dimarts, 23 d’octubre del 2007

Setmana d'obligacions.

Guanyar i guanyar. Empatar o perdre és sinònim de mort. Tant sols val la victòria en els dos propers partits que ha d'afrontar el Liverpool FC en aquesta quarta setmana del mes d'octubre. Massa aviat per catalogar partits a vida o mort, però la realitat és aquesta. Per a que enganyar-nos.

Dimecres a Istambul, el conjunt de Benítez viurà la primera final de la temporada. La derrota a Anfield enfront de l'Olimpyque de Marsella, en un dels partits més desastrosos que es recorden en anys a Anfield, va fer encendre totes les alarmes i l'amenaça de la descalcificació de la màxima competició continental plana sobre el club d'Anfield. Dimecres no val altre resultat que no sigui la victòria i a poder ser amb una actuació convincent per demostrar a la resta de competidors del grup, de qui és el cap de sèrie i a priori màxim favorit per estar en la propera fase. El partit també representa un nou desafiament per a Fernando Torres. A la seva arribada al club, Torres va confesar que principalment fitxava per el club d’Anfield per disputar partits de Champions. En les dues actuacions que “El Niño” ha pres part en un partit de la competició europea, les seves qualificacions (al igual que la resta de l’equip) han estat del tot insatisfactòries. Dimecres és l’hora de Torres.

Però si a meitat de setmana la tensió serà màxima entre la parròquia red, el cap de setmana no estarà dedicat a la relaxació i al descans ni de bon tros.

La visita del líder a Anfield provocarà que el grup de Benítez no rebaixi ni un instant la tensió ni la concentració en la competició. L'Arsenal de Wenger, autentica incògnita a principi de temporada per la marxa al FC Barcelona del seu màxim exponent, Thierry Henry, s'ha convertit amb un joc ofensiu, elegant i convincent en el veritable dominador de la Premier fins el moment. Vuit victories i un únic empat, amb un balanç golejador notable, fan de l’Arsenal de Cesc Fàbregas i Ruud Van Persie l’incontestable lider de la competició. La diferència de punts entre gunners i reds de sis punts, s'ha de veure rebaixada per força a tres quan els gunners abandonin Anfield el proper diumenge. Una ensopegada tornaria a fer aparèixer els dubtes entre afició i jugadors. Si be és cert que el marge per a la recuperació en la competició local, és encara molt ample, cal aprofitar els efrontaments directes amb els principals rivals per el títol per calibrar les veritables opcions de l’equip de Rafa Benítez.

Setmana de passió, nervis i tensió al màxim. I no és el mes de maig. Estem a l’octubre.

9 comentaris:

Javi Saiz ha dit...

Pues si, nos la jugamos. Yo nose, pero contra el Arsenal tengo la sensaci�n de que nos va a salir un buen partido. En Champions haber como nos sale el Besiktas...

saludos

lover ha dit...

Stu, he descubierto que me resulta más sencillo leer tu blog si lo hago en voz alta, ¿qué te parece?

Sobre el doble choque, creo que vamos a ganar in Istanbuuuuul... pero no lo tengo tan claro con el Arsenal. Lo suyo sería jugar bien, pero... ¿qué es jugar bien? tocar y tocar la bola? Colgar muchos balones al área? Sinceramente, me conformo con ganerles, otra vez en el último minuto, y si no es de un pelotazo de Mellor, que ya no está, al menos de penalty injusto. Necesitamos tomar aire. Necesitamos salir vivos de estas dos semanas. Luego, dios dirá.

Javi Saiz ha dit...

Pues Torres no viaja.

Pablo Malagón ha dit...

Tradicionalmente los equipos de Benítez terminan la temporada mucho mejor de lo que la empiezan. Lo malo es que muchas veces, cuando están en disposición de remontar el vuelo, ya es demasiado tarde. Imprescindible ganar a Besiktas y Arsenal para seguir vivos en las dos competiciones.

Saludos stubbins.

Anònim ha dit...

El partido de hoy si que es de ganar o ganar, me da igual como. Ahora en el del Domingo, del que ya hablaremos, creo que me sirve hasta el empate.

Volvemos a Estanbúly recuperamos a Xabi, ¿Que puede salir mal?.

Stubbins ha dit...

Si Javi. Torres ni tan siquiera viaja.

Habrá que confiar en Crouch y por que no en Babel. Hay que jugar la baza de que los turcos también se la juegan y jugarles a la contra con la velocidad de Babel en punta.

juan ha dit...

Yo no discuto las alineaciones de Benítez ni sus cambios ni nada de nada. Simplemente me parece que ya no aporta nada a este grupo. Porque sus equipos están bien hechos y sus fichajes son más inteligentes que la media. Pero no jugamos nada bien. Así que le falla el último paso. Esto no quiere decir que esté pesimista ni nada por el estilo. El partido con el Everton fue una mierda y me da igual. Estoy tan feliz. Además me dieron los 12 puntos de Kuyt porque no jugó Ingimarsson y tenía al holandés como primer reserva. Pero eso sí, el que quiera pensar que el equipo jugó bien se está engañando.

Anònim ha dit...

Ahora que estamos en plan de estar con el equipo al 100%, ¿no os parece que Babel aporta mas bien poquito al equipo?, yo creo que ni Benitez sabe encontrarle el sitio.

Espero que después de este comentario Ryan marque un golito o de una asistencia para callarme la bocaza.

Anònim ha dit...

Pues ha perdido otra vez y se queda como último del grupo, ahora a esperar el milagro y ganar los 3 partidos que le quedan.

Saludos