dilluns, 10 de setembre del 2007

Primer del Liverpool, després de......

Fa un grapat d'anys, allà cap l'any 2001, si la memòria no em falla, al forum discussion de la pàgina web oficial del club, apareixia un post en el que es demanava als Red supporters que enumeressin els equips amb els quals simpatitzaven després evidentment del Liverpool FC.

Les respostes van ser de lo més diverses i variades. Des d'aquells que simpatitzaven amb un club per els seus colors, els seus aficionats, una ciutat visitada, o qualsevol altre anècdota.

Entre els clubs que més vegades es repetia entre les respostes dels aficionats, estava evidentment, el Celtic de Glasgow. Cosins germans del Liverpool FC, amb el qual hi compartim fins i tot el You'll Never Walk Alone com a himne oficial del club.

Però una dada ben curiosa era que molts dels supporters, tenien com a equip amb el qual hi simpatitzaven, el Rayo Vallecano. I no eren pas una dotzena de seguidors qui així ho manifestaven. Eren un bon número de red supporters

La raó que donaven era sempre la mateixa. Els seguidors del Rayo tenen una cançó en la que es diu que algun dia jugarien enfront del Liverpool. Això si, cap dels supporters coneixia la lletra.

Jo personalment, no em vaig poder estar d'esbrinar quina era aquella canço, i tot dirigint-me a un fòrum de la Peña Bukaneros del club del Valle del Kas, vaig deixar la pregunta. Ben ràpidament em van contestar. La cançó en si, amb la melodia de "Del barco de Chanquete...." era la següent:

El año que viene
Rayo - Liverpool
El año que viene
Rayo - Liverpool
la la la la la la la la la!
Rayo - Liverpool.

Així doncs, us demano que enumereu tots aquells clubs amb els quals hi simpatitzeu, per una raó o altre, a part evidentment, del Liverpool. En el cas de que el vostre primer equip no sigui el Liverpool, també podeu citar tots aquells clubs que siguin del vostre agrad, citant aixó si, el vostre club preferent.

Com sempre, agrair-vos la vostra inestimable col·laboració.

18 comentaris:

Stubbins ha dit...

Bueno, anomenaré els meu clubs. Ho faré per lligues.

ESPANYA:

C.E: Europa: El club del meu barri. Un històric que va fundar la 1a divisió espanyola jugant 3 temporades a 1a i disputant una final de Copa. 100 anys de gloria, tot i que aquest any del centenari les coses no han començat gens be.

Athletic Club: Els últims romàntics del futbol mundial. Ojito! Es diu Athletic Club. Mai "Bilbao". Per extensió, tots els equips d'Euskadi i Osasuna

Rayo Vallecano: Per lo comentat anteriorment. A part la seva penya "Cabezas Peludas" em sembla collonuda. Larga vida al Barón!! (rojo)

Cádiz CF: Ese Cái, Oe!! (Fa falta donar explicacions?)

ESCÒCIA:

El Celtic, of course!

ALEMANYA:

FC St. Pauli: Popular equip de la barriada d'Hamburg. Novament la vena Beatle, fa que adopti com a meu un club. Els Beatles van passar una bona pila de messos al barri de St. Pauli, quan ni tant sols es feien dir The Beatles. L'himne oficial del club, és el "Hells Bells" d'AC/DC. Un altre punt al seu favor.

ARGENTINA:
Club Atlético Huracán: Durant el partit inaugural del Mundial d'Italia 90 entre Argentina i Camerún (0-1) Les càmeres van enfocar a un hincha argentí que lluia emocionat una samarreta amb el "globito" on hi posava CA HURACAN. Mai a la vida havia sentit aquell equip, però em va agradar el nom i l'escut. Amb l'arribada d'internet, vaig poder investigar sobre el club de Parque Patricios de Buenos Aires.

YO SOY DE LA QUEMA!! DALE GLOBO!!

Anònim ha dit...

España: At.Madrid; Inglaterra: Liverpool; Escocia: Celtic; Italia: Milán e Inter; Argentina: Boca Juniors; Holanda: Ajax; Bélgica: Anderlecht

un abrazo colchonero

Anònim ha dit...

Vamos con la lista de equipos con los que simpatizo.

En España:

Por orden de preferencias, en primer lugar el Atlético de Madrid, hasta el punto de que no se si fuí primero del Atleti o del Liverpool, pero mas bien supongo que empecé siendo del primero, con cinco años o así. Del Atleti me enamoró la manera en la que las gradas vivían los partidos en el Calderón, algo que lamentablemente se ha perdido con el tiempo, aunque ahora acudan mas aficionados al susodicho campo.

El segundo seria el Real Oviedo, mas que nada porque durante quince años fué la única manera en la que pude ver primera división (Evidentemente NO iba a ir a animar al Pucela). El mejor item de fútbol que tengo es la camiseta de "Yo no abandoné al Real Oviedo en tercera" de hace tres años.

El tercero el Athletic Club, por amistades y por creer en algo, lo que les acerca mucho al estilo inglés de entender el fútbol.

