dissabte, 15 de setembre del 2007

Mal menor.

Portsmouth FC 0-0 LIVERPOOL FC

Malament, però podia haver estat pitjor. En un partit amb un guió totalment surrealista, el Liverpool FC ha tret un important punt de Fratton Park, i més encara quan Pepe Reina ha aturat un penal a la primera part producte de la invenció del referee, Mike Riley, que s'ha guanyant unes setmanetes a la nevera després de xiular una nova pena màxima inexistent en una burda imitació del seu col·lega Rob Styles en el partit enfront del Chelsea ara farà un mes enerera.

Comença a clamar al cel, que tots els equips que s'enfronten al Liverpool FC, només tinguin la veritable possibilitat de perforar la porteria de Reina des d'el punt de penal, i a sobre, amb la senyalització de penes màximes inventades. I és que avui ni els propis jugadors del Pompey no es creien el penal a favor amb el qual han estat penalitzats els jugadors de Rafa en un refús totalment licit per part d'Alvaro Arbeloa.

Menys mal que sota els pals es trobava Pepe Reina, que en una nova demostració de reflexes i agilitat felina, ha aturat el penal executat per Nwaku Kanu, evitant una nova injusticia arbrital contra el club d'Anfield.

Pel que fa al partit, Benítez ha disposat un onze inicial prou coherent, tenint en compte que gran part dels titulars, tant sols havien pogut entrenar amb el grup una sola jornada, degut als compromisos internacionals. Gerrard i Torres, per exemple, han vist iniciar el partit des de la banqueta, tot i que ha disputat els minuts finals del matx. La seva participació, però, no ha pogut fer moure el 0-0 inicial, amb la qual cosa, els Reds continuen invictes en la Premier.

El partit d'avui, ha estat seguit per un bon número dels Barcelona Reds al Shankly's Bar, local de la branch (penya) de Salou. Primera branch oficial del Liverpool FC a l'estat espanyol. Tot el que ha succeït en la jornada d'avui, serà degudament relatat en el següent post. I és que hi ha molt a comentar.....

FORMACIÓ:
Reina, Finnan, Carragher, Agger, Arbeloa, Pennant (Gerrrard, 67), Xabi Alonso (Babel, 77), Sissoko, Benayoun, Voronin i Crouch (Torres, 62).

8 comentaris:

Stubbins ha dit...

Tot i veure (i beure) el partit no puc ser giare honest amb les votacions, degut a que gran part del partit l'he passat xerrant amb els amics Chris i Dorothee de la branch de Salou. Tot i axí, aqui van les meves puntuacions.

Reina: 5 punts.
Voronin: 3 punts.
Carragher: 1 punt.

Javi Saiz ha dit...

Bueno, pues esta vez no hemos tenido suerte con las rotaciones, aunque un empate en Fratton Park podía ser previsible. Aun asi, me ha disgustado mucho la actitud del equipo, no ha salido a ganar como en otras ocasiones, y eramos incapaces de generar peligro. Empate del Chelsea en casa, muy bueno para nosotros.

Mis puntuaciones:
Reina: 5 puntos
Voronin: 3 puntos
Gerrard:1 punto (por lo que le he hechado en falta durante 66 minutos).

Por cierto, y direis que es manía (un poco si), pero yo hubiera quitado a Sissoko antes que a cualquier otro.

Saludos, espero con impaciencia el siguiente post!

Anònim ha dit...

JO PERSONALMENT EN PREGUNTO¿ PERQUÈ A XIULAT PENAL?
A MI TAMBÉ L´ACTITUD DE L´EQUIP NO M´AGRADAT,PERÒ HAURIA POGUT SER PITJOR,
LES MEVES PUNTACIONS
Reina 5 punts
Carragher 3 punts
Gerrard 1punt
@JAVI
YO CREO K SISSOKO NO HA SIDO DE LOS PEORES,YO HE ENCONTRADO PEOR HOY Y MUY FALLON POR EJEMPLO A XABI ALONSO,Y SISSOKO ESTA INICIO DE TEMPORADA HA ESTADO EN CASI TODOS LOS PARTIDOS IMPRESIONANTE NO SER ES UNA OPINION.BUENO UN SALUDO.

Alba ha dit...

Un partit estrany i més quan l'arbitre ha xiulat el penal. Esperem que en algun moment d'aquesta vida es puguin sansionar com cal al colegiats
Salutacions

Anònim ha dit...

No estoy de acuerdo con las rotaciones. Se dejan escapar puntos como ayer.

Mis puntuaciones:

Reina 5

Gerrard 3

Torres 1

juan ha dit...

Las mías

Reina 5 punts
Voronin 3 punts
Fer 1 punt

Teixi ha dit...

No es pot deixar a Gerrard i Torres a la banqueta, que faci rotacions amb els altres jugadors, peró aquests 2 són la refrència pels seus companys, Voronin juga millor amb Torres al camp. De la manera que está el Chelsea, els mals fitxatges del Manchester, i l'Arsenal sense Henry....aquest potser l'any del Liverpool.

thepremier.blogspot.com

Stubbins ha dit...

Dono per conclosa les votacions. En el partit del Pompey la cosa ha quedat aixi:

Reina: 25 punts
Voronin: 9 punts
Gerrard: 5 punts
Carragher: 4 punts
Torres: 2 punts.

Puntuen per a la general:

Reina: 5 punts
Voronin: 3 punts.
Gerrard: 1 punt.

Novament, agraïr-vos les vostres votacions.