dimecres, 24 d’octubre del 2007

Ho perden gairebé tot.

Besiktas JK 2-1 LIVERPOOL FC

L'ultima ocasió per agafar bitllet cap a la fase de eliminatòries de setzens de final passava avui per Istanbul a l'estació de l'Inönü Stadium. L'avió s'ha escapat. O pot ser seria més encertat dir que s'ha deixat escapar. Un Liverpool novament desdibuixat, sense idees, sense reacció i sense algú que donés un cop a la taula per tractar de fer variar la situació, ha deixat perdre la penúltima (encara sort de l'empat entre Olimpyque i Porto) opció que quedava per seguir somniant.

Era obvi, era necessari, era inqüestionable que el Liverpool avui jugava una final, que el comportament amb el que es devia afrontar el partit era necessàriament el de jugar-s'ho tot al tot o res. I no, no s'ha sortit amb l'actitud idònia. Era clar que el Besiktas, sortia amb les mateixes necessitats i que els homes de Benítez encara disposaven de l'avantatge de sortir a veure-les vindre, com a mínim durant una bona part del partit, deixant tota la iniciativa a un conjunt turc d'una qualitat molt inferior a qualsevol dels altres rivals de grup. En menys d'un quart d'hora, tot s'ha anat a pendre pel sac.

Novament la mala sort ha jugat una mala passada sobre un dels homes que millor estava actuant fins a les hores. Un Carragher que havia solventat amb facilitat varies pilotes compromeses fins aquell fatídic minut 13, ha vist com una encertada acció defensiva, es traduïa en gol després de que la pilota rebotés sobre la cama de Sami Hyypia i descol·loque's a Reina. El pitjor dels presagis que es podia produir, prenia cos. La situació actual per la que passa el Liverpool, no es la millor per jugar amb pressió i contra rellotge encara que aquest marqui setanta cinc minuts per el final del partit.

I així ha estat. En ben poques ocasions el Liverpool ha creat perill real sobre la porteria de Hakan Ankan. I és que lluny de tractar de demostrar sobre el terreny de joc, les millors qualitats tècniques i individuals d'un i altre equip, el Liverpool FC s'ha perdut en un mar de dubtes, sense trobar un bot salva-vides a temps.

Els minuts passaven i el conjunt de Benítez tant sols feia circular la pilota en la seva zona defensiva entre els centrals, sense trobar un mig-campista que tractés de conduir el cuir a uns millors i productius destins. Els minuts passaven anodinament entre passades de Carragher i Hyypia que davant de l'absència d'un organitzador nat (Gerrard inexplicablement es mantenia en una zona molt avançada, esperant la pilota) optaven per la pilota en llarg.

La situació l'ha aprofitat el Besiktas per aconseguir el segon gol que enfonsava d'arrel tota opció del Liverpool de remuntar el partit. De res ha servit el gol de Gerrard al rematar en planxa un certer cop de cap. Hagués estat un miracle aixecar el partit en tant sols set minuts, quan durant els 83 anteriors s'havien comès inexplicables errors tàctics i s'havia dut a terme una actuació tant deslluïda.

Queden tres partits per afrontar i per negativa que sigui la jornada, matemàticament encara queden opcions de ser presents en el bombo del sorteig de Suissa. Una cosa està clara. O es canvia radicalment en aquests tres partits i l'equip recupera la cara del primer tram de temporada, o fins i tot perilla l'agre consol de disputar la copa UEFA.

Mentres hi hagi vida.....

FORMACIÓ:
Reina, Finnan, Carragher, Hyypia (Crouch, 83), Riise, Pennant (Benayoun, 59), Gerrard, Mascherano (Lucas, 79), Babel, Voronin i Kuyt

GOL:
2-1 Gerrard, '83.

11 comentaris:

Stubbins ha dit...

Les meves puntuacions:

Carragher: 5 punts
Babel: 3 punts
Gerrard: 1 punt.

Keep the faith lads!!! But improve!!!

Anònim ha dit...

No queda otra que ganar los tres partidos y esperar que los demás pinchen. Creo que con 10 puntos se puede pasar como segundo. Dos en Anfield y uno en Marsella. Se puede lograr.

un abrazo.

Anònim ha dit...

Lo ha dicho Fernando. Yo antes no me lo creía, pero viendo la reacción en la segunda mitad, es posible. Ni Oporto, ni Besiktas (a los que vamos a dar un baño en el próximo partido en Andfield), ni OM son nada del otro mundo. Ahora, nuestro equipo juega de pena. Es lamentable perder con el equipo que tenemos ante la banda de esta noche. De vergüenza. Aunque lo más triste de todo es que no me ha sorprendido en absoluto.
Mis puntuaciones (me gustaría dejarlas en blanco pero bueno):
5 Yossi
3 Babbel (pese a su ridícula insistencia de disparar desde fuera del área)
1 Gerrard

Juan LFC

Stubbins ha dit...

Se me habia olvidado comentarlo.

Al salir del pub, Sky ofrecia unas imágenes de todo el equipo corriendo alrededor del campo al finalizar el partido. Las gradas estaban prácticamente vacias y creo que se ha trataba de imagenes tras el encuentro y no anteriores. En la pantalla aparecia "Live". Parecia un castigo de Rafa.

Alguien lo ha visto y lo puede aclarar??

Anònim ha dit...

La cosa está jodida. Como bien dice Stubbins el planteamiento inicial de jugar con la presión de los turcos se ha venido abajo al cuarto de hora con un gol de terrible mala fortuna, la primera parte fué para olvidar, en la segunda hemos estado mejor, pero aun así no hemos tenido ocasiones claras, y el único que realmente ha jugado ha sido Stevie. Así que nada a rezar para ganar los dos partidos de casa y esperar que el OM esté ya clasificado en la última jornada, algo que es posible.

Como no me vas a dejar dar los nueve puntos a Gerrard los repartiré así:

5-Gerrard
3-Carra
1-Pennant

P.D: Juan, es una pena pero Babbel hace ya cuatro años que no juega con nosotros, que bueno era.

Anònim ha dit...

Cuando las cosas se os dan bien, siempre acabais mal...a los reds os va la heroica, así que no desparovecheis la oportunidad.

Y A GANAR A LOS FUCKIN' GUNNERS.

psiko

Alba ha dit...

Una derrota sorprenent i que deixen les coses molt complicades per el liverpool per passar de ronda. Esperem que amb els tres partits que queden sápiguen reconduir la situació.
Salutacions

juan ha dit...

No sé por qué no me ha metido el mensaje antes. Lo de que los chavales corran después de los partidos es algo habitual en Champions. Yo lo he visto en Lisboa y Barcelona. No es un castigo.

Yo creo que pasamos sin problemas. A ver si para Febrero cogemos la forma. Porque vaya mierda.

lover ha dit...

Mis puntuaciones:

Carra: 5
Yossi: 3
Crouch: 1

Siento que vamos a ganar al AFC!

Anònim ha dit...

Mis votaciones Reds.

Gerrard 5
Garragher 3
Babel 1

Venga Liverpool FC, tu puedes remontar este grupo per collons!!

YOU´LL NEVER WALK ALONE MIGHTY REDS

Jordi.

Stubbins ha dit...

Votacions tancades.

Carragher: 16 pts.
Gerrard: 12 pts.
Benayoun: 8 pts.
Babel: 7 pts.
Pennant: 1 pt
Crouch: 1 pt.

Puntuen per la general:

Carragher: 5 pts.
Gerrard: 3 pts.
Benayoun: 1 pt.

Gràcies a tos per les vostres votacions.