dissabte, 1 de setembre del 2007

Es berenen als carners

LIVERPOOL FC 6-0 Derby County.

Demostració de poder la del Liverpool FC aquesta tarde davant del innocent Derby County. Mitja dotzena de gols que venen a confirmar que el combinat de Rafa Benítez, aquest any no es conforma tant sols amb una plaça que li garanteixi la seva participació en la Champions League de la propera temporada. Aquest Liverpool te ànsies de títol i aquesta tarda ho ha demostrat plenament escombrant del terreny de joc a un Derby County poruc i immadur.

Molts, els més pessimistes i crítics, pensaran que la golejada d'avui s'ha produït davant d'un conjunt que a ben segur ocuparà una de les tres ultimes places del campionat. Però en el partit d'avui, el de menys és l'amplia victòria obtinguda. Del partit d'avui, sobre tot, cal extreure com a principal conclusió l'actitud demostrada per el conjunt Red, que en cap moment s'ha deixat portar per la comoditat del resultat i ha jugat sense mirar al marcador, oferint una imatge d'equip guanyador, d'equip amb fam, d'equip candidat al títol.

Com a mostra d'aquesta fam, la jugada del primer dels dos gols que Fernando Torres ha aconseguit avui. Corria el minut 55 quan un jugador del Derby County rebia la pilota en el mig del camp d'esquenes a la porteria que devia atacar. Segons abans de que el jugador dels Rams rebés la pilota del seu company, Javier Mascherano, com si d'un llop afamat es tractés a arrencat a córrer cap a la seva presa. Quan el jugador visitant s'ha volgut adonar, el llop ja havia encaixat els seus ullals sobre el coll del carner. Mascherano robava magistralment la pilota servint aquesta a "El Niño" que desfent-se dels seus defensors batia al porter dels Rams en el que significava el primer gol de Torres davant de la mítica grada de The Kop.

Però ha estat Xabi Alonso l'encarregat d'obrir el marcador en el minut 27, a l'executar un lliure directe penjat cap a l'àrea, que cap davanter ha aconseguit rematar i que el porter dels Rams, sorprès per l'errada de la davantera red, s'ha menjat incomprensiblement.

Tot just abans d'emprendre el camí cap a vestidors, Ryan Babel s'estrenava com a golejador al marcar un gol d'autèntica habilitat, fent un retall amb la cintura que ha deixat assegut a dos defensors visitants, deixant via franca al jugador holandes per batre la porteria d'un batut Bywater.

Després del gol de Torres, l'ha arribat l'ocasió d'incrementar la seva compta golejadora novament a Xabi Alonso. El de Tolosa ha marcat el quart gol de la tarda al rematar de forma superba amb la seva cama dreta un colocat xut al rebre fora de l'àrea un refús de la defensa visitant.

El festival golejador l'ha continuat Andryy Voronin. L'ucraïnès, després d'una excel·lent jugada de Dirk Kuyt, ha marcat a porta buida al recollir el rebuig del porter del Derby a xut del jugador holandes.

Fernando Torres ha tancat la tarda golejadora amb el seu tercer gol oficial com a jugador Red, després de pressionar intel·ligentment al defensor que al errar en la seva cessió al porter, ha deixat la pilota morta a peus de Torres que després de regatejar al porter, tant sols ha hagut d'impulsar suaument la pilota a porteria buida.

La golejada ja és història. La bona imatge que està oferint l'equip en aquest inici de temporada, tindrà una important prova de foc d'aqui a quinze dies a Fratton Park, on es rendirà visita al Portsmouth de Harry Redknapp. Un rival de consideració i seriós que de ben segur, no dornarà les facilitats ofertes per el Derby County.

FORMACIÓ:
Reina, Finnan, Agger, Hyypia, Arbeloa, Pennant (Benayoun, 61), Xabi Alonso, Mascherano (Sissoko, 77), Babel (Voronin, 73), Kuyt i Fernando Torres.

GOLS:
1-0 Xabi Alonso, 27'
2-0 Babel, 45'
3-0 Fernando Torres, 55'
4-0 Xabi Alonso, 69'
5-0 Voronin, 76'
6-0 Fernando Torres, 77'

PACO AYESTARAN DIMITEIX COM A SEGON DE BENITEZ.

Com tot a la vida, tota moneda te una cara i una creu. Si la victòria aconseguida per el Reds aquesta tarda ha estat la cara, la creu la representa la marxa de l'estaf tècnic de l'equip de Paco Ayestarán. Aquesta marxa, segons algunes informacions, ve motivada per una forta discussió entre tots dos tècnics que portaven treballant junts des de l'any 2000, quant tots dos van coincidir en el CD Tenerife. Cal dir que aquesta informació, encara no ha estat comunicada de manera oficial per el club, amb la qual cosa, cal mantenir certa prudència sobre la noticia. El fet, és que aquesta tarda, Paco Ayestarán no ha ocupat la seva plaça al costat de Benítez en la banqueta d'Anfield. Desitjem que tot s'hagi tractat d'un inoportú malentès.

17 comentaris:

Stubbins ha dit...

Les meves puntuacions:

Fernando Torres: 5 pts.
Xabi Alonso: 3 pts.
Javier Mascherano 1 pt.

Que parli el poble.

Anònim ha dit...

Torres, Torres, Torres...... ¿ Dónde están los que decían que no sabía definir ? ¿ Donde están los que decían que no sabía marcar goles ?

3 goles en 4 partidos de Liga.

Mis puntuaciones:

Igual que las de Stubbins. O incluso si se puede todos los puntos al "Niño".

