divendres, 19 d’octubre del 2007

El partit més important.

Segurament si ho mirem amb total objectivitat, existeixen en el món futbolístic dotzenes de partits més atractius a nivell de qualitat, noms mediàtics i cobertura informativa, que un derby entre l'Everton FC i el Liverpool FC al llarg de l'any. Però el que és innegable és que el partit que demà enfronti als dos equips més importants de la ciutat de The Beatles per 206 vegada en la seva historia, entra dintre del "Top Ten" dels partits de major rivalitat a nivell mundial.

Ben poques ciutats viuen amb la intensitat que es fa a Liverpool les setmanes anteriors a la celebració d'un derby, entenent com a derby el partit que enfronta a dos equips de la mateixa ciutat. Buenos Aires, Sevilla, Madrid, Glasgow, Milan, Torí, Gènova, Montevideo o Rio de Janeiro són exemples de llargues e inacabables jornades de nervis abans de la disputa del que cada any es ve a anomenar "el partit del segle".

Jamie Carragher, vice-capità dels Reds ho ha deixat ben clar per si calia aclarir-ho. "Per a un jugador com jo o Stevie, nascuts aqui a Liverpool, no hi ha cap mena de dubte de que aquest és el partit més important de l'any."

Que es vagin preparant. WE'RE READY!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

me voy a morjar:

Everton 1 Liverpool 3

y sin TVE joder.........

un abrazo.

Stubbins ha dit...

ATENCIÓN!

He visitado la web de TVE y La2 ofrece en directo el partido a las 13:45 h.

NOTA:
La crónica del partido de mañana, la publicaré posiblemente el domingo por la mañana, como consecuencia de mi asistencia a una boda.

Tranquilizaros todas. No soy el novio.

kr3st0 ha dit...

Sin Alonso ni Torres. Nuestros 2 rubios en la delantera.

Ay ay ay, la que se nos viene.

Go Reds!!!

Anònim ha dit...

victoriaaaaaaaaaaaaaaa

acaba el partido:

Everton 1 Liverpool 2

Gran triunfo

Javi Saiz ha dit...

Pues a mi, ganar robando, me parece lamentable. Y mas de esta manera. Espero wque no se vuelva a repetir nada de lo de hoy, porque tela tambien con Benitez. Sissoko de mediapunta, está noche no creo que pueda dormir.