El cuarto el Espanyol, este no lo puedo explicar, es así y punto me gusta de toda la vida.

Y el quinto porque hasta que ascendieron a tercera división jugaban a la puerta de mi casa (Y veía los partidos desde mi terraza), el Huracán Z. Además no creo que exista nadie que no sea de un equipo con un nombre tan peculiar.

En Inglaterra:

De los asiduos de Premier siempre me han caído bien el Blackburn (por su equipación) y el West Ham (por su afición). De categorías inferiores soy del Lincoln City, el motivo es sencillo, hay que ser muy valentes para que su sobrenombre sea "the Important Reds" , en un país plagado de equipos vestidos de rojo y jugando casi siempre en Cuarta División.
Además desde que Stubbins me enseño el Stand dedicado a Shankly en su estadio, también soy del Preston North End.

En Alemania voy con el Colonia, y en Italia con la Sampdoria.En Escocia con el Celtic, of course.En Francía los Sang et or de Lens.En Suiza La Chaux de Fonds, por amistades.
Y el mas raro de todos en Islas Feroe, del HB Torshavn, del que nos hicimos aficionados en mi pueblo por casualidad, en una de esas conversación del tipo "¿De que equipo raro nos podemos hacer? - Pues del segundo clasificado de la liga de Islas Feroe". El club llegó a traducir una parte de su página al español en vista de la cantidad de mensajes que les mandamos pidiendo información del club, debieron quedar flipados. Como curiosidad os diré que este club sale en una novela española, una de las dos que ha escrito mi hermano (como no podía ser de otra manera).
La página del club es http://www.hb.fo , el escudo mola un montón y es muy "rojo" (jeje).

Faker ha dit...

Un blog sobre mujeres/mininas/garotas en Argentina!

Saludos!

www.unapizcadetodo.blogspot.com

Marco ha dit...

Stubbins en minutos se laraga la segunda de Los Pumas.

Veremos!!!

Javi Saiz ha dit...

Del glorioso Atlético de Madrid.

Por lo demás, sigo al Conquense como equipo de mi ciudad. Y de otros paises...me cae bien el Nápoles en Italia, Independiente de Avellaneda en Argentina, el Celtic en Escocia (of course), y el St Patrick en Irlanda (esto ultimo es rarisimo, no se pq me gustan, pero empecé a ver partidos suyos y me aficiones).

Un saludo.

Spitfire ha dit...

L'equip dels meus amors és sense cap mena de dubte l'Espanyol. I amb els equips que simpatitzo:

Estrangers: Liverpool , Aston Villa, Man City (Manchester is blue!), Stoke City FC (això dels Potters és una història mooolt llarga), Celtic de Glasgow... i potser n'hi han més, però ara no me'n recordo.
Ah! Se m'oblidava: també simpatitzo amb qualsevol equip que jugui contra el Bar$a ^^

Nacionals: Athletic Club (encara que lu del Gorka Iraizoz i les seves llàgrimes -de cocodril- em va sentar com una patada als ous) i Osasuna (aupa rojillos!).

Això sí, si hagués de fer una llista dels equips que odio... aquesta seria bastant més llarga! ^^ Salutacions!

futbol blanc-i-blau ha dit...

primer de tot l r.c.d. espanyol, i despres la resta.
a nivell nacional el rayo, m´encanta per ser un equip de barri i q subsisteixi compartin ciutat amb el real i l´atletico, i fins i tot jugues la uefa.
l´atletico tambe em cau be pq el veig en una situacio molt similar a l´espanyol....
i de fora principalment el hibernian d´edinburg, pq vaig viure en aqsta ciutat fa uns anys, i tambe la lazio, despres d´estar a roma i veure q esta tan discriminada com nosaltres.

Alba ha dit...

D'espanya:
- Barça: el club dels color que sento, encara que reconec que a vegades poden treure't de les teves caselles.

- CE Europa: que no s'hem pregunti per què, perque em queda lluny del barii de Barcelona on visc, pero des de que vaig necesitar fer un treball em van tractar molt bé i des d'aquell moment hi tinc molt bona relació amb membres d'aquesta entitat.

- Nàstic: des de l'any passat mi fixo més en aquest equip modest

- Altres equips com el Bilbao, Osasuna, entre altres

Estranger: Liverpool (segurament els altres equips sempre he trobat algú que era arrogant), Celtic, Paris Saint German, entre alguns altres

Salutacions

Rafadalton ha dit...

Barça des de que amb 2 anyets el meu avi em vestía de culé i em passejava orgullós pel barri (i això que ell era perico, coses d'abans, no hi havien mals rotllos)

Athletic Club, Liverpool, Ajax i selecció LATVIA (Letònia). Els que hagin estat allà i conegut les letones ja m'entendran.

Stubbins, perdona per la publi, però vaig fer un post sobre el mundial de rugby, que va començar divendres, per si a algú li interessa el tema. Demà Anglaterra-Suràfrica. Partidàs!

salut!

Stubbins ha dit...

