diumenge, 10 de febrer del 2008

Millora d'imatge sense premi.

Chelsea FC 0-0 LIVERPOOL FC

Partit molt tàctic el disputat aquesta tarde a l'oest de Londres on el Liverpool FC ha evidenciat una sensible millora d'imatge que no ha trobat la recompensa de la victòria i s'ha quedat amb el premi d'un punt que allunya una mica més als homes de Benítez de l'únic objectiu de la classificació entre els quatres primers classificats per a disputar la propera edició de la Champions League.

L'empat a zero gols que ha mostrat el marcador d'Stamford Bridge es pot qualificar de just resultat en un partit de molta lluita en la zona mitja del terreny de joc i ben poques llicencies per als jugadors més creatius d'ambdós conjunts.

L'equip red en la tarde d'avui ha estat molt ben posicionat en el camp i amb un joc molt seriós ha portat la iniciativa del joc durant gran part del partit, encara que el domini en la possessió de la pilota ha resultat estèril i ha estat impossible perforar la porta de l'equip londinenc, tot i que, Peter Crouch ha disposat de bones ocasions per fer-ho.

Els homes de Benítez, han tornat a mostrar la seva versió més seriosa i d'equip defensivament segur amb un Martin Skretl realment destacable en l'eix central de la defensa compartint línia defensiva amb Jamie Carragher. Amb la la línia de retaguardia en perfecta disposició i un mig del camp on Javier Mascherano en un partit dissenyat per al seu lluïment, novament ha demostrat les seves qualitats de jugador recuperador de pilotes i d'element clau per a l'equip amb la seva perfecta col·locació i distribuint sempre el joc amb facilitat i criteri.

Curiosament Steven Gerrard, jugador que normalment colobra amb l'argentí en les funcions organitzatives del joc, ha actuat avui amb gran llibertat de moviments, aspecte que l'equip ha agrait i ha sabut aprofitar la sortida ràpida de pilota realitzades per el seu capità amb continues obertures de joc a les bandes de Kuyt i Babel que malauradament, no s'han traduït en gol per les continues desencertades accions dels jugadors holandesos.

Empat a zero gols que no satisfà a cap dels dos equips, que han fet una passa enrere en la tarde d'avui per tal d'aconseguir els seus objectius. El millor del partit el canvi d'actitud de l'equip i el retrobament amb el joc que tants èxits a portat a Anfield en els darrers anys. Que no es perdi aquest comportament.

FORMACIÓ:
Reina, Finnan, Skretl, Carragher, Riise, Gerrard, Mascherano, Lucas Leiva, Babel (Pennant '71), Kuyt i Crouch.

8 comentaris:

Stubbins ha dit...

Les meves puntuacions.

Mascherano: 5 pts.
Gerrard: 3 pts.
Skrtel: 1 pt.

Alba ha dit...

Ufff... un partit que per ser de dos equips de la part alta de la clasificació no ho gan demostrat gaire a nivell de ocasions. En fi, un 0 a 0 just, pero un pel aburrit pels espectadors.
Salutacions

Marco ha dit...

Aguante Mascherano!!!!

Muy buena la entrevista de Pablo!!!
Saludos de Buenos Aires.

Anònim ha dit...

Siempre es complicado empatar ante el Chelsea. Faltó algo más en ataque ya que se notó la ausencia de Torres.

un abrazo.

Anònim ha dit...

Esto se va aproximando mas al Liverpool de los últimos tres años, y creo que en momento justo. Mas que destacable el partido de Skrtel (por fin vamos sabiendo como se escribe, aunque pronunciarlo.....), y con Masche no hay palabras, RAFA PAGA LO QUE SEA POR ÉL. Con Torres (y el resto de bajas) se hubiera ganado.

Les meves:

Masche, 5 points
Skrtel, 3 points
Gerrard, 1 point.

Anònim ha dit...

Para mi decepcionante,mas que nunca podiamos haber ganado en Londres y este año tampoco, yo ya no se que decir ojala algun dia pueda ver aquel liverpool que era temible en cualqueir campo de futbol, la verdad es que tengo que mirar muy para tras para acordarme de cuando fue la ultima epoca que el equipo conseguia sus objetivos y es que me estoy acostumbrando a ver un equipo bastante normalito y eso no es nada bueno para la historia de nuestro club.

juan ha dit...

Masche 5 punts
Skrtel 3 punts
Crouchy 1 punt

Stubbins ha dit...

Puntuacions finalitzades.

Mascherano: 15 pts.
Skretl: 7 pts.
Gerrard: 4 pts.
Crouch: 1 pt.

Puntuen per la general.

Mascherano: 5 tps.
Skretl: 3 pts.
Gerrard: 1 pt.