dimarts, 30 d’octubre del 2007

Torna un dels nostres

Demà és un d'aquells partits especials per la seva emotivitat, que habitualment viu Anfield. Demà el Liverpool FC rep la visita de l'equip gal·lès del Cardiff City FC en partit de quarta ronda de Carling Cup. Fins aquí tot normal, de no ser per la visita com a membre dels Bluebirds d'una llegenda red que torna gairebé mig any després a trepitjar per darrer cop la gespa d'Anfield, encara que en aquesta ocasió ho farà defensant uns colors que no serà l'habitual red que ha lluit amb orgull en dues etapes anteriors de la seva vida profesional. Demà torna el fill pròdig. Demà torna Robbie "God" Fowler.

Possiblement aquella tarde de maig, Fowler pensava que seria la darrera vegada que disputaria com a jugador professional un partit a Anfield, doncs no. El capriciós destí ha volgut que el sorteig deparès l'enfrontament entre tots dos clubs en lluita per una plaça per a la següent ronda del trofeu. A la llegenda red l'acompanyaràn altres jugadors de gran reputació en la Premier League com ara l'ex-jugador de l'Atlético de Madrid, Jimmy Floyd Hasselbaink o el veterà Trevor Sinclair. Els gal·lesos han apostat per l'experiència per tractar de donar el salt a la Premier League, tot i que les coses no han començat del tot be per els Bluebirds, que es troben en la part baixa de la taula de la Championship, la segona divisió anglesa. Demà doncs és un bon moment per que Benítez provi davant la teòrica inferioritat de l'oponent, a jugadors que no estant gaudint de minuts suficients en aquest inici de competició.

TORRES I ALONSO ES RESSENTEN DE LES SEVES LESIONS.

El partit de diumenge passat davant de l'Arsenal, va comportar com a pitjor noticia (a banda del resultat), les recaigudes sofertes per Xabi Alonso i Fernando Torres que tot i iniciar el partit com a titulars, cap d'ells va poder finalitzar el partit i van haver de ser substituïts.

El temps previst de baixa per el madrileny serà de dues setmanes, tot i que les primeres previsions parlaven del doble, mentre que al jugador basc li serà realitzat en el dia de demà una darrera revisió del seu peu, tot i que les previsions més pesimistes parlen de que no estarà disponible fins les festes nadalenques.

Daniel Agger, que porta prop de dos mesos sense competir per una lesió en el seu peu semblant a la d'Alonso, sembla que podrà retornar als entrenaments en dues setmanes.

D'altre banda, Javier Mascherano que també va patir molèsties diumenge, ja es troba entrenant amb la resta dels seus companys.