@ Luis (el artista conocido anteriormente como JFT96)

Lo de las Islas Feroe, se ha de ser friki. Entré por curiosidad y efectivamente, tiene la web disponible en castellano. A saber el bombardo de mensajes que recibieron. Pobre gente!!

@ Fernando

Milan e Inter???? Joder!

@ Javi

Ese Atleti bueno ahí!!!!

@ Spitfire

Jo també tinc un llistat d'equips odiosos bastant important, començant per un de "Suís" jajaja.

@ futbol blanc-i-blau

Els Hibs també són un club simpàtic. L'equip catòlic d'Edimburgh, la ciutat més maca en la que hagi estat mai.

@ Alba

Les teves paraules respecte a l'Europa, m'han agradat. A l'Europa som com una gran familia. Algún dia ja ens expliques de que va tractar el teu treball.

@ Rafa Dalton

Entre tu i el meu oncle, teniu a l'Alex mig atontat (no és dificil) amb les letones. Al final m'hi aproparé i tot cap a Riga.
Impressionant el teu post sobre el Mundial de rugby. Excel.lent!! A veure si t'animes a fer un blog del Quimic!!!
Vaig veure gaire bé sencer el França-Argentina. Vaig flipar amb els Pumas. A l'amic Calígula de "La pelota no dobla" li vaig enviar la meva felicitació per la victòria historica. Vaig veure el paseo dels All Blacks davant Italia i la primera part de l'Argentina-Georgia. Molt dur l'equip de l'antiga URSS, encara que al final va caure.
Molt interessant aquest mundial. El meu favorit es Nova Zelanda. Arrasen a qui volen.
A veure quan quedem per fer un "3er tiempo"

Rugby: Deporte de caballeros, practicado por villanos.

Carlos ha dit...

Bueno, esa canción yo la he escuchado... pero con los aficionados del GETAFE!!

Yo soy del beits, del manchester, el Liverpool (es inevitable con la cantidad de españoles que hay), el Celtic de Glasgow (por él el Betis tiene sus colores) y el Lanús.

Saludos, te añado a mis links

PD: Me había pasado varias veces por este blog pero no sabía que tenía traducción al español porque catalán no sé.

Rafadalton ha dit...

@stubins
Bones intencions, però no podies estar més equivocat. És:
Futbol: Deporte de caballeros, practicado por villanos.
Rugby: Deporte de villanos, practicado por caballeros.
De vegades es diu villanos, bestias, animales...

Merci per lo del meu post de rugby. M'ho vaig currar. Va ser una petició que em va fer el bloggero de Nueva York. Em va liar... Per cert si tens 2 minuts posa-hi un comentari, vull guardar l'article i els comentaris pel record i em molaria tenir un comment teu. (jo tb t'estimo). Si demà t'avorreixes he quedat amb l'equip, i potser lio l'Alex i al Jose per veure l'Anglaterra-Sudafrica a un bar al Pg St Joan. (si et fa truca l'Alex allà les 19h, estarem fent una birra a "l'oficina")

Molta gent em demana que faci un blog. Com sempre dic, amb el poc temps que tinc, m'estimo més visitar 6 o 7 blogs (entre ells el teu) i fer comentaris, insertar links, etc.

Salut i rucks!!!

pd. Aconseguiré que el club del suís t'acabi caient bé. No tots som cabezacuadradas

pd2. Viva Rumania!!!

futbol blanc-i-blau ha dit...

quin exit el celtic!!l´equip q mes apareix.
encara q no sabeu res de futbol escoces, COME ON HIBS!!!!

Stubbins ha dit...

@ Rafa Dalton

Osties tu! tens raó. Em vaig equivocar. Aixó d'escriure mentres estàs veient el bàsquet, no funciona gaire bé.

Vaja pallisa dels springboks ahir tu!! Jo el vaig veure (i beure) en el Collins amb uns amics anglessos que estaven.... Aixó si amb el 36 a 0 animaven que no vegis per tal d'aconseguir ni que fos un drop de l'honor. Que Gran!!!

Pd: Força Steaua!! Tu ja m'entens.

Anònim ha dit...

Acabo de descobrir aquest blog!

Jo sóc primer de tot del RCD Espanyol i també simpatitzo amb l'Europa, ja que visc relativament a prop del Nou Sardenya.

Anglaterra: Manchester City, sóc un citizen més i quan pugui aniré al City of Manchester Stadium a cantar el Blue Moon.

Itàlia: Lazio, per les similituds amb l'Espanyol. Grande Lazio!

França: El Saint Ettienne, sempre m'ha agradat.

Argentina: Independiente de Avellaneda, per amistat amb uns amics argentins aficionats al Rojo!

Salutacions i ja aniré passant més sovint per aquest blog!

http://www.la-chatarra.blogspot.com/

Anònim ha dit...

Nº 1 LIVERPOOL (My Life)

Nº 2 Celtic (Scotland)
Somos como hermanos

Nº 3 Boca Juniors (Argentina)
Su forma de animar es sensacional

Anònim ha dit...

Liverpool, Celtic, Athletic Club!