dimecres, 17 d’octubre del 2007

Recuperacions, confirmacions i acomiadaments.

Es tracta pot ser de la setmana prèvia a un derby entre Reds i Blues més atípica que es recorda. Els partits de seleccions de classificació per a Eurocopes i Mundials, són sempre inoportuns, però en aquest cas, encara ho són més i malgrat que els aficionats tenen dues dates assenyalades en el seu calendari, la passió en la que es viuen aquests partits, no és ni de bon tros la habitual i es noten amb força les dues setmanes de per mig sense activitat futbolística a nivell de clubs.

El principal neguit del supporter, a quatre dies vista del derby, radica doncs en l'estat físic dels jugadors internacionals. Aquest neguit escamparà la boira aquesta nit quan tots els compromisos internacionals finalitzin amb el desig que cap dels jugadors reds pateixi cap mena de lesió per lleu que sigui. Caldrà però, creuar els dits fins a les hores i esperar que la ja de per si concorreguda infermeria d'Anfield, no rebi més visitants demà dijous a l'arribada dels jugadors internacionals de les seves respectives seleccions.

El cos mèdic del club, porta unes jornades de força activitat tractant de recuperar als jugadors que han patit molèsties o lesions en les darreres jornades. En el dia d'avui s'ha comunicat que la lesió de Xabi Alonso en el seu peu, recupera molt positivament i el jugador fins i tot ja ha començat a córrer en les sessions preparatòries a Melwood. El propi jugador però, ha manifestat que no pensa arriscar en la seva recuperació i que si és necessari perdre's el derby de dissabte ho afrontarà sense cap mena de problema, respectant sempre la evolució del seu peu.

El cas de Fernando Torres pot ser és el més sorprenent donada la seva ràpida recuperació. El jugador internacional espanyol va patir una estrebada muscular en el seu abductor el passat divendres, rebent un diagnòstic que preveia deu dies com a mínim de baixa. El de Fuenlabrada però, s'ha recuperat més ràpidament de lo previst i podria estar en la llista de convocats per Rafa Benítez el proper dissabte, tot i que el tècnic madrileny no vol cap mena de pressa i risc en la recuperació del davanter.

CROUCH NO ES VEN.

Rafa Benítez ha sortit avui al pas dels insistents rumors que posaven a Peter Crouch l'etiqueta de transferible en el mercat del mes de desembre, desmentint rotundament qualsevol d'aquestes noticies. El davanter anglès havia sonat com a possible incorporació al conjunt del Manchester City en l'esmentat període, però Benítez ha confirmat a l'espigat jugador red entre els jugadors amb els quals compta per el present exercici, tot alabant la seva categoria tant humana com futbolística.

L'EX-JUGADOR RED SAMMY LEE ABANDONA EL BOLTON

El Bolton Wanderers i l'ex-jugador i ex-membre del cos tècnic del Liverpool FC, Sammy Lee han arribat aquesta tarde a un acord per la rescisió del contracte del tècnic. Lee, que no ha pogut remuntar el vol amb els Trotters, no ha tingut una actuació destacada com a màxim responsable de la banqueta del Reebok Stadium, deixant al conjunt de Bolton en una amenaçadora 19ª posició a la taula. Des d'aquest blog, volem desitjar el millor per a un dels jugadors més emblemàtics del Liverpool dels 80, que sempre va entregar-se al màxim en defensa de la samarreta red.

4 comentaris:

Pablo Malagón ha dit...

Torres tiene una capacidad asombrosa para recuperarse de las lesiones.

Me extraña el caso de Crouch, un jugador que para mí puede ser muy válido y que ha rendido muy bien en Liverpool.

Una lástima lo de Sammy Lee, en este negocio manda el resultado.

Luis JFT96 ha dit...

Sammy Lee, Robin, Aldridge y Toshack fueron el único vinculo de unión entre el Liverpool y mi padre durante muchos años, afortunadamente eso ultimamente ha cambiado.

Ahora le hablo de Palletta y hasta sabe quien es, esto de tener un hijo (o un conocido) liverpudlian es un suplicio, SOMOS MUY PESADOS!!!

Alba ha dit...

Es un patiment per tots els equips que tenen jugadors escampats amb les selccions. Un resignament que hauria de trobar una solució.
Sorprenent els rumors que Crouch estigues en el mercat si es uns dels jugadors que pot aportar més coses al Liverpool. En fi, tot es veurá en´el futur.

Stubbins ha dit...

@ Pablo

Creo que has entendido mal el post. Crouch no se vende, sino que todo lo contrario. Rafa así lo confirmó el pasado miércoles.