divendres, 12 de setembre del 2008

Tot enllestit per el gran clàssic.

Gerrard i Torres disponibles per a Benítez.

Demà a les 13:45 hores es donarà el kick off a una nova edició del gran clàssic del futbol de les illes. Un nou Liverpool FC - Manchester United donarà inici i amb ell renaixeran totes les emocions que fan d'aquest partit un dels principals aconteixements futbolístics a nivell mundial.

Les dues setmanes anteriors al partit, amb el parèntesis per la disputa de partits de seleccions classificatoris per al Mundial 2010 de Sud-àfrica, han estat viscudes des de l'afició red amb el neguit de saber si Steven Gerrard i Fernando Torres, els dos grans bucs insígnia de l'equip es recuperarien a temps de les seves molèsties per a disputar el partit. Tot sembla indicar que si, que tots dos jugadors seran presents, o com a mínim, tots dos jugadors han entrat en la convocatòria de Rafa Benítez per al partit de demà.

El capità i "El Niño" s'han exercitat amb els seus companys en una lleugera sessió d'entrenament efectuada aquest matí a Melwood sense evidenciar cap molèstia. Amb les dues altes de Gerrard i Torres, Benítez te a tot el planter a la seva disposició per enfrontar-se al combinat d'Alex Fergusson i tractar d'aconseguir la primera victòria en Premier League sobre els Red Devils. Amb l'entrenador madrileny a la banqueta d'Anfield, el Liverpool FC, tant sols ha aconseguit doblegar en una ocasió a l'actual campió d'Europa. Va ser en la 5ª ronda de la FA Cup de l'any 2006, quan un gol de Peter Crouch, permetia al Liverpool FC, seguir endavant deixant en la cuneta al seu arxirival històric, en una competició en la que finalment es convertiria en campió.

El partit de demà ha de servir per treure's el mal regust que han deixat les dues darreres visites del Manchester United a Anfield, on els de Fergusson es varen portar els tres punts en joc amb un gol d'O'Shea en el darrer minut de partit l'any 2006 i amb un gol de Tévez en una errada tàctica de Benayoun a la sortida d'un corner la passada temporada.

1 comentari:

Anònim ha dit...

pues se ha ganado por 2-1. He visto el partido y me gustado el Liverpool, sobr todo, por su actitud valiente. Un abrazo.