dimarts, 25 de setembre del 2007

REIVINDICACIÓ.

Reading FC 2-4 LIVERPOOL FC

REIVINDICACIÓ. Aquesta és la paraula que millor defineix el partit d'aquesta nit al Madjeski Stadium de Reading.

REIVINDICACIÓ de l'equip que després de tres partits més que vulgars, ha sabut treure endavant amb orgull i caràcter un enfrontament que per moments ha semblat una autèntica batalla per la intensitat en el que s'ha disputat, a més de saber fer front i no arronsar-se després de que el conjunt de Steve Copell empatés per dues vegades l'avantatge d'un gol adquirida per els homes de Benítez.

Però la REIVINDICACIÓ de la que parlem, ha tingut per sobre de tot un nom propi. El nom de Fernando Torres. La actuació de Torres aquesta nit només pot rebre l'adjectiu d'excel·lent. No tant sols per el hat-trick aconseguit, fet ja de per sí remarcable. Si no per l'actitud, les ganes, la brega continua contra la defensa dels Royals, la lluita constant fins ben passat el minut 90. Aquesta nit Torres ha donat un autèntic cop de puny sobre la taula per reivindicar-se a aquells que sempre han dubtat de la seva qualitat, a aquells que dubtaven de la conveniència o no del seu fitxatge i també, per que no dir-ho, reivindicar-se també a un Rafa Benítez que incomprensiblement el va deixar a la banqueta el passat dissabte en el partit de Premier davant del Birmingham City.

El partit d'avui, era l'ocasió ideal per donar oportunitats a jugadors que la demanaven a crits. D'aquesta manera, Benítez ha alineat a jugadors no gaire habituals en les formacions inicials com ara Itandje en la porteria, Fabio Aurelio, Leto i un notable Lucas Leiva que ha compartit mig del camp amb Momo Sissoko. Els joves Ray Putterill i Hobbs, esperaven a la banqueta, disputant aquest últim uns minuts al final del partit. Novedosa ha estat també la parella de centrals composada en el dia d'avui per Alvaro Arbeloa i Jamie Carragher, avui actuant com a capità.

El partit s'ha iniciat amb força imprecisions per part de tots dos conjunts. Es notava l'ansietat en el conjunt de Benítez que afrontava el partit amb la necessitat de oferir una millora en el seu joc i disputar una "final" a cara o creu, no era la millor manera de resarcir-se. L'equip però, mica en mica ha anat assentant-se en el terreny de joc.

De bon principi s'ha intuït que aquesta podia ser la nit de Torres. En una recuperació magnífica d'un brillant durant tota la nit Lucas Leiva, Torres ha rebut la passada a l'espai del jove brasiler, però el defensor del Reading Bikey ha pogut enviar finalment a corner, quan el de Fuenlabrada intentava el remat.

I és que l'actuació avui de Torres cobra una rellevància més gran encara, després de veure's sotmès a un marcatge ferotge dels centrals dels Royals Bikey i Duberry, que han merescut en més d'una ocasió abandonar el terreny de joc abans del minut 90.

Una vegada el Liverpool ha serenat els ànims, s'ha posat de manifest la seva major qualitat individual. D'aquesta manera, en el minut 23 Yossi Benayoun en una brillant acció individual ha clavat la pilota en la mateixa escaire de la porteria de Federici. El brillant gol de l'israelià però, ràpidament ha estat empatat per el jugador local Convey, de fort tret des de la frontal, això si, amb quatre companys en fora de joc posicional, que l'arbitre no ha considerat com a tal. Amb l'empat a un gol s'arribava al descans.

Lluny d'arronsar-se, els Reds han continuat oferint una imatge convincent d'equip seriós. Carragher, colosal durant tot el matx, anul·lava qualsevol intent local per batre la porteria Red. Leiva apareixia una vegada i un altre en qualsevol punt del mig del camp, tant en la creació, com en la destrucció. Fabio Aurelio realitzava un lloable esforç pujant i baixant la seva banda esquerra. Crouch baixava a rebre pilotes entre línies per obrir forats entre la defensa dels Hoops. Qui ha aprofitat els espais? Cap altre que Torres.

