diumenge, 16 de maig del 2010

Mor als 22 anys Besian Idrizaj

Una aturada cardíaca mentre dormia acaba amb la vida del jove futbolista.


Besian Idrizaj, jugador austríac de 22 anys d'edat, va morir la nit del passat divendres mentre dormia en el seu domicili familiar víctima d'una aturada cardíaca, encara que aquest punt no ha estat confirmat a l'espera de la realització de l'autòpsia definitiva.

El jove i prometedor futbolista, va arribar al Liverpool en l'any 2005 procedent del LASK Linz austríac. Sota la disciplina red va disputar tres temporades, encara que no va tenir oportunitat de debutar en el primer equip i les seves participacions es van centrar en l'equip de reserves. Per a no detenir la seva progressió, Idrizaj va ser cedit al Luton Town i al Crystal Palace, per a posteriorment regressar al seu país natal en cessió al Wacker Innsbruck. La temporada passada, el club de Anfield va decidir finalment prescindir dels seus serveis i el jugador austríac va ser traspassat al Swansea City de Roberto Martínez, club on actualment militava.

Segons sembla, va ser durant la seva estada en qualitat de cedit en el Wacker Innsbruck, on el jugador va sofrir un defalliment en ple terreny de joc durant la disputa d'un partit. Després de les posteriors visites a especialistes, es va descartar qualsevol anomalia de tipus cardiaca i es va determinar que el causant del desplom podria haver estat un virus.

Novament una mort sacseja al món del futbol. Les circumstàncies de la mort de Beisan Idrizaj, recorden i són fins i tot paral·leles a la defunció el passat estiu del capità del Espanyol de Barcelona, Dani Jarque. El món de la medicina, encara no troba explicació que determini les causes d'aquestes morts sobtades en joves saludables i que són examinats medicament amb assiduïtat.

Els supporters del Liverpool FC, desitgen mostrar tot el suport a la família i amics de Besian Idrizaj. Serveixi el vídeo del tercer gol en el seu hat-trick al Wrexham durant la pretemporada 2007-2008, com a millor homenatge cap al jugador.

YOU'LL NEVER WALK ALONE, BESIAN.
D.E.P.




9 comentaris:

Jaume21 ha dit...

No m'ho puc creure, tan joves i que passi això... Puerta, Jarque i ara Besian... i molts més... Sé que està vivint tothom, jo també ho he viscut amb Jarque, i per això vull donar el meu "pesame" a tots els seguidors, amics i familia de Besian Idrizaj.

YOU'LL NEVER WALK ALONE
D.E.P. BESIAN

el Churi ha dit...

Rest in Peace.

美麗資訊攻略站 ha dit...

房屋漏水找專業抓漏公司處理。
外籍新娘配偶可領失業給付。
韓國服飾的價格比較經濟實惠。
白蟻蟲害是人類的頭號公敵。
熱水器的品牌哪一個最好?

La Caldera del Diablo ha dit...

Hoy La Caldera del Diablo celebra:
- 14 años junto a Independiente, desde la aparición de la revista, en septiembre de 1996.
- 3 años en la web, cuando el 30 de agosto de 2007 comenzaba www.lacalderadeldiablo.blogspot.com
Te invitamos a visitarnos y dejar tu mensaje.
Saludos

Emiliano
La Caldera del Diablo
http://www.lacalderadeldiablo.blogspot.com

AEK FC HAMMERS ha dit...

I'LL RATHER WALK ALONE

UP THE IRONS

Belly Surya Candra Orsa ha dit...

Great Blog..!!!! Keep Blogging.... :)

Bookmaker Hold Percentage ha dit...

oh però que tràgica notícia, no sàvia sobre aquest jugador, que perduda més gran i amb tan sols 20 anys d'edat, no ho puc creure

Aledato ha dit...

Hola que tal, soy Alejandro Solorzano , Te interesa poner anuncios de texto en tus blog.
Puedes ganar hasta 100 Dolares AL MES por cada blog o web.

Le rogamos nos remita los blogs , para poder revisarlos y cualcular el nº de entradas aceptadas.



Alejandro Solorzano



Msn / Messenger : alejandromd5@hotmail.com


Persona de contacto : Alejandro Solorzano




Saludos cordiales.

http://curso-peluqueria-pelo-estilo.blogspot.com.ar/ ha dit...

Thanks