divendres, 12 d’octubre del 2007

"Masche" vol quedar-se.

El passat mes de gener, arribava al Liverpool FC Javier Mascherano procedent del West Ham United, amb un contracte de cessió d'un any i mig de durada. Havent transcorregut ja nou mesos des de la seva arribada, "El Jefecito" ja ha declarat el seu desig de continuar en el club d'Anfield una vegada finalitzi el contracte de cessió. Per a que així sigui, el Liverpool FC deuria de desemborsar una important quantitat a la fosca i entramada MSI Investment, empresa propietària dels drets del jugador.

L'internacional argentí ha destacat de manera brillant en el mig del camp red, convertint-se conjuntament amb Xabi Alonso, en un dels pilars de la zona mitja. El seu sentit tàctic i de recuperació, supleix amb escreix, la seva limitada funció d'organitzador del joc. Jugador infatigable, és un dels pulmons de l'equip i un dels jugadors més apreciats no tant sols per el tècnic Rafael Benítez, sinó que també per els supporters, els quals ja li han composat més d'un càntic.

El proper mes de juny (període en el que finalitza la cessió) comprobarem doncs, si l'idil·li entre l'argentí i el club del Mersey es prolonga. Tant de bo sigui per molts anys.

9 comentaris:

Carlos ha dit...

bueno, mascherano es un gran jugador, pero el pool deberia "echar" a otros como Sissoko, porque hay un overbooking... (masche, xabi, benayoun que puede jugar por ahi, L.Leiva...).

La verdad seria positivo para vosotros que se quedara.

Saludos

PD: Los de MSI son unos mafias, creo que esta controlado por Abramovich.

Anònim ha dit...

Aguante Masche!!!

Anònim ha dit...

Ojala es pugui kdar. Fa molt de temps k coneixi a masche, i la veritat que el millor lloc on m'agradaria que estigués es a Anfield. Al West Ham no es la solució per akest tros de jugador.

Salutacions red!!! i força liverpool.

Guim ha dit...

Tenir a la parella Mascherano - Alonso controlant el joc al mig del camp és tot un luxe.
Espero que es quedi i tingueu aquesta gran parella per molts anys!

Alba ha dit...

Es una pena que una empresa sigui la propietaria del drets del jugaros i demani una gran quantitat per seguir al Liverpool. Malgrat aixó, el marketing i la rendibilitat económica ha arribat a tots el àmbits de la vida. esperem que no acabi malament aquesta historia per un asumpte així.
Salutacions

Anònim ha dit...

Avui he llegit que el Barça estaria interessat en ell. Pot ser per aixó exigiran encara més diners per a que es quedi.

Stubbins ha dit...

@ Longui

Bueno! ja tenim a la premsa culé intoxicant! De totes maneres, fixa't en quin periode de la temporada ens trobem. Setmana sense futbol i és clar, el Mundo i l'Sport (Sempre amb el Barça) alguna cosa s'han d'inventar per fer trempar al soci.

Otra cosa.

Que pasa amb el blog de La Tartana? L'heu tancat o que? fa dies que no puc entrar. O és que soc persona non-grata?

Au!

Anònim ha dit...

@ stubbins

L'he tancat, tenia poc moviment i a més cada cop tenia menys temps per actualitzarla.

Per cert, el primer lloc on vaig llegir l'interés culé pel "Jefecito" va ser al Marca.

Teixi ha dit...

Leiva y Sissoko pueden ir cedidos, són jovenes y todavia no estan al nivel de Mascherano, todo ejemplo y profesionalidad.