En el minut 50, Torres obria la seva compta particular després de realitzar un gol d'autèntic definidor amb una classe superba. Un quart d'hora després, el Reading tornava a igualar el partit després de que John Halls aprofités un embolic dintre de l'àrea red.

Però Torres tornaria a aparèixer minuts després per decantar el partit del costat dels del Mersey. El de Fuenlabrada, sabia aprofitar en el minut 71 una brillant acció de banda de Riise que des de la línia de fons, cedia la pilota enrere, on apareixia l'interior de la cama dreta de Torres per desar el cuir en el interior de la porteria del Reading per segona vegada.

Amb el 2-3 al marcador, Copell no tenia cap alternativa més que jugarse-la i donar entrada a Hunt i abocar-se a l'atac. Ha estat com deixar un carmelet en la frontal de l'àrea per a que "El Niño" rubriqués la seva primera gran fita en el futbol anglès. Trencant el fora de joc, Torres s'ha plantat tot sol davant de Federici i amb una sang freda increïble, ha trencat amb un regat de cintura al porter allotjant per tercer cop la pilota dintre la porteria local.

Dimarts 25 de setembre del 2007. Madjeski Stadium de Reading, lliçó de Fernando José Torres Sanz. I tant sols ha estat la primera. Qui s'atreveix ara a dir el contrari?

FORMACIÓ:
Itandje, Finnan, Carragher, Arbeloa, Fabio Aurelio (Riise, 63), Benayoun, Lucas Leiva (Hobbs, 89), Sissoko, Leto, Crouch (Gerrard, 77) i Torres.

GOLS:
0-1 Benayoun '23
1-2 Fernando Torres '50
2-3 Fernando Torres '71
2-4 Fernando Torres '86

19 comentaris:

Stubbins ha dit...

Les meves puntuacions:

Torres: 5 Punts.
Carragher: 3 punts
Lucas Leiva: 1 punt.

Podria haver inclós a molts, com ara Fabio Aurelio, Benayoun o Crouch, però finalment són aquests tres.

Anònim ha dit...

Torres 5, Torres 3 y Torres 1. Todos los puntos para "el Niño". Me ha emocionado tanto que le he dedicado un post en mi blog.

un abrazo

Alba ha dit...

Un partit que a l'inici em va recordar als de Copa del rei, sense gaire ritme. Amb el empat a 2, el liverpoll va mostrar qui era i es va imposar al reading que fins aquell moment va plantar cara. Un bon partit de Torres.
Salutacions

juan ha dit...

Torres 5
Aurelio 3
Gerrard 1
No me gustó demasiado Lucas Leiva y me sorprende el pobre rendimiento de Yossi Benayoun pese a su gol ayer. Estoy preocupado.
Ayer no había porra en mi blog. Solo para la Premier. De todas formas, no acertaste, amigo Stubbins.

Carlos ha dit...

Bueno, la verdad es que el Niño se ha reivindicado con estos tres golitos. Cómo ha dicho Juan LFC, Benayoun no está rindiendo lo que Benítez esperaba de él (a mi nunca me ha parecido un gran jugador, y para mí no da la talla en este Liverpool).

Leiva jugó bien, este año no creo que dispute muchos minutos, pero es un gran jugador y me preocupa que el overbooking que hay en vuestro centro del campo corte su progresión.

Saludos

PD: Me gustaría comentarte una cosa, si puedes dame tu mail y hablamos. Saludos

Rafadalton ha dit...

Home, el Reading tampoc és que sigui un super rival, no?

No obstant, avui he vist els gols i molt guapos. Malgrat les facilitats defensives, boníssima definició de "Tower the kid". Per cert, és el seu 2n hat trick, fins ara només ho havia aconseguit a la selecció, en un pastit de costellada. Senyal de que sembla ser un gran fitxatge per l'estil de joc dels reds.

Al tanto també amb el primer gol del Reading. Quin xixarro!

Anònim ha dit...

Mis votos:

5 Torres
3 Benayoun
1 Leiva

Espero que haga lo mismo si juega contra el Barça o R. Madrid

Walk On Reds.

Jordi.

Guim ha dit...

En Torres no m'ha agradat però sembla que amb Benítez ha trobat el seu estil. Espero que el Liverpool arribi lluny a la Carling.
Salutacions!

