dimecres, 19 de setembre del 2007

Punt i seguit.

FC Porto 1-1 LIVERPOOL FC.

El Liverpool inicia l'assalt a la seva sisena Copa d'Europa amb un empat a terres portugueses, després d'oferir una imatge més aviat vulgar en l'estadi Do Dragao ahir a la nit. I encara sort que el combinat de Rafa Benítez va reaccionar ben ràpidament al matiner gol de Lucho González de penal, amb el gol de Dirk Kuyt al rematar de cap una falta executada per Finnan i pentinada per Hyypia.

I és que tot feia pensar en la derrota, després de veure el pitjor inici de partit del que portem de temporada. Els de Rafa, es van veure sorpresos de bon començament per un Porto que va sortir a per totes i desbordava per complert als jugadors Reds. Amb un joc a primer toc, vertical i ràpid, els dragons es plantaven amb facilitat davant de la porteria de Reina, i així en el minut set de partit i després d'una errada de marcatge de Hyypia, Reina es veia obligat a cometre un clar penal, al derribar dintre de l'àrea a l'atacant portuguès. L'internacional argentí Lucho González obria el marcador, tot llençant el penal per el ben mig de la porteria, quan Reina ja havia iniciat el seu vol cap a la seva dreta.

Per sort, la reacció red venia minuts després amb l'empat aconseguit per Kuyt, dels pocs que ahir van superar el suspens. D'Aquí al final de partit, res de res. Tant sols destacar molt negativament l'expulsió de Pennant, que feia temps que se la buscava, i el que son les coses, amb un home menys al terreny de joc, el Liverpool va notar una millora substancial en el seu joc i fins i tot, va gaudir d'alguna ocasió per portar-se els tres punts de la ciutat del Duero. Com a aspecte positiu, cal destacar la tornada als terrenys de joc de Fabio Aurelio, després de sis messos.

El Liverpool va repetir la mateixa apatia i desencert que el passat dissabte en Fratton Park. Aquell equip que va enlluernar amb les seves actuacions enfront d'Aston Villa, Chelsea, Toulouse o Derby County, ha perdut en tant sols dues setmanes, tota la frescor mostrada anteriorment.

L'aturada de la lliga per els partits de seleccions i per tant, la conseqüent aturada dels entrenaments, és sense cap mena de dubte la detonant d'aquest canvi d'imatge tant radical. Esperem que l'equip retrobi novament el bon joc, i amb aquest, els bons resultats.

Tot i així, i malgrat el mal joc ofert, l'equip encara es mostra imbatut en tots els partits i en totes les competicions en les quals hi ha pres part fins a aquesta alçada de la temporada.

FORMACIÓ:
Reina, Finnan, Carragher, Hyypia, Arbeloa, Pennant, Gerrard, Mascherano, Babel (Fabio Aurelio, 84), Kuyt i Torres (Voronin, 76).

GOL:
1-1 Kuyt '17

ELS BARCELONA REDS PRESENTS A PORTO.

L'Stubbins i els Seks, van ser presents ahir a estadi do Dragao per donar suport als lads, com sempre ferm, si la ocasió ho demana. En un viatge llampec del qual ni tant sols hem pogut estar ni 24 hores gaudint d'una bonica ciutat com Porto, les anecdotes no han parat de succeïr. La crònica del viatge, serà publicada properament. Com a avançament us deixem una fotografia que parla per si sola. Hi ha molt a explicar......

7 comentaris:

Stubbins ha dit...

No és fàcil donar punts després d'un partit tant dolent, però bueno, ho he de fer.

Kuyt: 5 punts
Mascherano: 3 pnts.
Gerrard: 1 punt (els minuts finals)

Anònim ha dit...

Es un buen resultado. Se empezo mal, pero se supo remontar. Ganando los tres partidos de casa, el Liverpool pasará la ronda.

un abrazo

Anònim ha dit...

Felicitats pel vostre viatge BCN Reds.

Vaig fer zapping varies vegades i l'únic que em va agradar va ser com estava decorat el sector visitant i el fons dels SuperDragoes.

psiko

Anònim ha dit...

Aixó és futbol.

http://www.lavanguardia.es/lv24h/20070919/53394815320.html

Ja se que no te res a veure amb el partit de champions, pero ens demostra que encara queden senyors al mon del futbol.

Anònim ha dit...

STUBBINS JA K ÉS EL GOLABAL DE TOTS ELS PARITS DE LA TEMPORADA
LES MEVES PUNTACIONS SON

KUYT 5 PUNTS
HYYPIA 3 PUNTS
FABIO AURELIO 1 PUNT(PER REAPAREIXER DESPRES DE LA LESIÓ I PER DONAR-LI ALGÚ)
L´ACTITUD DEL SENYOR PENNANT AQUESTA TEMPORADDA NO M´ESTA AGRADANT ALMENYS PER SER JUGADOR DEL LIVERPOOL,SEMBLA K VAGI DROGAT.

Stubbins ha dit...

@ Longui

A part de la caballerositat del Leicester, lo millor de tot és al derrota del Forest. jijiji.

Gràcies per l'apunt.

Stubbins ha dit...

Tancades les votacions.

Kuyt: 10 pts.
Mascherano: 3 Pts.
Hyypia: 3 Pts.
Gerrard: 1 Pts.
Fabio Aurelio: 1 Pts.

Puntuen per la general:

Kuyt: 5 Pts.
Mascherano: 3 Pts.
Hyypia: 3 Pts.
Gerrard: 1 pts
F. Aurelio: 1 Pts.

En cas d'empat entre jugadors, es donen les mateixes valoracions.