dijous, 13 de setembre del 2007

Carra, a tota màquina.

Després de haver-se perdut 2 partits de Premier i la tornada de la ronda prèvia de la Champions League davant del Toulouse, Jamie Carragher torna a estar a disposició de Rafa Benítez i podrà ser de la sortida el proper dissabte en el partit que enfrontarà a Fratton Park als Reds davant de l'equip de Harry Redknapp, a partir de les 13:45 hora peninsular.

Carragher que es va trencar una costella en el partit del passat 25 d'agost davant del Sunderland (0-2 victòria del Liverpool) ha aprofitat la llarga aturada de la lliga per els compromisos de les seleccions per recuperar-se plenament de la seva lesió i durant tota la setmana ha entrenat a ple rendiment sense tindre cap mena de molèstia.

La de Carragher però, no ha estat l'única alta que ha donat la infermeria d'Anfield. Fabio Aurelio també va ser donat d'alta la passada setmana, i fins i tot, va disputar 45 minuts en el partit de l'equip reserva davant del Crewe Alexandra. El lateral brasiler, recordem-ho, va trencar-se el tendó d'Aquil·les en el partit d'anada de 1/4 de final de la passada Champions davant del PSV Eindhoven.

Harry Kewell, un altre dels jugadors que encara arrosseguen problemes físics, està ben a prop de retornar als entrenaments amb la resta del grup.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Carragher es todo un pilar en la defensa. Hay que ganar en Portsmouth y si se puede con goles de Torres.

un abrazo

Carlos ha dit...

Qué buenas noticias para los Reds... Esta temporada estais rompiendo! Carra os vendrá muy bien, es todo un pilar en defensa.

Saludos!

Stubbins ha dit...

@ Fernando

Vendrian bien unos golitos de Torres, para acallar las bocas de los cenutrios que no cesan de criticarlo, más aún, después de los partidos de la selección.

@ Carlos

Gracias por tus visitas y participación. Celebro que al final hayas entendido todo lo que pone en el blog con el traductor.

Mira, nuestros amigos comunes Javi, Jota, Lover y Juan, están haciendo unos progresos con el catalán tremendos!!

Un abrazo.