Spitfire ha dit...

Buaaa... estava el dimarts a les 12:00 de la nit, esperant veure el resum del Sevilla-Espanyol per la Sexta, quan em trobo que separen el resum de les dues parts del partit per fer, entemig, els gols de "The Kid" al Reading... no m'ho creia. Però d'altra banda, me n'alegro molt per ell, perque si ell marca gols vol dir que el Liverpool funciona. Salutacions!

Stubbins ha dit...

@ Fernando

Se siente, pero tan solo admitiré los 5 puntos para Torres. Te he visto muy emocionado con la actuación de The Kid. Pronostico que no será la única ni la última.

@ Juan

Lucas para mi hizo un gran partido, ofreciéndose en todo momento y recuperando buenos balones. Yossi, tras el gol desapareció misteriosamente, pero en los minutos finales ayudó en defensa con gran acierto.

@ RafaDalton

Home!! El Reading no és un Man.U. o Chelsea, però recordo que la culerada va fer DVD's per el "gol de l'honor" de Messi davant.... el Getafe.

I no és tant sols els 3 gols. Si vas veure el partit, es va tractar d'un partit de Torres completíssim.

@ JorditoREd

A mi me la bufa el que faci contra Barça i Madrid. M'importa el que faci contra Man.U., Neverton, Arsenal i Chelsea.

@ Carlos

El correo del blog es barcelonareds@gmail.com


Salut!!

Anònim ha dit...

Así es Stubbins. Lógico lo de la puntuación. Es para mí Torres siempre será como del Atleti. Me alegro de sus goles tanto como si los marcase en mi equipo. Y, además, de paso calla a muchos bocazas. un abrazo

Rafadalton ha dit...

@stubbins
Ep! Llegeix bé el meu comment. Que el deixo bé, company. Crec que en Torres és un jugador preparadíssim per jugar a la lliga anglesa. Te moltíssima qualitat i encaixa.

I el gol de Messi, sincerament, me la pela que després el Getafe ens eliminés (al seu moment em va doldre, off course). Però el gol quedarà per sempre a la meva retina en haver-lo vist en directe. T'asseguro que mai he vist res igual, en directe era molt més emocionant, semblava la jugada del fi dels temps. El gol perfecte. Aquell dia el nen no va poder venir i jo estava sentint en Puyal Fins i tot la retransmissió és ben emocionant.

perdoneu l'off-topic

Rafadalton ha dit...

quin considereu el millor gol del Liverpool?

Jo del Barça el més important el de Koeman al 1992, però de més bonic el de Messi contra el Getafe.

Javi Saiz ha dit...

grande torres, no entiendo que juegen crouch y el, y otro dia voronin y kuyt, y demás imprecisiones qe me descolocan (si, critique a benitez en antena jejejee). Los debutantes, verdes, tanto Leto, como lucas.

torres 5
crouch 3
aurelio 1

Marco ha dit...

Que jugador Torres. Y decian que no sabian si iba a rendir.

Saludos Stubbins!

Javi Saiz ha dit...

donde te has metido stubbins?

que hemos vuelto a ganar!

Stubbins ha dit...

@ RafaDalton

Mira! m'has donat una idea amb això del gol més important del Liverpool. Properament prepararé un post. Thanks!

@ Javi

Lo siento, pero he estado todo el weekend de despedida de soltero (no la mia CUIDAOOO!!!) y ya entendeis todo lo que ello conlleva. Aun arrastro las consecuencias.

ALGUIEN TIENE UN ALMAX?

Rafadalton ha dit...

@stubbins
de res, així ho sabré, ningú s'atreveix a contestar...

Stubbins ha dit...

Puntuacions tancades.

Torres: 25 punts.
Carragher: 3 punts.
Crouch: 3 punts,
Benayoun: 3 punts.
Lucas Leiva: 2 punts
Fabio Aurelio: 2 punts.
Gerrard: 1 punt.

Sumen per la general

Torres: 5 punts
Carragher: 3 punts
Crouch: 3 punts
Benayoun: 3 punts
Lucas Leiva: 1 punt
Fabio Aurelio 1 punt.