dissabte, 24 d’abril del 2010

A remuntar de nou.

Atlético de Madrid 1-0 LIVERPOOL FC


Tercera ronda per al Liverpool des d'el seu ingrès en l'Europa League i tercer resultat advers que deuràn de remuntar els de Rafa Benítez en el partit de tornada a Anfield. Dijous passat al Vicente Calderón de Madrid, els de Rafa Benítez van oferir una imatge més aviat pobre davant d'un conjunt "colchonero" que es va avançar ben ràpid en el marcador i va considerar suficient aquesta avantatge per al partit de tornada a disputar a Anfield dijous vinent. El llarg viatje de prop de 24 hores que l'equip va haver de suportar per desplaçar-se a la capital espanyola, va pesar i força en les cames dels jugadors Reds.

Ambient de gala al Vicente Calderón i ambient de perfecta comunió entre ambdúes aficiones que van conviure les hores prèvies al partit en una festa pels carrers de Madrid. Properament, us oferirem la crònica del viatje. L'Atlético, per la seva condició de local, van apropiar-se del partit durant els primers minuts, encomanats per l'increíble ambient que l'afició local va guarnir el partit, amb un estadi ple a bassar i una afició atlètica que no a parar de cantar i animar als seus.

Fruit d'aquest domini arribaría el primer i únic gol del partit obra de Diego Forlán que al segón intent va introduïr la pilota al fons de la porteria de Reina, que va saber aturar el primer intent del jugador uruguaià, però no el segon. L'ex-jugador del Manchester United, posava la eliminatòria en favor dels de Quique als vuit minuts de partit.

A partir d'aqui, als locals va semblar-lis una renda més que suficient per afrontar el partit de tornada i van cedir el control de la pilota als de Benítez. El Liverpool, no va saber trobar cap mena de forat en l'atapaïda defensa madrilenya i els va ser del tot impossible ni tant sols posar en cert perill la porteria defensada per el jove porter De Gea.

Anfield viurà una nova nit de remuntada europea. La final d'Hamburg espera.

FORMACIÓ:
Reina, Johnson, Carragher, Kirgyakos, Agger, Benayoun (El Zhar 83'), Mascherano, Lucas Leiva, Kuyt, Gerrard i N'Gog (Babel 64')
.

3 comentaris:

Jaume21 ha dit...

Estic segur que el Liverpool remuntarà. Home, si l'Espanyol va guanyar a l'Atleti per 3-0 el Liverpool no serà menys.

A mi Babel no em va agradar gens.

Jaume

el Churi ha dit...

Els pmeus punts:

Mascehrano 5

Agger 3

Kuyt 1

Anònim ha dit...

Hola Familia, mal partit ara toka la remontada no sera facil pero amb la força dels jugadors i la grada tot es posible, GO REDS GOOO!

Mascherano: 5 Punts
Agger: 3 Punts
Kuyt: 1 Punt
(cal dir que no es copia de "el Churi), per cert amb Alberto possiblement seria diferent.

Josep Maria Azcon, Mai Camina Sol.