Barnsley del proper dissabte dia 16 de febrer. On si que sembla assegurada la presència de l'ex-davanter de l'Atlético de Madrid és en el vital duel d'anada de vuitens de final de Champions League que ha d'enfrontar el proper dimarts dia 19 de febrer al Liverpool FC i al campió italià l'Internazionale de Milan.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Como dice el refran a perro flaco todo son pulgas..........y mañana a perder en londres para no perder la costumbre......el dia que ganemos fuera de casa contra el chelsea manchester o arsenal aquel dia me la................