Anònim ha dit...

per mi avui és dificil com reparti
els punts,perquè en general tot l´equip estat de 10 el pennant desbordant,agger descolosal,mascherano cada dia jugar millor,kuyt a pesar de no marcar impresionant etc....en fi 3
punts més el casillero i casa s´ha
de guanyar sempre.bé seguin el meu crireri i penso k son el k més han destacat,les meves puntacions son les seguents:

alonso 5 punts
pennant 3 punts
f. torres 1 punt

per cert a la 3 tercera ronda de la copa de la lliga ens ha tocat el reading a casa seva i és jugarà a finals de septembre. bona nit a tothom.

juan ha dit...

Les meves puntuacions:

Alonso 5
Alvarito: 3
Torres 1

Alba ha dit...

Un buen partido del Liverpool ante un rival muy flojo. Lo mejor, la exhibición de los jugadores españoles
Saludos

Pablo Malagón ha dit...

Felicidades Stubbins! Ya sois líderes. A estas alturas de temporada hay quien puede decir que es anecdótico, pero lo cierto es que el Liverpool está como un tiro. Me alegro mucho por el Niño. Ahora debe empezar a marcar fuera de Anfield, como los grandes de verdad.

Spitfire ha dit...

No he pogut veure el partit així que prefereixo no votar... encara que pel que llegiexo, intueixo que Torres va fer un partidàs. Disfruteu molt aquests 15 dies de liderat!

Stubbins ha dit...

@ Fernando

Acepto tu puntuación. Veo que entiendes de futbol. Una persona que de las mismas puntuaciones que yo, así lo evidencia. Jajaja.

@ Papi

Jo tant sols vaig veure l'ultim quart d'hora i també em va ser força dificil fer-ho.

@ JOAN LFC

Un catalán PERFECTO!! Excelentes progresos con la lengua de Pompeu Fabra.... i Montilla.

Eso de "Alvarito"... esa confianza... no hablo más. Chapo la mui!

@ Alba

Da igual quien se exhiba mientras vista de rojo. Aunque uno se enorgullece de ver a chavales de aqui dar alegria a los scousers.

@ Pablo

Le faltó poco en el Villa Park la primera jornada. Los goles llegarán, estoy convencido. La clase de Torres es incuestionable, por mucho que les pese a muchos "entendidos"

@ Spitfire

Home sol 15 dies!!! Podriem fer-ho fins el maig!!! jajaja.

Marco ha dit...

No pude ver el partido. Por como lo cuentas hubo sido digno de ver. Me gratifica oir la buena presencia de Torres y sobretodo de Javier Mascherano, criticado a veces por quienes suelen ver el futbol en los numeros o en la red. Mascherano es un motor que nunca se apaga y que da aire a todo el equipo.

Huracan dejo el invicto... Y bue...

Anònim ha dit...

Nos dejará TVE ver el próximo partido ? Sino como podemos verlo ?

Javi Saiz ha dit...

Las mias puntuaciones (catalan en proceso):

torres 5
alonso 3
masche 1

saludos!

Anònim ha dit...

Les meves votacions:

Alonso: 5
Torres: 3
Babel: 1

Walk on.

Jordi.

Stubbins ha dit...

@ Calígula

El Jefecito, se hace mayor y se le deberia llamar ya EL JEFE, como si de Springsteen se tratara.

Mascherano es el jugador más hábil al recuperar balones que he visto jamás. Me recuerda mucho a otro jugador de la escuela de River como Matias "El Pelao" Almeyda. Otro que tenia un sentido para la recuperación de balones terrible.

Huracán estará ahí. DALE GLOBO!!!

@ Javi

Ese catalán, hay que mejorarlo un poquito eh! jejeje. Un esfuerzo más hombre! Si está chupao! Si tue eres un tio con don de lenguas. Si el último examen de inglés te salió de miedo!!

Gracias por tu votación.

@ Jordito

Osties!!!! Apareció el del muñeco!!! Alabado sea el Señor!!

lover ha dit...

Lo de Ayestarán no ha sido suficientemente comentado. Estoy leyendo por ahí por páginas que el mosqueo que se ha cogido RB con Pakito es de órdago!
¿Alguien tiene alguna información al respecto?
Salut a tots!

Lucila Comeron ha dit...

Excelente y complétisimo blog: te felicito

Acá desde BUenos Aires te saluda una quemera.

Abrazo
Lula

http://www.todohuracan.com.ar

Stubbins ha dit...

@ Lover

Por ahi leí yo que Pako se cansó del perfeccionismo enfermizo de Rafa y que decidió abandonar. A saber. No sé que creer, pero el hecho que desde la web del club no se haya mencionado nada, da que pensar que el mal rollo existente entre ambos, es cierto.

@ Lucila

Encantandísimo con tu visita. Algún dia explicaré en el blog por que me hice Quemero.

AGUANTE GLOBO!!!

Stubbins ha dit...

PUNTUACIONS:

Dono per tancat el periode de votacions per el partit LFC - Derby. La cosa ha quedat així:

Xabi Alonso: 24 pts.
F. Torres: 20 Pts.
Mascherano: 3 Pts.
Arbeloa: 3 Pts.
Pennant: 3 Pts.
Babel: 3 Pts.

Per tant puntuen per la classificació general:

Xabi Alonso: 5 Pts.
F. Torres: 3 pts.
Arbeloa: 1 Pt.
Pennant: 1 Pt.
Mascherano 1 Pt.

Al haver-hi triple empat en la tercera plaça, he decidit donar-lis un punt a cadascú. S'ho mereixen.